BrainMax Morpheus - A kék és zöld fény 100%-át blokkoló dioptriás szemüvegek klipjei

A kék és zöld fényt 100%-ban blokkoló dioptriás szemüvegek klipszei, Morpheus A dioptriacsipeszek alkalmasak az alvás előtti 2 órával történő viselésre a kék és zöld ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A kék és zöld fényt 100%-ban blokkoló dioptriás szemüvegek klipszei, Morpheus

A dioptriacsipeszek alkalmasak az alvás előtti 2 órával történő viselésre a kék és zöld fény blokkolásához és a cirkadián ritmus optimalizálásához. A káros kék fény és a zöld fény akár 100%-át is képesek blokkolni. Könnyen felhelyezhető dioptriás szemüveg. Megoldás dioptriás szemüveget viselő személyek számára.

A klipszeket műanyag zacskóba és kartonpapírba csomagoljuk, hogy megakadályozzuk a szállítás közbeni esetleges sérüléseket.

Morpheus az alvás és az álmok istene a görög mitológiában. Üdvözöljük az álmok világában...!

A kék fény problémája

A mai digitális korban kevesen tudják levenni a szemüket a képernyőről, legyen az tévé, mobiltelefon vagy számítógép. Ezen elektronikus eszközök és a LED-es lámpák használatának növekedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők kék fényének való kitettség megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat.
  • A képernyőből származó kék fényt összefüggésbe hozták a retina károsodásával, a szürkehályoggal és a makuladegenerációval.
  • A látható kék fény magasabb energiájú, és a szemet nagyon megterheli.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemnek.
  • Az alvászavarok depresszióhoz, neurotoxinok felhalmozódásához és a betegségek fokozott kockázatához vezethetnek.

A 380 és 470 nm közötti kék fényt károsnak tartják, mert retinakárosodást és szürkehályogot okozhat, és összefüggésbe hozható az alvászavarokkal. A kék fény nem minden spektruma rossz, például a 470 és 500 nm közötti spektrum, az ún.más néven türkizkék fényt, általában jónak tartják.A látható kék fénynek ez a tartománya azért előnyös, mert serkenti a természetes reflexeket, hogy megvédjékamelyek védik a szemet a túlterheléstől, és segítik az agy kognitív és memóriafunkcióit is.Serkenti a retina fényérzékeny ganglionsejtjeit, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

Olvassa el a cikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan növelheti a szintjét, vagy hogy miért fontos az alvás, és hogyan dolgozhat azon, hogy ne javítsa azt.

A spektrum zöld részének blokkolása a kékkel egyidejűleg, úgy találták, hogy növeli az alvás minőségére gyakorolt pozitív hatásokat. 1

Figyelmeztetés: az egész nap a kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüveg viselése fáradtságot okozhat.

Alapvető előírások

Lencsék: piros

Kék fény szemüveg - mega összehasonlítás

Hivatkozások:

1. LEE, Soomin. A zöldet blokkoló szemüvegek fokozzák a fehér polikromatikus fény nem vizuális hatásait? [online]. 2018 [idézve 2020-11-04]. Elérhető a következő címen: https://jphysiolanthropol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40101-018-0189-3. Tanulmány.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek