Extrifit leggings narancssárga

Egyedi és eredeti leggings Extrifit! Könnyű és kényelmes, széles, rugalmas derékpánttal rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. A lapos varrásokkal ellátott kialakítás a nagyobb kényelmet ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 16 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Egyedi és eredeti leggings Extrifit! Könnyű és kényelmes, széles, rugalmas derékpánttal rendelkezik, amely tökéletesen alkalmazkodik az alakjához. A lapos varrásokkal ellátott kialakítás a nagyobb kényelmet szolgálja. A leggings tökéletesen illeszkedik, és mindenféle beltéri sporthoz alkalmas.

Gyártói információk:

Egyedi kialakítású, minőségi leggings az Ön számára, rugalmas fonallal steppelve, hogy kiküszöbölje a szakadás veszélyét. A leggings az Extrifit narancssárga színű, a vállalat számos termékmotívumával nyomtatva.

Méretek:

Nyújtatlanul.

XS méret:

26,5 cm (derékszélesség*).

csípőszélesség*: 37 cm

hossza: 90 cm

Combszélesség: 22 cm

Méret S:

Derékszélesség*: 30,4 cm

csípőszélesség*: 40,5 cm

hossza: 100 cm

Combszélesség: 23 cm

M-es méret:

Derékszélesség*: 31,5 cm

csípőszélesség*: 44 cm

hossza: 102 cm

Combszélesség: 23,5 cm

* A mérések nem veszik figyelembe az anyag rugalmasságából adódó nyúlást, illetve a megemelt derékrész elülső részének szabását. Ez csak a nadrág hátulról mért mérete. A teljes derék- és csípőkörfogat ezért valamivel nagyobb, mint a mért érték szorozva kettővel.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek