Női sportmelltartó Nebbia Earth Powered 565 Óceán kék

Stílusos melltartó újrahasznosított és rugalmas anyagból készült, elválaszthatatlan NEBBIA elasztikus anyaggal, amellyel senki sem fog hiányozni!. A Nebbia Earth Powered 565 női sportmelltartó egy különleges ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 917 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Stílusos melltartó újrahasznosított és rugalmas anyagból készült, elválaszthatatlan NEBBIA elasztikus anyaggal, amellyel senki sem fog hiányozni!. A Nebbia Earth Powered 565 női sportmelltartó egy különleges kollekció része, amelynek egyértelmű célja van: az óceán fenekéről származó műanyag újrahasznosítása!A környezetbarát újrahasznosított anyag tökéletesen elvezeti az izzadságot és gyorsan szárad.A hulladékot kezelő eljárás a PET-palackokat pelyhekké alakítja, amelyeket aztána 100% poliészter szálba, amely ezt a nagyszerű aktív kollekciót alkotja! Egy olyan sportmelltartóval, amely többek között stílusos crop topként is szolgál, nemcsak az edzőterem ajtaján kívül, hanem a szabadtéri edzések során is nagy feltűnést keltesz.Az anyag nagyon rugalmas, és minden mozdulatban szabadságot biztosít, ugyanakkor elég erős is ahhoz, hogy az edzés során a szükséges támaszt nyújtsa!Merész, magabiztos és szexi, pontosan így fogod érezni magad benne!Ezzel a kollekcióval a Nebbia a bolygónk szépségét ünnepli, ünnepeljen Ön is a Nebbia-val!Technikai leírás:

rendkívül puha és alkalmazkodó anyag

az óceánokból származó újrahasznosított műanyagokból készülnek

vékonyabb, hátul keresztbe tett pántok

gyorsan száradó anyag

Eredeti hátsó kivágás és hálós panelek

örökletes NEBBIA elasztikus, kis csúszásmentes "N" betűvel a belső oldalon.

a dupla varrás az elülső oldalon biztosítja az átlátszóságot

összetétel:

SEAQUAL: 75% újrahasznosított poliészter, 25% elasztán

POWER: 80% poliamid, 20% elasztán

Mérettáblázat:

Méret

Mellkasi kerület

Derékkörfogat

XS

80 - 84 cm

54 - 58 cm

S

84 - 88 cm

58 - 62 cm

M

88 - 92 cm

62 - 68 cm

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek