Vilgain Whey Protein - Minőségi fehérje megfizethető áron (Vélemények)

Ma egy relatív újoncot fogunk megvizsgálni a piacon, a Vilgain Whey Protein-t. Ha egy kicsit összezavarodtál attól, hogy a Vilgain márka nem cseng ismerősen, teljesen megértem. Végül is, eleinte nekem sem jelentett semmit. Abban azonban szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy azAktin szót legalább egyszer hallotta már életében.

Nos, ez az Aktin márka, amelynek termékeit most Vilgain név alatt rejtik el. És az ok? Nos, Aktin egyszerűen úgy döntött, hogy külföldön akarnak terjeszkedni. Mivel azonban az aktin.com domain már foglalt, úgy döntöttek, hogy ezt a bonyodalmat kihasználva egy teljesen új nevet találnak ki a termékeiknek. A Vilgain szó két másik szót tartalmaz, az akaratot és a nyereséget.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem személy szerint tetszik ez az új név. Ettől eltekintve természetesen semmi más nem változott. Az Actin továbbra is ugyanazokat a minőségi termékeket fogja gyártani és értékesíteni, mint korábban. Nos, ahogy fentebb említettem, ez az egyik, amit ma ebben a felülvizsgálatban közelebbről megnézünk. Tehát ha érdeklik az összetevők, az íz vagy az ár a Vilgain Whey Protein kiegészítő, biztosan nem hagyja abba az olvasást. Ebben a felülvizsgálatban minden lényeges dolgot megtudhat.

Vilgain Whey Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.0/10
Oldhatóság
8.5/10
Emészthetőség
6.9/10
Összetevők
8.0/10
Ár
8.9/10
Általános értékelés
7.9
10 pontból 10 pont

A Vilgain Whey Protein - Kvalitní protein za přijatelnou cenu (Recenze) legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Nem tehetek róla, hogy ne említsem meg itt, legalábbis mellékesen, a számomra meglehetősen szokatlan csomagolást, amelyet az Actin választott ezeknek a fehérjéknek. Még soha nem láttam átlátszó csomagolású fehérjét. Ugyanakkor el kell ismernem, hogy ez határozottan egy nagyszerű ötlet, ami az Aktint egy kicsit mássá teszi, mint a versenytársai. Az eredeti csomagolás így egyértelműen finom, de vajon minőségben és ízben is megfelel-e ez a fehérje a versenytársaknak? Tudja meg alább.

Összetétel és emészthetőség

AVilgain Whey Protein egy tejsavófehérje-koncentrátum. Ez tehát a tejsavó legalapvetőbb feldolgozása, amely az első szűrés után történik. Az izolátumhoz és a hidrolizátumhoz képest lényegesen nagyobb mennyiségben tartalmaz olyan összetevőket, amelyek pozitívan befolyásolhatják az emberi vitalitást, mint például az immunglobulin vagy a laktoferrin. Ugyanakkor magasabb a zsír- és laktóztartalma is. A laktózérzékenyeknek ezért az izolátumot vagy a hidrolizátumot kell választaniuk.

Itt a tejsavófehérjét alacsony hőmérsékleten ultraszűrésseldolgozzák fel . Az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a fehérje megőrzi a legtöbb fontos összetevőjét. Tehát annak ellenére, hogy ez nem egy olyan magas minőségű gyártási eljárás, mint a CFM módszer, mégis kiváló minőségű tejsavófehérjéről van szó.

A gyártó továbbá a honlapján azt állítja, hogy ez a koncentrátum ír gazdaságok szabadon tartott teheneinek tejéből készül. Mivel ezeket a teheneket fűvel táplálják, a tejüknek kedvezőbb zsírsavtartalommal kell rendelkeznie.

Eztehát egy nagyon jó minőségű tejsavó koncentrátum, amely nagy aránybantartalmaz esszenciális aminosavakat, beleértve a hírhedt BCAA-kat is. Az átlagos edző számára, aki nem szenved laktózérzékenységben, így egyértelműen ideális választás, amely tökéletesen támogatja mind a regenerálódást, mind az izomnövekedést.

Édesítőszerként Steviát, pontosabban szteviol-glikozidokathasznál, amelyek e növény leveleiből nyert édesítőanyagok. Nagyon népszerű és egészségesebb alternatívája az olyan mesterséges édesítőszereknek, mint a szacharin vagy a gyakran használt szukralóz. Ha tehát próbálod elkerülni az ilyen mesterséges édesítőszereket, akkor ez a fehérje neked való.

Asűrítőanyagként gyakran használt guargumi mellett a Vilgain Whey Protein napraforgó lecitintis tartalmaz . Bár ez csak egy viszonylag csekély érték, én személy szerint mégis üdvözlendő alternatívának tartom az általánosan használt szójalecitin helyett.

Annak ellenére, hogy ez a fehérje nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és színezékeket, egy kicsit csalódott vagyok.hogy nincsenek benne olyanproteolitikus enzimek, mint a papain, a bromelain vagy a laktáz. Ez magának a fehérjének az emészthetőségében is érezhető. Itt mindenképpen értékelném a proteolitikus enzimeket, a maximális emészthetőség támogatása érdekében. Összetételét tekintve azonban ez még mindig egy nagyon jó minőségű fehérje, amellyel biztosan nem fogsz tévedni.

A Vilgain Protein kellemesen meglepett minket összetételével

Oldhatóság és tápértékek

AVilgain Whey Protein nagyon jól oldódik mind vízben vagy tejben, mind joghurtban vagy túróban .Ezenkívül kellemesen krémes állagú, nem túlságosan habos. Talán a Guar Gum tartalomnak köszönhetőentökéletesen laktató is lehet. Gyors harapnivalóként útközben valóban ideális választás, amit csak ajánlani tudok.

Tápértékét tekintve ez a fehérje 100 grammonként körülbelül 400 kcal-t tartalmaz. Fehérjetartalma 100 grammonként 70 g körül van. Egy 30 g-os adagban tehát nagyjából 21 g fehérje található. A szénhidráttartalom 100 grammonként kevesebb mint 9 g és 12 g között mozog. Annak ellenére, hogy ez egy viszonylag kalóriadús fehérje, a Vilgain Whey Protein még mindig egy minőségi fehérje, amely megfelelő mennyiségű fehérjét tartalmaz.

A Vilgain fehérje oldhatósága valóban első osztályú.

Egyedi ízminősítések

És elérkeztünk sokak számára a felülvizsgálat legfontosabb pontjához, ami természetesen az egyes ízek értékelése. Az egykilós kiszerelésen kívül, amelyet a gyártó ízesítés nélkül is kínál, a következők is elérhetőekÖsszesen három íz közül választhat, nevezetesen vanília, csokoládé és banán. Lehetőségem volt kipróbálni mindhárom ízt. Szóval mit mondjak róluk? Szerinted jók voltak?

AVanilla 7/10 egy olyan biztos dolog, amit soha nem fogok elengedni.És biztosan nem hagyott cserben ezzel a fehérjével sem. Bár igaz, hogy nem éppen Isten tudja, mennyire merész, mégis egy nagyszerű és finom ízvilág, amellyel biztosan nem fogsz tévedni.

A Chocolate 7.5/10 egy másik biztos pont, amely az esetek túlnyomó többségében nem hagyja cserben. Amit ez a fehérje is megerősített. A csokoládé íze egyértelműen a legjobb volt a három közül. Nem volt feleslegesen édes, hanem éppen ellenkezőleg, egy kicsit kesernyés, pont olyan csokoládés, amilyennek lennie kell.

Abanán 6,5/10 sajnos ezúttal a legrosszabb íz. Nem találtam elég édesnek, és a vaníliához és a csokoládéhoz képest nagyon ízetlen volt. Ennek ellenére ez még mindig nem egy különösebben rossz íz. Szóval ha érdekel, én semmiképpen nem félnék kipróbálni.

TIPPÜNK

Be kell vallanom, hogy alapvetően csak edzés után iszom meg magát a fehérjét. Sokkal jobban szeretem túróba vagy zabpehelybe keverve. Nos, a Vilgain Whey Protein tökéletesen alkalmas volt ilyen felhasználásra. Míg a csokoládé íze a félzsíros túróban volt étcsokoládé darabkákkal és a hollandiaiA kakaó, a vanília íz viszont tökéletes volt az almás fahéjas zabkásához.

Megfizethetőség

Most már csak a Vilgain Whey Protein árát kell értékelnünk. Szóval, hogy néz ki? Míg az egy kilós csomagért 8820 Ft-t kell fizetnie, addig a két kilós csomagért 15480 Ft-t. Az első esetben egy 30 g-os adag kevesebb mint 270 Ft-ba kerül. A második esetben ugyanekkora adag kevesebb mint 230 Ft-ba kerül. Így ennek a fehérjének az ára valóban nagyon jól alakul.

A Vilgain Whey Protein - Kvalitní protein za přijatelnou cenu (Recenze) legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

Csak ajánlani tudom a Vilgain tejsavófehérjét. Kellemes áron nagyon jó minőségű, kiegyensúlyozott összetételű tejsavó-koncentrátumotkap.kiegyensúlyozott összetétellel, nagyszerű használhatósággal és nagyszerű, bár nem túl jellegzetes ízekkel .Ha tehát minőségi fehérjét keres megfizethető áron, a Vilgain Whey Protein a megfelelő választás az Ön számára.

De ha választanom kellene, akkor valószínűleg inkább a korábban áttekintett fehérjék egyikét választanám, mint például a Prom-in CFM Evolution vagy a Protein&Co CFM Whey Protein 80. Ez a két fehérje összetételét és árát tekintve még egy kicsit jobb és jobb választás is.

De még mindig úgy gondolom, hogy a Vilgain Whey Protein mindenképpen megérdemli a figyelmet. Tehát ha komolyan fontolgatja a vásárlást, a helyedben én nem gondolkodnék tovább, hanem egyszerűen kipróbálnám. Nagyon jó áron kap egy kiváló minőségű fehérjét, amely az izomnövekedés és a regenerálódás érdekében a lehető legtöbbet teszi.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.