Nebbia Legend of Today Leggings 3/4 hosszú 188

A múlt legjobbjaiból merítettünk ihletet, és átültetjük a jelenbe. Kerülj közelebb a mai testépítő sztárokhoz, és eddz olyan leggingsben, amely a keményen edző férfiak igényeihez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 29 400 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

A múlt legjobbjaiból merítettünk ihletet, és átültetjük a jelenbe. Kerülj közelebb a mai testépítő sztárokhoz, és eddz olyan leggingsben, amely a keményen edző férfiak igényeihez igazodik. Mutasd meg, hogy az edzés számodra nem csak a nyárra kidolgozott mellkasról szól. Ebben a 3 férfi leggingsben megmutathatod tónusos vádlidat. Az elasztikus anyag átöleli a combodat, és kiemeli a négyfejű combizmokat és a combhajlító izmokat. A leggings fölött viseld a Legend által jóváhagyott férfi rövidnadrágot a funkcionális és stílusos kombinációért.

Emlékezz, miért kezdted el.

A férfi fitnesz leggings egy stílusos darab, amely számos praktikus kütyüt tartalmaz. Oldalain zsebek találhatók, amelyekben mobiltelefonját vagy kulcsait tárolhatja. A NEBBIA rugalmas derékpántja szilikon "N"-ekkel van ellátva a belső oldalon, amelyek mindig a helyén tartják a leggingset. Anyaga funkcionális poliamidszál, amely hatékonyan elvezeti az izzadságot, és tökéletesen illeszkedik Önhöz. A comb oldalán található Mr. Olympia logó a legrangosabb testépítő versenyre utal, amellyel együttműködve az egész kollekciót megalkották.

Nincs rövidítés. Csak 100%-os elkötelezettség. Csak kemény munka. Folytasd, amit elkezdtél!

 • Funkcionális, izzadságelvezető anyag
 • NEBBIA elasztikus derékpánt Stay-in-Place technológiával
 • Alkalmas Legend-approved shortokkal való párosításhoz
 • Rugalmas szövet, amely alkalmazkodik hozzád
 • Fedett combzsebek
 • Mr. Olympia logó a hátoldalon
 • Gyakorlati vádli-növelő hossz

Vigyázz a ruháidra és a bolygóra :)

 1. Legfeljebb 40°C-on mossa azonos színű ruhákkal, ne hagyja a vízben.
 2. Vasalás legfeljebb 110 °C-os hőmérsékleten, gőz nélkül.
 3. Ne használjon szárítógépet
 4. Ne használjon lágyítószert
 5. Ha már nem kellenek a ruhák, újrahasznosítsd vagy adományozd őket :)
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek