BrainMarket Greenhorn - a kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüvegek

A kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüveg, Greenhorn Az alvás előtt 1,5-2 órával viselhető szemüveg a kék és zöld fény blokkolására és a cirkadián ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüveg, Greenhorn

Az alvás előtt 1,5-2 órával viselhető szemüveg a kék és zöld fény blokkolására és a cirkadián ritmus optimalizálására alkalmas. A káros kék és zöld fény akár 100%-át is képesek blokkolni.Blokkolja a 390-565 nm hullámhosszú spektrumot. Elegáns uniszex kivitel fekete kerettel.

Ez egy tanúsított termék, amelyet azEurópai Unió kék és zöld fényt blokkoló szemüvegként hagyott jóvá .

A szemüvegeket műanyag zacskóba és kartonpapírba csomagoljuk, hogy megakadályozzuk a szállítás közbeni esetleges sérüléseket.

A kék fényt blokkoló szemüveg viselése lefekvés előtt javíthatja az alvást, az egészséget (a melatonin kimosódás révén) és a reggeli energiát.Olvassa el acikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan növelheti a szintjét, vagy hogy miért fontos az alvás, és hogyan dolgozhat azon, hogy ne javítsa azt.

A spektrum zöld részének blokkolása a kékkel egyidejűleg, úgy találták, hogy növeli az alvás minőségére gyakorolt pozitív hatásokat. 1

Figyelmeztetés: az egész nap a kék és zöld fény 100%-át blokkoló szemüveg viselése fáradtságot okozhat.

A kék fény problémája

A mai digitális korban kevesen tudják levenni a szemüket a képernyőről, legyen az tévé, mobiltelefon vagy számítógép. Ezen elektronikus eszközök és a LED-es lámpák használatának növekedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők kék fényének való kitettség megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat. Cikkünkben többet megtudhat.
  • A képernyőből származó kék fényt összefüggésbe hozták a retina károsodásával, a szürkehályoggal és a makuladegenerációval.
  • A látható kék fény magasabb energiájú, és a szemet nagyon megterheli.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemnek.
  • Az alvászavarok depresszióhoz, neurotoxinok felhalmozódásához és a betegségek fokozott kockázatához vezethetnek.

A 380 és 470 nm közötti kék fényt károsnak tartják, mert retinakárosodást és szürkehályogot okozhat, és összefüggésbe hozható az alvászavarokkal. A kék fény nem minden spektruma rossz, például a 470 és 500 nm közötti spektrum, az ún.más néven türkizkék fényt, általában jónak tartják.A látható kék fénynek ez a tartománya azért előnyös, mert serkenti a természetes reflexeket, hogy megvédjékamelyek védik a szemet a túlterheléstől, és segítik az agy kognitív és memóriafunkcióit is.Serkenti a retina fényérzékeny ganglionsejtjeit, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

Alapvető előírások

Szemüveg: narancs-piros

A szemüveg szélessége: 14 cm

Lábhossz: 14 cm

A szemüvegek az európai piac számára tanúsítottak, és a kék és zöld spektrum blokkolására vonatkozó méréseket végeztek.

TOP szemüveg a kék fény ellen

Hivatkozások:

1. LEE, Soomin. A zöldet blokkoló szemüvegek fokozzák a fehér polikromatikus fény nem vizuális hatásait? [online]. 2018 [idézve 2020-11-04]. Elérhető a következő címen: https://jphysiolanthropol.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40101-018-0189-3. Tanulmány.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek