BiotechUSA Zero Bar: a legjobb cukormentes fehérjeszelet vagy egy túlárazott pénzcsali? (Visszatekintés)

ABiotech Zero Bar egy olyan fehérjeszelet, amely első pillantásra lenyűgöző az egyszerű szénhidrátok szinte nulla tartalmával. És mivel nagyon jól szerepelt a legjobb bárokat tartalmazó listánkon, mindenképpen megérdemel egy külön ismertetőt.

Érdemes megvenni? Jó választás az Ön étrendjéhez? Jó íze van, vagy érezhető a cukor hiánya? Elfogulatlan értékelésemet az alábbiakban olvashatja a bár felülvizsgálatában.

BiotechUSA Zero Bar
Kategória: Fehérjeszeletek
Ízlés
7.9/10
Következetesség
7.0/10
Emészthetőség
9.4/10
Összetevők
9.2/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont
A BiotechUSA Zero Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Zero Bar-t négy ízben próbáltam ki, amelyeket a legérdekesebbnek találtam: csokoládé és mogyoró, dupla csokoládé, málna és kapucsínó. A következő áttekintésben nemcsak az ízüket, hanem az én véleményemet is megtalálod a bár összetételéről és áráról. Akkor lássunk hozzá.

Vélemények a Zero Bar by BiotechUSA-ról

Jó összetevők és nulla egyszerű cukor

A Zero Bar fehérjeszeletet minden szigorú diétát folytató sportoló értékelni fogja, mert a Zero Bar fehérjeszeletnek szinte nulla az egyszerű szénhidráttartalma. Adagonként még 0,5 g cukor sincs benne, viszont 20 g fehérjét és 6 g rostot tartalmaz. Személy szerint a glutén- és laktózmentességet is további előnynek tartom, amit különösen az intoleranciában szenvedők fognak értékelni.

Másrészt, a negatív oldal az, hogy egyes ízekben a fehérjeforrások némelyike gyenge minőségűkalcium-kazeinát, amely hidroxiddal való kémiai reakció során keletkezik, és jelentős fehérjebontáshoz vezet. Ezért ez egy nagyon rosszul hasznosított fehérje, amelynek nem szabadna helyet kapnia egy minőségi szeletben. Az összképet rontja továbbá a pálmazsír is, amelyet szintén csak a szeletek egyes változatai tartalmaznak.

Összességében azonban tetszik az összetétele, az elsődleges fehérjeforrások a tejsavó izolátum és a tojás.tojásfehérje, amelyek nagyszerű felhasználható fehérjék, a kazeinát kis mennyiségben van jelen.

A mi tippünk!
Mivel ez a fehérjeszelet elég merev, másodpercek alatt megolvasztható.amikrohullámú sütőben, hogy javítsa az állagát és jobban kifejtse az ízét.

Nagyon szép ár

A kellemes ár kétségtelenül a Zero Bar legnagyobb előnye. A klasszikus ár (kedvezmény nélkül) 650 Ft, ami egy viszonylag jó minőségű és szénhidrátmentes szelethez képest tényleg nagyon jó. Ha összehasonlítjuk az árát például az Essential Pure Barral, amely az egyetlen volt, amelyik megelőzte a Zero Bar-t a fehérjeszelet-tesztünkön, ez a szelet körülbelül 220 Ft-val olcsóbb. Tehát ha egy jó árú, nagyszerű bárpultot keresel, akkor mindenképpen ajánlom a Zero Bar-t.

A BiotechUSA Zero Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A cukrok hiánya sajnos az ízben is megmutatkozik.

Ha elsősorban a Zero Bar ízét vártad, valószínűleg csalódni fogsz. Az a tény, hogy nem tartalmaz egyszerű szénhidrátokat, sajnos az ízén is meglátszik, így a szelet az én ízlésem szerint rendkívül ízetlen. Amikor a csokoládé ízeket teszteltem, viszonylag finomak voltak, de a gyümölcs ízek (pl. az én esetemben a málna) undorítóak voltak. Konkrétan az egyes változatokat a következőképpen értékelném:

  • Adupla csokoládé (8/10 ) volt talán a kedvencem. Nem volt túl édes, de az íze nagyon csokoládés volt, egyesek talán brownie-hoz vagy hasonló desszerthez hasonlítanák. 10-ből 8-ra értékelem.
  • A csokoládé és mogyoró (7,5/10 ) egy másik íz volt, ami tetszett. Az íze a szupermarketben kapható csokoládéval bevont mogyorós ostyára emlékeztetett, csakhogy megint nem volt olyan jellegzetes. 10-ből 7,5-re értékelem.
  • Acappuccino (5/10 ) már sokkal rosszabb volt. Nem volt kifejezetten rossz, de nem is nyűgözött le. Ízléstelen volt, és más márkák hasonló ízeivel összehasonlítva eléggé hiányos volt. Ezért 10-ből 5-re értékelem.
  • Azalmás pite (9/10 ) nagyon kellemes meglepetés volt számomra, mert tényleg olyan íze volt, mint az almás pitének. A rúd puha volt, és nem hagyott kellemetlen utóízt a szájban. Ezért adok neki 9 pontot a 10-ből.
  • A málna (1/10 ) volt talán a legrosszabb az összes közül. Egyáltalán nem tetszett, és nagyon kellemetlen utóízt hagyott a számban. Teljesen mesterségesnek érződik, és semmi köze a málnához. 10-ből 1 pontot adok.
  • A csokoládét és a banánt (9/10 ) határozottan pozitívan értékelem. Az íze pontosan olyan volt, mint amilyennek a neve sugallja - a banán ízével gazdagított étcsokoládé illatát érezni. A bár egy kicsit merevebb volt, de egyébként nagyon finom. 10-ből 9-re értékelem.

Vélemények a BiotechUSA Zero Bar ízekről

Mikor a tökéletes alkalom a Zero Barra?

Bár egy Zero Bar-t szinte bármikor elfogyaszthatsz, ahogy azt a fehérjeszelet ideális időzítéséről szóló cikkünkben említettük, az összes fehérjeszelet közül aMivel az édesítőszereket a legjobban az edzés után, az édesség utáni éhségérzet vagy a magasabb kalóriabevitel szükségessége esetén lehet fogyasztani.

Saját tapasztalatom szerint a fehérjeszeleteket különösen akkor ajánlom, ha magasabb szinten kell tartani amagasabb fehérjebevitel, de csak korlátozott étrendi lehetőségeid vannak (kirándulások, autós kirándulások,...).

Vásároljon a legjobb áron

Végső értékelés

Összességében elég pozitívan értékelem a Zero Bar-t. Nem tartalmaz feleslegesen nagy mennyiségű cukrot, így tökéletesen illeszkedik a diétába, rostot is találsz benne, és még glutént vagy laktózt sem tartalmaz. Nos, ha ehhez hozzáadjuk a jó árat, akkor alapvetően nincs miért panaszkodni.

Másrészt azonban tartalmaz néhány rossz minőségű összetevőt is, és az íze sem túl jó. Ha tehát valami olyat keresel, ami elpusztítja az édesség utáni sóvárgást a diétádban, a Zero Bar jó választás lehet. De ha nagyszerű ízélményt keresel jó tápértékkel, akkor máshol kell keresned. De nem kell kétségbeesnie, mert ebben az esetben egy jó jelölt például a Quest Bar, amelyről teljes értékelést talál honlapunkon.

Zero Bar - végső értékelés

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.