BrainMarket 100% kék fényt blokkoló szemüveg, WHITE

BrainMarket 100% kék fényt blokkoló szemüveg, WHITE Elalvás előtt 1,5 órával viselhető szemüveg a kék fény blokkolására és a cirkadián ritmus optimalizálására. A káros kék fény ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

BrainMarket 100% kék fényt blokkoló szemüveg, WHITE

Elalvás előtt 1,5 órával viselhető szemüveg a kék fény blokkolására és a cirkadián ritmus optimalizálására. A káros kék fény akár 100%-át is képes blokkolni. 380-500 nm hullámhosszú spektrumot blokkol. Elegáns uniszex kialakítás, átlátszó keretekkel. A szemüveghez szövet tok is tartozik.

Ez egy tanúsított termék, amelyet azEurópai Unió kék fényt blokkoló szemüvegként hagyott jóvá .

A kék fényt blokkoló szemüveg viselése lefekvés előtt javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kimosódás révén) és a reggeli energiát.Olvassa el acikket arról, hogy mire való a melatonin és hogyan növelheti a szintjét, vagy hogy miért fontos az alvás és hogyan dolgozhat annak javításán.

A szemüvegeket műanyag zacskóba és kartonpapírba csomagoljuk, hogy megakadályozzuk az esetleges szállítás közbeni sérüléseket.

A kék fény problémája

A mai digitális korban kevesen tudják levenni a szemüket a képernyőről, legyen az tévé, mobiltelefon vagy számítógép. Ezeknek az elektronikus eszközöknek a növekvő használatával és a LED-es fények használatával új problémák merültek fel.

  • A képernyőkből származó kék fénynek való kitettség megzavarja a melatonin termelést és az alvási szokásokat. Cikkünkből többet megtudhat.
  • A képernyőből származó kék fényt összefüggésbe hozták a retina károsodásával, a szürkehályoggal és a makuladegenerációval.
  • A látható kék fény magasabb energiájú, és az ennek való kitettség nagyon kimeríti a szemet.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemnek.
  • Az alvászavarok depresszióhoz, neurotoxinok felhalmozódásához és a betegségek fokozott kockázatához vezethetnek.

 

A 380 és 470 nm közötti kék fényt károsnak tartják, mert retinakárosodást, szürkehályogot okozhat, és összefüggésbe hozható az alvászavarokkal. A kék fénynek azonban nem minden spektruma rossz, például a 470 és 500 nm közötti spektrum, az ún.türkizkék fénynek is nevezik, általában jónak számít.A látható kék fénynek ez a tartománya azért előnyös, mert serkenti a természetes reflexeket, hogy megvédjékamelyek megvédik a szemet a túlzott expozíciótól, és segíti az agy kognitív és memóriafunkcióit is.Serkenti továbbá a fényérzékeny retina ganglionsejtjeit, a pupillareflexet is, és szabályozza a cirkadián ciklust.

Alapvető előírások

Szemüveg: narancssárga

A szemüveg szélessége: 14 cm

Lábhossz: 14,5 cm

A szemüveg az európai piac számára tanúsított, és a kék spektrum blokkolását mérésekkel ellenőrizték.

 

A kék fény elleni szemüvegek összehasonlítása

 

 

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek