Kerékpár edző HOUSEFIT RACER 70 iTrain

A HOUSEFIT RACER 70 iTrain kerékpárosok rendszeres sportedzéséhez készült. A kiváló minőségű mechanika, a masszív, akár 150 kg teherbírású váz és az optimális ergonómia ideális ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A HOUSEFIT RACER 70 iTrain kerékpárosok rendszeres sportedzéséhez készült. A kiváló minőségű mechanika, a masszív, akár 150 kg teherbírású váz és az optimális ergonómia ideális az intenzív használathoz. A kormány és a nyereg vízszintes és függőleges irányban történő beállításának köszönhetően(a nyereg dőlésszögét is be lehet állítani), a kényelmes üléspozíció a vékonyabb és a magasabb testalkatúak számára egyaránt garantált.A gép elektronikusan vezérelt mágneses fékkel rendelkezik, 32 fokos ellenállással.

A színes háttérvilágítású kijelzővel ellátott oktató számítógép mutatja az alapvető, fontos olyan értékek, mint az idő, az aktuális sebesség, a fordulatszám, a megtett távolság, az elégetett kalóriák és a pulzusszám.

Az előre beállított programokkal való edzés már nem elég Önnek? A Bluetooth vezeték nélküli kommunikációval könnyedén csatlakoztathatja edzőjét olyan edzőalkalmazásokhoz, mint a Kinomap, az iConsole+ vagy a MyHomeFit. Az edzésed új dimenziókat kap, és képes leszel új kihívásokkal szembenézni. Ezeken az alkalmazásokon keresztül a Google Maps globális rendszeréhez is csatlakozhat, új útvonalakat hozhat létre, és beutazhatja a világot.

Az alkalmazások vagy teljesen ingyenesek, vagy korlátozott demóverzióban állnak rendelkezésre, és lehetőség van a teljes verzió megvásárlására, az alkalmazás által kínált összes kényelmi funkcióval.

Letöltheti a Kinomap alkalmazást Android és iOS (Apple) rendszerekre.

Az iConsole+ alkalmazás letölthető Android és iOS (Apple) rendszerekre.

Letöltheti a MyHomeFit alkalmazást Androidra.

Minden edzésalkalmazást harmadik fél biztosít. Célszerű előre ellenőrizni, hogy az adott eszköz (okostelefon vagy táblagép) kompatibilis-e a kiválasztott alkalmazással. Problémák vagy hibabejelentések esetén szívesen segítünk Önnek.Nem vállalunk azonban felelősséget az alkalmazás működéséért az Ön készülékén.

Tablet nélkül a kerékpáros tréner egyszerű kézi terhelésválasztást kínál, de a teljes teljes körű programozás, beleértve a profilos edzéseket és a pulzusszám-vezérelt programokat.

Legfontosabb előnyök:

Természetes ergonómia - a gép tervezésénél a kisebb és magasabb testalkatúak számára optimális ergonómiai mozgást alkalmaztunk.Sima és csendes működés - a 20 kg-os nehéz lendkeréknek köszönhetően a gép zökkenőmentes és kényelmes működése még nagyobb terhelésnél is.Nagy ellenállás-variabilitás - elektronikusan állítható terhelés kezdőknek és sportos egyéneknek egyaránt.Minőségi mechanika - robusztus vázszerkezet, ipari csapágyak minden mozgó alkatrészben.a minőségi alkatrészek garantálják a gép hosszú távú problémamentes használatát.Program menü - számos olyan programot kínál, amelyek lehetővé teszik a fitneszed építését vagy a felesleges zsírégetést.

Műszaki paraméterek:

elektronikusan vezérelt mágneses fékrendszerkalibrált 20 kg-os lendkerék vízszintes és függőleges kormánykerékkelAz ülés vízszintes/függőleges mozgással + dőlésszöggelKözponti kompozíció golyóscsapágyakkal felszerelveSzabályozható ellenállás: 1-32 fokLapos szíj feszítő csigával garantálja a hajtómű csendes működését és karbantartásmentes működését2x vizespalack tartó standard pedálmenetekkelA gép a kezeléshez szállító kerekekkel van felszerelve, a tréner padlóegyengetővel, kerettel rendelkezik: 150 kg

Képző számítógép:

világos, háttérvilágítással ellátott oktató számítógép a mért értékek LCD kijelzőjével: idő, sebesség, távolság, kalóriafogyasztás, pulzusszám 18 edzés széles körű kiválasztása18 edzésprogram totál manuális üzemmódban - a terhelés módosítása a vezérlőn lévő gombokkal12 x előre beállított pályaprofil4 x HRC program - terhelésszabályozás az Ön igényei szerintpulzusszám üzemmód RECOVERY üzemmód - a fittségi szint kiértékelése az edzés befejezése után.Bluetooth kapcsolat az iConsole+ és a Kinom edzésalkalmazásokhozA pulzusszám mérése 5 kHz-es mellkasi pánton (derékpánt) keresztül történik.s nem tartozék)tablet tartó a filmnézéshez (a tablet nem tartozék)

Egyéb információk:

a gép méretei (hosszúság x szélesség x magasság): 121 x 53 x 115 cmdoboz méretei: 104 x 23 x 93 cmsúly: 59 kgkategória DIN EN 957 szerint : HA - háztartási használatra szánt tápegység: 9V-os hálózati adapter

Garancia és szerviz :

5 év garancia az edző keretére3 év garancia a teljes gépreAz Ön kényelme érdekében biztosítjuk a következőketA HOUSEFIT márka garanciális és garanciát követő szervizszolgáltatásokat nyújt az ügyfél otthonában.

TRAINER KAPACITÁS, SÚLY Az edző kapacitása: 150 kgA tréner súlya: 59 kgH/LC/C:Főoldal TERHEZÉSJAVÍTÁS, FÉK Fékrendszer: mágneses fékTerhelésbeállítás:Elektronikus programozási lehetőségekkelTréner dőlésszimuláció : NincsLendkerék súlya: 20 kgTerhelési tartomány:MIN-től MAX-ig folyamatosan MÉRETT ÉRTÉKEK, PROGRAMOK Pedálozási idő: igenSebesség: igenMegégetett kalória: igenTáv: igenTeljesítmény (W): IgenRPM: igenSzívritmus: igenSzívritmustúllépés riasztás: igenÓra: nemKijelző terhelés: igenSzívritmus mérés: Vezeték nélküli mellkasi szíjpánt pulzusszám TOVÁBBI SZÁMÍTÁSI JELLEMZŐK Kijelző típusa: háttérvilágítású színes LCD kijelzőKommunikáció okostelefonnal, PC-vel: Bluetooth-kommunikációTápellátás: Külső hálózati adapterA DIN EN 957 szabvány szerinti használat: HB osztályGarancia: 3 év garanciaKiterjesztett garancia: 5 év a vázraKatalógusszám: HB-8285CB GÉP ERGONÓMIA, BEÁLLÍTÁSOK Gyakorló kerékpár kialakítása: Kerékpár edzőA nyereg magasságának beállítása: igenA nyereg vízszintes elmozdulása: igenA nyereg dőlésszögének beállítása:igenKormány dőlése: nemHorizontális kormányváltás: igenMagasságban állítható kormány: igenPalacktartó: igenPedálok:Alumínium pedálok felcsíptethető klipszekkel TRACKER MECHANIKA Középpont vegyület: pedálközép csapágyazvaKerék lendkerék áttétel:Lapos szíj üresjárati csigávalLendülő lendkerék: nincs üresjáratSzállító kerekek: igenHajtogatási lehetőség:NemPadlóegyenetlenségi kompenzáció: igen PROGRAMOK SZÁMA Programok száma összesen: 18 változatSzívfrekvencia vezérelt programok HRC: Igen, 4 változatElőre beállított sávprofilok: igen, 12 változatA felhasználó által beállítható programok: nemKiegészítő programok: Igen, manuális, visszanyerés GÉPMÉRETEK Edző hossza: 121 cmAz edző szélessége: 53 cmAz edző magassága: 115 cm

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek

Nem