Meta+ by Vayu: A legjobb segítő a szigorú diétákhoz

Hosszú idő után egy igazán eredeti terméket tesztelhettem, amit a cseh piacon nem találsz. Nagyon szeretek olyan termékeket véleményezni, amelyeket senki sem ismer, amelyekről kevesen tudnak, és amelyek (még) nem annyira népszerűek. Beszéljünk egy kicsit többet magáról a termékről, amelyet ma itt fogok áttekinteni.Ez egy zsírégető a német Vayu márkától, amely por formájában érkezik, amelyet saját ízlése szerint mérlegelhet és keverhet vízbe. A Vayu azt is ígéri, hogy az így kapott ital íze tökéletes lesz, és amit Németországból és Csehországból származó különböző véleményeket néztem, a Meta+ nagyon jó, és mindenki dicséri.

De hogyan bírta a tesztelés során? Mit kritizáltam és mit szerettem? Hogyan élveztem a tesztelést? Ma is használom a terméket? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai értékelésből.

VAYU Meta+
Kategória: Zsírégetők
Ízlés
10.0/10
Oldhatóság
8.0/10
Hatás
8.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
5.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

A VAYU Meta+ 360 g legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A német Vayu márkát nemrég már bemutattam a legjobb minőségű fehérjéjük, a Final Protein értékelésében, így nem hiszem, hogy további bemutatásra szorul.
Az egyetlen dolog, amit itt megemlítek, hogy a Vayu tényleg a legjobb, legmagasabb minőségű és véleményem szerint a legeredetibb étrend-kiegészítők, amelyeket a cseh piacon találhatunk. Én magam az utóbbi időben nagy rajongójuk lettem, és ha eltekintek a termékeik magas árától, akkor az egész német márka szinte hibátlan.

A készítmény, amely három szinergikus összetevőn alapul.

A Meta+ a régi, jól bevált klasszikusokra támaszkodik. Minden a zöld tea, a koffein és a szinefrin jól ismert szinergikus szentháromságára támaszkodik, amely manapságegyedülálló ma, mert minden gyártó megpróbáljamindig lenyűgözni tucatnyi különböző összetevők, de a végén, ők nem rendelkeznekmert olyan kis mennyiségben vannak jelen, hogy hatásuk nulla. Ezért tetszik nekem nagyon a Vayu márka ötlete.
Első pillantásra látom, hogy a benne lévő adagok valóban funkcionálisak (arról nem is beszélve, hogyhogy saját magad állíthatod be őket a saját preferenciáid szerint), és valóban érezheted a hatásukat. Számtalan tanulmány készült a koffeinnel, a zöld teával és a szinefrinnel kapcsolatban, amelyek nagyon kedvezően alakultak szinergiájuk és zsírégető képességük tekintetében. Számomra ez tényleg minden, amire szükséged van álmaid testalkatának eléréséhez.

De hogy az egyes anyagokat egyenként egy kicsit részletesebben ismertessem, a zöld tea kivonattal kezdem. A zöld tea funkcionális összetevője az EGCG nevű anyag, amely a zöld teában található.a legfontosabb számunkra, hogy megtapasztaljuk mindazokat az előnyöket, amelyeket éreznünk kell. A Meta+ esetében ezt az arányt elég magasnak találjuk, de ami ennél is fontosabb, hogy önmaga adagolhatja, ahogyan szüksége van rá.
A zöld tea segít a zsírból származó energia hasznosításában, és ahogy említettem, szinergikusan működik a koffeinnel és a szinefrinnel. Emellett nagyszerű antioxidáns, és pozitív hatással van például a vércukorszintre.

A koffeint bizonyára nem kell bemutatnom vagy leírnom, a hatásait minden egyén, sőt még a hétköznapi emberek is nagyon jól ismerik. Röviden, növeli a teljesítményt, az éberséget, az energiát, az erőt, a zsírégetést és még sok mást.

A készítmény utolsó sorában keserű narancs kivonat (szinefrin) található. Természetes módon megtalálható a citrusfélékben, különösen a vadnarancsban. Termogenikus hatással van a zsírégetésre, és a koffeinnel együtt tökéletesen kiegészítik egymást a maximális hatás érdekében.
A keserű narancs kivonat hozzáadásának köszönhetően a kivonatban található egyéb anyagok is megjelennek a Meta+ összetételében. Az egyik ilyen például a naringin, amely szintén támogatja a zsírégetést. Ezenkívül a kivonat tartalmaz például kvercetin-dihidrátot is, amely antioxidánsként és az anyagcsere-funkciók támogatására szolgál. Meg kell azonban jegyezni, hogy a Quercetin ezen formája rosszul oldódik és nehezen használható, így a termékben csak melléktermékként meglehetősen értelmetlen.

A Meta+ összetétele valóban eredeti. A
Meta+ összetétele valóban eredeti
.

A rázógépben történő alapos előkészítés elengedhetetlen.

A Meta+ fogyasztásakor a saját megérzéseimet követtem. Legtöbbször mindig kb. 8-10g keveréket kevertem összesen 750-1000ml vízbe. Több napos tesztelés után arra a következtetésre jutottam, hogy véleményem szerint ez az arány a legjobb.

A Meta+ oldhatóságával egyáltalán nem volt probléma, nem képződött csomó, és az egész keverék szinte azonnal feloldódott (feltéve, hogy az italt shakerben készítjük el). Próbáltam már klasszikusan pohárban, kanállal is elkészíteni az italt, de itt nagy volt a problémák az oldhatóság szempontjából, és meglehetősen kiábrándító volt, ezért javaslom a rázógép használatát.

Az elkészítés során nem képződött hab, és az ital azonnal fogyasztható volt.

Tipp: A legjobban akkor fogod élvezni, ha a kapott italt a hűtőbe vagy a fagyasztóba teszed hűlni.

A hatást csak nagyobb dózisoknál fogja érezni.

Mivel a Meta+ csak 50 mg koffeint tartalmaz egy kis, 4 g-os adagban, alig fogja észrevenni a hatást, hacsak nem nagyivó.kivéve, ha Ön olyan személy, aki még a minimális koffeinadagra is túlérzékeny (ami meglehetősen valószínűtlen).

Emiatt a kis probléma miatt a saját igényeinek megfelelően egy kicsit növelnie kell az adagot. A preworkoutok vagy burnerek tipikus adagja, ami a koffeint illeti, általában 200 mg, ami itt az egész keverékből összesen 16 g-ot jelent. (Általában 10 g Meta+-t vettem be, amit egy másik termékkel kombináltam, legyen az egy preworkout vagy egy másik égető, hogy elérjem a legalább 200 mg-ot.)

A Meta+-t általában éhgyomorra fogyasztottam, hogy biztosítsam az összes hatóanyag maximális felszívódását. Ez nagyjából 60 perccel az utolsó szilárd étkezés után és 60 perccel az edzés kezdete előtt történt.

A fogyasztást követő 30 percen belül az összes anyag lassan kezdett felszívódni a szervezetben, és én kellemesen felpörgött a bemelegítő sorozat alatt.A termék nagy előnye, hogy a szedése után nem érez semmilyen összeomlási hatást, ahogyan az sok preworkout vagy burner esetében előfordul. A Mety+-tól kapott energiát hosszabb ideig fogja érezni, és a csökkenés fokozatos lesz.Emiatt napközbeni egyszerű kortyolgatásra is kiválóan alkalmas, például kávé vagy tea helyett, enyhe lökést adva.

Tipp.

Egy finomhangolt íz, amelyet minden nap várom, hogy megismerhessem

Ragaszkodtam egy 8-10 g-os adaghoz, amelyet 750-1000 ml vízben kevertem el, ami szerintem tökéletesen megfelelő mennyiség volt.

Az így kapott ital nem volt túlcukrozva, az íze szépen megkülönböztethető, nem mesterséges, talán egy kicsit kesernyés, de ez személy szerint engem nagyon kielégítő volt. Minél gyakrabban használtam a Meta+-t, annál kevesebb keserűséget éreztem, és hogy őszinte legyek, most már észre sem veszem.

Nincs kémiai utóíz, az íz mindkét változatnál természetesnek tűnt számomra. Nagyon vártam minden nap, azt mondanám, hogy függőséget okozott (legalábbis nekem).

  • A narancs/mangó volt a kedvencem a két változat közül, még ha csak egy hajszállal is.
    Mint már írtam, egyáltalán nem volt vegyszeres utóíze, az édessége magas volt, és miután megkóstoltam a nyelven, egyÉn személy szerint nagyon örültem és élveztem, de sajnos nem hiszem, hogy mindenkinek megfelel. E keserűség miatt az ízét inkább egy piros, keserű narancshoz hasonlítanám.
    Szubjektíven azt mondhatom, hogy ezt a változatot a lehető legtermészetesebbnek és nagyon addiktívnak találtam. A mai napig naponta kortyolgatom, és nem tudok betelni vele, ezért adok neki egy határozott 10/10-et.
  • Acitromos tea egyértelműen a narancsos/mangós ízzel együtt harcol az első helyért. Itt sem éreztem semmi vegyi anyagot, az édesség is magas volt, és a keserűség itt is nagyon hasonló volt az előző ízhez. Másrészt volt egy szép citrom. Ezt az ízt a boltokban kapható Nestea fekete citromos teához hasonlítanám. Itt is el voltam ragadtatva az ízétől, és a mai napig élvezem ezt a teát.és nem tudok betelni vele, ezért én is teljes 10/10-es értékelést adok.
Tipp.

Vayu nem okozott csalódást, az ár valóban magas

A gyártó a Meta+-t 360 g-os kiszerelésben gyártja, amely 759,- 0 Ft-ba kerül.

A gyártó azt állítja, hogy egy egész csomag 90 teljes adagot tartalmaz, ami jól hangzik, nem igaz?Azonban nem teszi hozzá, hogy ez 90 adag csak akkor, ha csak sima4g termék, ami csak 50mg koffein és minimális stimuláns (amit még a legnagyobb hiperreagáló sem igazán érez). Ebben az esetben egy adag összesen 8,-0 Ft-ba kerül.

Ha azonban ragaszkodunk valamilyen reális értékhez, mondjuk például a klasszikus, bevált 200 mg koffein adagonkénti adagolásához. Ebben az esetben egy adag 16 g termékből áll, és 32,- 0 Ft-ba kerül, ami nagyon drága lesz. Egyszer csak 23 adag van egy csomagban, ez gyorsan elment, nem igaz? Arról nem is beszélve, hogy egyetlen 16 g-os adaggal a kapott dózisAz eredmény rendkívül édes lesz (egyesek számára rendkívül keserű), ezért kell növelni a víz mennyiségét.

Ez az oka annak, hogy határozottan nem sorolom a Meta+-t a legolcsóbb zsírégetők közé, épp ellenkezőleg.

A VAYU Meta+ 360 g legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ezzel elérkeztünk a végére. Megéri tehát befektetni a Vayu Meta+-ba? Számomra határozottan igen!

Tudom, hogy az ár a szokásos szabványok felett van, amikor a zsírégetőkről van szó, de véleményem szerintVéleményem szerint ez a tény figyelmen kívül hagyható, ha figyelembe vesszük a Meta+ által kínált sokoldalúságot. Én magam is diétáztam a tesztelés alatt, és nem tudtam betelni az így kapott ital ízével, amit nagyon ittam. naponta többször is, és ez rengeteget segített nekem, mind a zsírégetésben, mind az egészségtelen, cukros ételek utáni sóvárgás elűzésében.Ennek eredményeként a Vayu egy teljesen egyedi zsírégetőt kínál kifogástalan ízzel és hatékonysággal, amely tagadhatatlan. Az egyetlen nagy mínusz az ár, amely a német Vayu márkánál megszokott módon nagyon magas.Ha azonban túllép ezen a tényen, és megvásárolja a terméket, garantálom, hogy biztosan nem fogja megbánni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.