Xiaomi Amazfit GTR - Nézze meg a céget és a fitneszet (felülvizsgálat)

Bár az Amazfit GTR órát csak nemrég adta ki a Xiaomi, a kínai vállalat termékeinek piacra dobási sebességét tekintve ez egy örökkévalóságnak tűnhet. De nagyon szerettem volna időt szánni arra, hogy átnézzem és mélyrehatóan megismerjem az órát, ezért vártam mostanáig, hogy átnézzem.

Nos, hogyan értékelem az órát utólag? Érdemes beruházni rájuk, vagy a Xiaomi már megint kiadott valamivel jobb modelleket? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatból.

Xiaomi Amazfit GTR
Tervezés
9.4/10
Funkciók
8.5/10
Állóképesség
9.1/10
Megjelenítés
8.9/10
Ár
8.3/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

Árak összehasonlítása

Amikor kibontottam az órát, a csomagban volt egy töltőkábel és egy kézikönyv, de a telefonon és az órán található utasításoknak köszönhetően erre alig volt szükség.

Az óra kialakítása és kijelzője igazán sokoldalúan használható.

Személy szerint be kell vallanom, hogy mindig is jobban kedveltem a meglehetősen kerek számlapot, amely egyJobban szeretem a kerek számlapot, amely egy kicsit közelebb áll a régebbi "buta" órákhoz, és ezért egy kicsit elegánsabbnak tűnik. A Xiaomi Amazfit GTR tehát teljesen tökéletes volt számomra. Bár a gyártó azt állítja, hogy ez egy uniszex óra, nem igazán tudom elképzelni egy 47 mm-es kijelzőt egy női kézben. Értékelnem kell, hogy két gomb van az órán, ami eggyel több, mint a Xiaomi korábbi modelljeihez képest. Az első a kijelző aktiválására szolgál, a második funkcióját maga választhatja meg . Jómagam azért választottam az értesítést, mert ennek köszönhetően egyetlen kattintással meg tudom nézni az üzeneteket az e-mailekből, a Messengerből és az Instagramról, és nem kell elővennem a telefonomat.

Azt is értékelnem kell, hogy az Amazfit alkalmazásnak köszönhetően ez az óra széles választékát kínálja az óráknak. Én magam csak a minimalista dizájnt szeretem, ami ideálisan monokróm, és az óra még mindig kínál nekemSzerintem neked sem lesz gondod. Ugyanakkor az összes számlap nagyon tisztességesen néz ki a kerek kijelzőn.

Xiaomi Amazfit GTR kijelző A
nők számára mindenképpen a kisebb, 42 mm-es kijelzőt ajánlom
.

Az óra fontos paraméterei pontokban kifejezve

  • Azóra súlya mindössze 37 g, így ha egyszer megszokja, egyáltalán nem fogja észrevenni, hogy van valami a csuklóján.
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel
  • Az akkumulátor élettartama normál használat mellett kevesebb mint egy hónap, energiatakarékos üzemmódban akár két hónap is lehet.

Az összes funkció, amire az élethez szüksége van, egy helyen

Az Amazfit GTR olyan sokféle funkcióval rendelkezik, hogy nehéz lenne egy felülvizsgálatba illeszteni őket. Ezért csak azokat szeretném kiemelni, amelyeket én használtam és a legjobban szerettem. Az egyértelműség kedvéért kiemelném őket abban a sorrendben, ahogyan a nap folyamán használtam őket:

Ébresztőóra/riasztó

Biztos vagyok benne, hogy ismered az érzést, amikor beállítod a kedvenc ébresztődet a reggeli keléshez.A kedvenc dallamod vagy dalod, de aztán idegesítővé válik, és egyáltalán nem hallod. Nekem is sokáig ugyanez volt a problémám, ezért nyúltam az ébresztőórához. Az óra enyhén rezeg, így megbízhatóan ébreszt, de sokkal kellemesebb is, mint a zene. Arról nem is beszélve, hogy elég gyakran hagyom a telefonomat a hálószobán kívül más szobában.

Alvásfigyelés

Az alvásfigyelés az órán talán nem a legpontosabb, de számomra még mindig egyfajta rutin, hogy az Amazfit alkalmazásban megnézem, milyen volt az alvásom, amikor felébredek. A klasszikus mély és könnyű alvás szerinti bontás mellett azt is megtudhatja, hogy hogyan teljesít az összehasonlításban.más Xiaomi óra felhasználókhoz képest, és hogyan javíthatod az alvásodat, ha szükséges.

Sporttevékenység nyomon követése

Mindenképpen értékelnem kell azt a tényt, hogy a Xiaomi óráknál a sporttevékenységek teljes spektrumából választhatunk - a gyaloglástól aÚszás az edzőtermi edzésekhez, ami például a Xiaomi karpántokhoz kapcsolódó alkalmazásokban nincs meg. Míg gyaloglás esetén az óra figyeli az aktuális sebességet, az átlagsebességet, a pulzusszámot és az elégetett kalóriákat, addig súlyzós edzésnél és más tevékenységeknél csak a pulzusszámot és a kalóriákat. Beállíthatja azonban a folyamatos pulzusmérést, ahol az óra egyértelmű tendenciát mutat a pulzusszámáról egy adott sporttevékenység során. Természetesen a sporttevékenységedre is kitűzhetsz egy célt - akár az elégetett kalóriák, akár az edzéssel töltött idő tekintetében.

A sporttevékenység figyelése esetében azonban találtam valamit, ami zavar az órával kapcsolatban. Ha aktivitásprogram van bekapcsolva, nem tudsz például visszalépni a zene vagy az értesítések átkapcsolásához. Amikor edzek, általában zenét játszom le például a telefonomról, de ezt már nem tudom az órán keresztül váltogatni, mint amikor nem edzek.

Xiaomi Amazfit GTR kialakítás A
nagyszerű, elegáns kialakítás és a sporttevékenységek jó nyomon követése miatt ez az óra nyilvánvaló választás minden sportoló számára
.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Időzítő és stopperóra

Mivel idén érettségi és egyetemi felvételi vizsgáim lesznek, nagyon gyakran veszek részt különböző időzített teszteken. Ezért nagyon hasznos számomra, hogy beállíthatok egy visszaszámlálót, és a kezem legkisebb mozdulatára azonnal látom, mennyi időm van még hátra.

Figyelmeztetések a Messenger és az Instagram alkalmazásból

Amikor dolgozom vagy tanulok, általában nem akarom, hogy a telefonom elvonja a figyelmemet, ezért nagyon gyakran egyáltalán nincs nálam. De ha egy fontos e-mailre várok, vagy csak egy üzenetre a Messengeren, akkor látom, hogyMindent egy gombnyomással láthatok az órámon, amivel rengeteg időt spórolhatok meg. Hasonlóképpen, az értesítési nézetet is használhatja az iskola esetleges előhívására, mivel az óra valóban nagy mennyiségű szöveget képes megjeleníteni.

Sajnos azértesítéseket errenem használhatod, mivel csak maximum egy szót írhatsz be, de ha avalaki Messenger-bejegyzést küld Önnek, akkor azt a teszten gond nélkül el tudja olvasni.

Xiaomi Amazfit GTR értesítések Magyar A
Messenger, a Twitter vagy más közösségi hálózatok üzeneteire vonatkozó figyelmeztetésekkel sok időt takaríthat meg
.

Az akkumulátor élettartama valóban extrém

Ha nem Xiaomi órát használsz, akkor valószínűleg nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy ki tudja, milyen extrém az akkumulátor élettartama. Őszintén szólva nagyon utálnám, ha minden nap fel kellene töltenem az órámat, ezért elégedett vagyok azzal, hogy az óra legalább két hétig bírja .

Meg kell azonban jegyezni, hogy nagyon gyakran bekapcsolom a különböző sporttevékenységeket, az alvásfigyelést, az ébresztőórát és egyéb funkciókat, amelyek természetesen csökkentik az akkumulátor élettartamát. Ha nem használná ezeket a funkciókat olyan sokat, az óra könnyen kibírna egy hónapot egyetlen töltéssel, ami valóban verhetetlen kitartás.

Xiaomi Amazfit GTS vs. GTR
Ha Önt egy élesebb óra csábítja, a Xiaomi GTS teljesen azonos választás
.

Kicsit drágább az ára, de mindenképpen megéri.

Ha ideális ár-érték arányú órát keresel, szerintem jobban jársz például a Xiaomi Amazfit Bip készülékkel, ami lényegesen olcsóbban jön ki, és mi is izgatottan teszteltük. Valójában, ha úgy dönt, hogy a Xiaomi Amazfit GTR, akkor fizetni körülbelül £ 3500 érte, ami elég sok. De természetesen attól függ, hogy mit vár az órától és mekkora a költségvetése.

Végső értékelés

Már fél éve használom a Xiaomi Amazfit GTR-t naponta, és azt kell mondanom, hogy ez volt az egyik legjobb befektetés, amit az utóbbi időben tettem. Az óra sok mindent megkönnyít a mindennapi életemben, az iskolai tesztektől kezdve az alváson át az elmúlt heti sportteljesítményem összefüggő összefoglalójáig. Ráadásul még ennyi idő után sem veszek észre semmilyen problémát a használat során, úgyhogy bátran meremHa az Amazfit GTR-t választja, akkor évekig lesz mit viselnie.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.