Kerékpár edző HOUSEFIT INDIANA

A HOUSEFIT INDIANA egy modern kerékpáros tréner, amely tökéletesen szimulálja a klasszikus kerékpárral való közlekedést. Otthoni környezetben történő képzésre tervezték, kialakításánál fogvam és ergonómiája miatt ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A HOUSEFIT INDIANA egy modern kerékpáros tréner, amely tökéletesen szimulálja a klasszikus kerékpárral való közlekedést. Otthoni környezetben történő képzésre tervezték, kialakításánál fogvam és ergonómiája miatt az egyik legjobb gép az alsó árkategóriában. A nagy terhelési tartomány a kezdőknek és a sportolóknak egyaránt megfelel.Az új, stabil és merev, ovális profilokból készült acélszerkezet a kiváló minőséggel együtt garantálja, hogym csapágyak a gép minden forgó alkatrészében a hosszú élettartam érdekében. A nehéz, kalibrált, 18 kg-os lendkerék a hajtószíjjal együtt garantálja a csendes, halk működést. és zökkenőmentes működés mind nehezebb terheléseknél, mind fitneszpedálozás közben. Ez az edző nem rendelkezik üresjárattal, mint a professzionális spinning kerékpárok, ami az ilyen típusú edzőknél gyakori.A nyereg függőlegesen és vízszintesen állítható, a kormány magassága pedig állítható. A HOUSEFIT INDIANA kerékpáros tréner lehetővé teszi az optimális ülést akár 190 cm-es emberek számára is. Természetesen az edzőgép a könnyebb helyben való kezelés érdekében szállító kerekekkel és padlóegyengetőkkel is rendelkezik.A vonzó színvilág és az egyedi kialakítás szintén előnyök, mindezt megfizethető áron.A tiszta oktató számítógép méri az összes bejövő és kimenőés a kormányon lévő érintésérzékelőknek köszönhetően a pulzusszámot is. Ez lehetővé teszi, hogy az edzést az aktuális kondíciójához és céljaihoz igazítsa.

Legfontosabb előnyök:

Kerékpáros ergonómia - a klasszikus kerékpározás élménye otthonod kényelmében - 190 cm-ig állítható (pedál-nyeregtávolság 69 - 69 cm) 87 cm)Szabványosított pedálok és nyereg - a szabványos trv lehetővé teszi a nyereg cseréjét bármilyen kerékpáros nyeregre, valamint a pedálok egyszerű cseréjét, pl. A nehéz lendkeréknek és a szíjhajtásnak köszönhetően a pedálok könnyen cserélhetők SPDT-reA gép csendesen és egyenletesen működik kisebb és nagyobb terhelés mellettSzilárd, robusztus kialakítás - a gép ovális profilokból készült, kellően merev váza lehetővé teszi a nehezebb személyek által, valamint a pedáloktól a lendkerékre történő erőátvitel szükségtelen veszteségek nélkül.

Műszaki leírás:

stabil és robusztus acélszerkezet ovális profilokból készült, kiváló minőségű csapágyközpont négyszögletes forgattyúkkal, kapszulázott csapágyakkal, amelyek garantálják a gép hosszú élettartama manuális terhelésszabályozás forgó szabályozóval, biztonsági fékkel az azonnali leállításhoz terhelési rendszer: mechanikus nyomófék szabályozott nyomássalmodern, csendes szíjjal üresjáratmentes, biztonsági fékkelnagyszerű terhelési tartomány az indításhozkalibrált 18 kg súlyú kerék a sima futás érdekébenQ-tényező 19 cm, ez a Ez az érték a fogantyúk elülső felületei közötti távolságot, azaz a fogantyúk szélességét jelzi.A hajtókarok hossza (középvonal > pedáltengely) 170 mm, a hajtókarok szabványos, 14 mm-es pedálmenettel rendelkeznek, így a pedálok bármilyen kerékpáros pedálra cserélhetők.Praktikus palacktartómagasságban állítható kormánykormánykényelmes nyereg függőlegesen állítható nyereg és vízszintesen - (a pedál és a nyereg közötti távolság 69 és 87 cm között)kezelő kerekek a gép könnyű mozgatásáhozMaximális terhelhetőség 135 kg

Képző számítógép:

modern, áttekinthető és könnyen olvasható számítógép táblagéptartóvalmásodik, különálló tartóvalokostelefon rögzítés a kormányon, kijelzi az időt, sebességet, távolságot, kalóriafogyasztást, pulzust + szkennelési funkciót. pulzusszám a kormányon lévő érintésérzékelőkön keresztül - kézimpulzusoka számítógép automatikus kikapcsolása néhány perc elteltével.tápellátás két ceruzaelemmel (2 x AA - 1,5V)

Egyéb információk:

a gép méretei (hosszúság x szélesség x magasság): 109 x 52 x 115 cmdoboz méretei: 106 x 96 x 23 cmgép súlya: 41 kgkapacitás 135 kg-igkategória a DIN EN 957 : HA szerint - otthoni használatra.

Garancia és szerviz :

5 év garancia az edzőkeretre3 év garancia a teljes gépreAz Ön kényelme érdekében garantáljuk, hogyA HOUSEFIT márka garanciát és értékesítés utáni szolgáltatást nyújt az ügyfél otthonában.

TRAINER KAPACITÁS, SÚLY Az edző kapacitása: 135 kgA tréner súlya:41 kg Felhasználási mód H/LC/C: Belföldi Súlybeállítás, fék Fékrendszer:Mechanikus (nyomás) fékFeszültségszabályozás:Kézi forgásirányítóTréner dőlésszög szimuláció : NincsA lendkerék súlya:18 kgTerhelési tartomány: MIN-től MAX-ig folyamatosan MÉRETT ÉRTÉKEK, PROGRAMOK Pedálozási idő: IgenGyorsaság: IgenElégetett kalória: IgenTávolság: IgenTeljesítmény (W): Igen: NemRPM: NemSzívritmus: IgenSzívritmus túllépés jelzése: NemÓra: NemKijelző terhelés: NemSzívritmus mérés: Szívritmus: Kéz-tenyér érzékelők (kéz-pulzus)

TRAINER MÉRETEK Trainer hossza: 109 cmTréner szélessége: 52 cmTréner magassága: 115 cm Garancia: 3 év garanciaKiterjesztett garancia: 5 év a vázraKatalógusszám: HB-8207C GÉP ERGONÓMIA, BEÁLLÍTÁSOK Gyakorló kerékpár kialakítása: Kerékpár edzőA nyereg magasságának beállítása: igenA nyereg vízszintes elmozdulása: igenA nyereg dőlésszögének beállítása:IgenSzabályozható magasságú kormányPalacktartó:IgenPedálok: alumínium pedálok csíptetős TRAINER MECHANIKA Középső vegyület:Csapágyazott pedálközéppontTáplálási lendkerék meghajtás: szíjTáplálási lendkerék üresjárat:Nincs üresjáratSzállító kerekek: igenHajtható opció: nemPadlóegyenetlenségek kompenzálása:Igen PROGRAMOK SZÁMA Programok száma: nemSzívfrekvenciavezérelt HRC programok: nemElőre beállított sávprofilok: nemA felhasználó által beállítható programok: nemKiegészítő programok: nemSzámítógép egyéb jellemzőiKijelző típusa: LCD kijelzőKommunikáció okostelefonnal, PC-vel: Nincs kommunikációTápellátás: CeruzaelemekFelhasználás DIN EN 957 szerint: HA osztály

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek