Nebbia Iconic HERO kapucnis pulóver 581

Minden hősnőnek szüksége van egy öltönyre. Az új Hero pulóver az a darab, amely lehetővé teszi, hogy elvonulj a nyüzsgéstől, és hagyd, hogy képességeid beszéljenek ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 33 190 Ft

Hol lehet megvásárolni

Termékleírás

Minden hősnőnek szüksége van egy öltönyre. Az új Hero pulóver az a darab, amely lehetővé teszi, hogy elvonulj a nyüzsgéstől, és hagyd, hogy képességeid beszéljenek helyetted. Maximális összpontosítás és kényelem - ez a Hero pulóver a NEBBIA-tól!

Mindannyian különbözőek vagyunk. A fitnesz iránti szenvedély az, ami összeköt minket.

Akár hűvösebb körülmények között szeretsz edzeni, akár napközben szeretnél átöltözni.aki nem ismer kegyelmet az edzőteremben, ez a pulóver tökéletesen a célodra koncentrál! A kapucnis pulóver kapucnival, egy nagy, praktikus zsebbel az elején és a NEBBIA logóval rendelkezik, amely mindig emlékeztetni fog arra, hogy a fitneszközösségünk - a #NEBBIAfamily - része vagy. Az anyag puha és kellemes tapintású. Technikai jellemzőinek köszönhetően a pulóver mindenféle fizikai tevékenységhez alkalmas.

  • Klasszikus hosszabb vágás
  • Kapucnival és elülső zsebbel
  • Puha és tartós anyag
  • Szélesebb szabadalom az alján és az ujjakon

Vigyázz a ruháidra és a bolygóra :)

  1. Legfeljebb 40°C-on mossuk azonos színű ruhákkal, ne hagyjuk a vízben.
  2. Ne vasaljon
  3. Ne használja a szárítót
  4. Ne használjon lágyítószert
  5. Ha már nem kellenek a ruhák, hasznosíthatod újra, vagy adományozhatod őket :)
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek