Gyártó NutriWorks NutriWorks

Fiatal, sikeres és nagyon dinamikus. Így jellemezhető a Nutriworks, az ezer tó földjéről származó finn márka. A 2009-ben Helsinkiben alapított márka általános koncepciója a modern és etikus megközelítésen alapul.a sporttáplálkozás megközelítése, mind a legújabb trendek, mind az egészséges életmód összefüggésében.

A márkaprojektet szintén válaszul hozták létre a nagyon alacsony minőségű, olcsó sporttáplálékok növekvő, úgynevezett mainstream trendjére.

A NutriWorks így egy olyan professzionális sporttáplálkozási koncepciót képvisel, amelyet elsősorban sportklubok, táplálkozási tanácsadók és szakkereskedők számára terveztek. Minden terméket Finnországban és Svédországban gyártanak a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően.

A márka fő filozófiája a lehető legmagasabb minőség, funkcionalitás, egyszerűség és megfizethető ár. Az árukat két vonalban kínálják - a fehér vonal mesterséges édesítőszerek használata nélkül, a fekete vonal pedig minimálisra csökkentett mesterséges édesítőszerekkel készült.

A mi véleményünk

A gyártó értékelése

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 emberek

Vélemények/tapasztalatok

Van tapasztalata ennek a gyártónak a termékeivel? Írjon nekünk egy véleményt.

Termékek ettől a gyártótól

Aminosavak

L-karnitin

Ásványok

Kedvezményes kuponok

Válasszon egyet a minőségi üzletek és menteni egy kedvezményes kóddal