Brother BC3101

Brother BC3101 Spinning Bike: A Brother BC3101 Spinning Bike segítségével könnyedén javíthatja fittségét, és felkészülhet a nyári kerékpáros szezonra. A Brother BC3101 kerékpár edzővel bármikor ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 95 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Brother BC3101 Spinning Bike: A Brother BC3101 Spinning Bike segítségével könnyedén javíthatja fittségét, és felkészülhet a nyári kerékpáros szezonra. A Brother BC3101 kerékpár edzővel bármikor edzhet, ráadásul akár otthon vagy az edzőteremben. A mechanikus súlyrendszer segítségével könnyen szabályozhatja a lovaglás nehézségét. Ez a kerékpár tréner kb. 187 cm-es maximális testmagasságra van tervezve, de a függőleges és vízszintes magasságnak köszönhetően állítható nyereg és függőlegesen állítható kormány segítségével testalkatához igazíthatja. A beépített számítógép áttekintést ad az elégetett kalóriákról, a megtett távolságról és a pulzusszámról is. A Brother BC3101 kerékpár tréner főbb jellemzőiMegfelelő kb. 187 cm-es testalkatúak számáraRugalmas nyereg és függőlegesen állítható kormányMechanikus hátulja.súlyrendszerGolyóscsapágyak a központi tengelyenKerékpár edzőkr A Brother BC3101 alumínium pedálokkal rendelkezikA megtett távolság nyomon követéseA gép teherbírása 110 kgA sebességváltó egy klasszikus lánc segítségévelA gép egy tartót és egy műanyag ivópalackot tartalmaz. Beépített számítógépA beépített számítógép számos funkciójának köszönhetően könnyedén nyomon követheti a pulzusszámát és az aktuális sebességét lovaglás közben. Az edzés értékelésénél értékelni fogja a megtett távolságot. Természetesen az időt és az elégetett kalóriákat is nyomon követheti.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek