Zeblaze Vibe 3 HR: Olcsó okosóra gazdag funkciókkal (Áttekintés)

Ma a Zeblaze Vibe 3 HR okosórát mutatjuk be, amely nagyon népszerű a kínai boltokban, és amelyről sokat kérdeztek.

Szóval nemrég vettem az AliExpress-en 30 dollárért, és ma együtt fogjuk megnézni.

Zeblaze Vibe 3 HR
Zeblaze Vibe 3 HR
Tervezés és kivitelezés
9.5/10
Óra kijelző
9.3/10
Funkciók
9.2/10
Állóképesség
9.7/10
Ár
10.0/10
Általános értékelés
9.5
10 pontból 10 pont

Mielőtt belemennék magába a Zeblaze óra felülvizsgálatába, beszéljünk arról, hogy mit találunk a csomagban.

Az órán kívül találunk benne egy kézikönyvet és egy töltőadaptert. Minden mást hiába keresnénk, de nekünk nem is kell más.

Zeblaze Vibe 3 HR csomag A
csomagban megtaláljuk a kézikönyvet, a töltőadaptert és magát az órát
.

Tervezés és kivitelezés

Az óra 1,22 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kínál majd, 240x240 px felbontással. Ez a felbontás a kijelzőn meglehetősen finom képet biztosít, magát a kijelzőt pedig 4. generációs Goriila Glass védi. A kijelző közvetlen napfényben is könnyen leolvasható, ami mindenképpen fontos, ha a szabadban mozog. Sajnos a kijelző nem érintőképernyős, mert ebben az árkategóriában ezt nagyon szeretnénk. Az órát tehát gombok vezérlik, ahol a bal felső sarokban van a bekapcsológomb, alatta a gomb, és alatta a gomb.vissza gombot, a jobb oldalon pedig az opciók váltására szolgáló gombokat találjuk, azaz a "fel" és "le" gombokat.

Zeblaze Vibe 3 HR kijelző

Maga az óra sportos megjelenésű, így a felszereltség és a 72 grammos súly is ehhez igazodik. Mindezek mellett tartós acéltesttel is rendelkezik, így a leejtésekkel és ütésekkel szembeni ellenállóképessége nagyszerű szinten van. Ahhoz, hogy a sportot a lehető legteljesebb mértékben élvezhesse, az óra IP67-es tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 1 méterig vízálló. Mélymerülésre nem számíthatunk, de ha az óra vizes lesz, semmi baja nem lesz. Ráadásul még úszni is nyugodtan mehetünk vele.

Az óra három különböző típusú számlapot kínál, amelyeket szabadon változtathat, például a hangulatának megfelelően. A köztük való váltás teljesen egyszerű a bekapcsológombbal. Ezután három óra szín közül választhat, kék, piros vagy fekete, amelyet ebben a felülvizsgálatban láthat.

Zeblaze Vibe 3 HR tárcsák cseréje Az
órán 3 különböző számlap között válthat
.

Funkciók

Az óra számtalan funkciót kínál majd, nézzük meg őket:

  1. Az óralapon a jobb felső gomb segítségével a "Steps", azaz a lépések menüponthoz juthatunk. Itt az óra a beépített lépésszámláló segítségével megmutatja, hány lépést tettünk ma eddig.
  2. Azelégetett kalóriák, de én személy szerint nem hagyatkoznék erre túlságosan.
  3. Gyalogolt kilométerek száma.
  4. Apulzusmérő, amely azonnal elkezdi a mérést, és körülbelül 10 másodpercig tart a pulzusszám kiszámítása.
  5. Alvásmérés
  6. Értesítések, amire később térünk rá.
  7. Asportfunkció, és itt szeretnék megállni. Ha a sport fölé megyünk, és megnyomjuk a bekapcsológombot, kiválaszthatjuk a sport üzemmódot. Választhatunk futás, gyaloglás, hegymászás, kerékpározás, pingpong, kosárlabda, tollaslabda és foci között. Az egyes üzemmódok különböző értékeket mutatnak a tevékenység során. Például gyaloglás esetén a megtett lépések száma, kerékpározás esetén az elégetett kalóriák száma stb.
  8. Stopperóra. Ezeket a bekapcsológombbal indítjuk újra, és a "fel" gombbal visszaállítjuk.
  9. Az óra párosítása a telefonjával.
Zeblaze Vibe 3 HR intelligens óra pulzusmérő Az
órán pulzusmérőt is találunk, ami ebben az árkategóriában nem túl gyakori
.

Párosítás a telefonnal

Telepítenie kell a WearHealth nevű alkalmazást a telefonjára, ahol regisztrálnia kell, és bluetooth segítségével párosítania kell a telefonját. Ez az alkalmazás néhány további lehetőséget biztosít.

Először is itt állíthat be minden fontos dolgot, például az idő formátumát vagy az óra egységének típusát. Itt kapcsolhatod be az értesítéseket is, így amikor sms-t vagy hívást kapsz, az óra rezgéssel figyelmeztet, így nem kell aggódnod, hogy valahol elkezd pittyegni.

További előnye, hogy ha az órát párosítja a telefonjával, akkor a telefon kameráját is vezérelheti vele. Úgy működik, hogy megrázza az órát vagy a kezét, és a visszaszámlálás automatikusan elindul. Ez a funkció különösen nagyszerű önarcképek készítéséhez.

Természetesen a Bluetooth 4.0 is megtalálható, így kényelmesen csatlakoztathatja az órát a telefonjához.

A Zeblaze Vibe 3 HR okosóra párosítható a telefonjával
Egyszerűen párosítsa az órát a telefonjával a WearHealth alkalmazás segítségével
.

Kitartás és töltés

Azóra akkumulátora 180 mAh kapacitású, ami nekem egy hétig elég volt. Így tényleg csak minimálisan kell feltölteni az órát.

A töltés a csomagban található töltővel történik. A töltő végét egyszerűen az órához kell csatlakoztatni, és az órához pattintható. Csak óvatosan, ha a töltő nem csatlakozik, próbálja meg elcsavarni, hogy a mágnesek ne taszítsák egymást.

Ezután kevesebb mint másfél óra alatt nulláról százra töltöttem fel az órát, ami egyáltalán nem rossz.

Zeblaze Vibe 3 HR okosóra töltés Az
óra elég sokáig bírja (akár 7 napig), és másfél óra alatt feltölthető
.

Ár és vásárlás helye

Ebben a videóban a Vibe 3 HR változatot teszteltem, amely körülbelül 34 dollárba, azaz 12500 Ft-ba vagy 30 euróba kerül. Az AliExpressen és a GearBesten is megvásárolható.

De ha szeretné, megvásárolhatja a Vibe 3 normál változatát is, amelyből hiányzik a tárcsák és a pulzusmérő kapcsolásának lehetősége. Bár körülbelül 10 dollárral kevesebbe kerül, ezért azt javaslom, hogy fontolja meg ezeknek a funkcióknak az igénybevételét.

Nézze meg a linkeket:

Felülvizsgálta

A Zeblaze Vibe 3 HR karóra rengeteg mindent kínál. Ez azért van, mert 700 fontért vízállóságot, pulzusmérőt, hosszú kitartást és egy csomó más finomságot kap.

Tehát ha olcsó órákat keres, ideális esetben kínai üzletekből, mint a Gearbest vagy az AliExpress, akkor ez lesz a tökéletes választás. Csak arra vigyázz, hogy mind angol nyelvű, de a szövegük nagyon minimális.

Ha bármilyen kérdése van az órával kapcsolatban, írjon nekem a felülvizsgálat alatt. És ha szeretne pénzt megtakarítani az AliExpressen történő vásárláskor, nézze meg a Tipli készpénzvisszatérítésről szóló véleményemet, amely jutalmat ad a vásárlásai után.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.