Extrifit sporttáska Fekete Szürke

A táska több részre van osztva. Fő tárolórekesz, oldalsó hosszanti zseb, további zsebek kisebb tárgyak számára. Az Extrifit táska alkalmas fitneszterembe, szabadidőre vagy kézipoggyászként a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 16 042 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A táska több részre van osztva. Fő tárolórekesz, oldalsó hosszanti zseb, további zsebek kisebb tárgyak számára. Az Extrifit táska alkalmas fitneszterembe, szabadidőre vagy kézipoggyászként a repülőgépre. A táska kiváló minőségű, erős anyagból készült, belülről bevonattal, amely enyhén vízállóvá teszi.

Gyártói információk:

A fő nagy rekesz elrendezésének és az 5 oldalzsebnek köszönhetően az autó kulcsai és iratai nem érintkeznek az izzadt szennyessel.

Az Extrifit logó és szimbólum narancssárga és fekete színnel van nyomtatva az oldalzsebre. A fő tárolórekesz tetején az Extrifit szimbólum (nyomtatott).

Fő rekesz kétirányú cipzárral

oldalsó hosszanti zseb egyirányú cipzárral

két zseb a rövidebb oldalakon (mindkettő egyirányú cipzárral) - azaz összesen 4 különálló rekesz, mindegyik külső oldalán húzózsinórral.

két fogantyú a kézben való hordozáshoz (tépőzáras rögzítéssel)

állítható vállpánt műanyag karabinerekkel és gumipárnázással

kemény párnázás a fő tárolórekeszben

a táska tartalmának rögzítésére a fő tárolórekesz tetején található két állítható műanyag klipsz (tridents) használható.

gumipárnák a zsák alján a padlóval való érintkezéshez

Méretek:

hossza: 55 cm

magasság: 24 cm

szélesség: 26 cm

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek