Brother BC4661

Brother BC4661 Spinning Bike: A Brother BC4661 rugós kerékpár edző a kerékpár edzők csúcsmodellje. Rendkívül kényelmes utazást kínál közvetlenül otthonában vagy edzőtermében. Könnyedén tarthatod magad ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Brother BC4661 Spinning Bike: A Brother BC4661 rugós kerékpár edző a kerékpár edzők csúcsmodellje. Rendkívül kényelmes utazást kínál közvetlenül otthonában vagy edzőtermében. Könnyedén tarthatod magad jó fizikai állapotban.A stabil és masszív konstrukció egy központi rugós vázzal rendelkezik, amelyNöveli a kényelmet és a komfortérzetet, amikor ezt a kerékpáros trénert használja.A mechanikus fék lehetővé teszi a könnyű és zökkenőmentes terhelésváltást, valamint van egy vészfék, amely lehetővé teszi, hogy vészhelyzetben azonnal megállítsa a kerékpárt. A számítógép számos funkciót kínál a teljesítmény és az elégetett kalóriák nyomon követésére. A Brother BC4661 Centre Suspension Bike Trainer legfontosabb jellemzőia maximális kényelemértHalk működés és szilárd, stabil konstrukcióMechanikus fék sima fékkelm terhelés beállításaBeépített számítógép számos funkcióvalA következő fék eltávolítása a következő fékhezA lendkerék súlya 18 kgFüggőleges és vízszintes iránybanvízszintesen állítható nyeregMagasságban állítható kormányBrother bike trainerA BC4661 kb. 190 cm-es figurákhoz alkalmasFémtartót és rozsdamentes acélból készült litaltartó Nagyszámú funkcióA Brother BC4661 kerékpár edző számítógép súlyafolyamatosan áttekintést nyújt az aktuális sebességéről és az elégetett kalóriákról. A pulzusszámra vonatkozó információ szintén fontos. A számítógép rögzíti a megtett távolság és a nyeregben töltött idő adatait is.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek