Vayu Final Protein: a fehérjepiac abszolút csúcsa?

Soha nem lehet elég fehérje véleménye, ugye? Saját tapasztalatom szerint a fehérjék a legkeresettebb téma a honlapunkon, és nagyon boldog vagyok, hogyd, mert egy igazán egyedi terméket tesztelhettem, amit már nagyon régóta nézegettem, de a mai napig nem tudtam a kezembe venni.
Ez egy olyan tejsavófehérje, amely már nagyon régóta nem volt a cseh piacon, és a legtöbb ember valószínűleg még nem vette észre. Ez a Final Protein a német Vayu cégtől, és az általam hallottak alapján ez az abszolút csúcs, amit ma a piacon találhat.Hogyan bírta a tesztelés során? Mit kritizáltam és mit szerettem? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Vayu Final Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
3.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

A Vayu Final Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat


A német Vayu márka már egy ideje jelen van a cseh piacon, és azt kell mondanom, hogy ez idő alatt nagy rajongójuk lettem. Rengeteg terméket teszteltem tőlük ez idő alatt (a jövőben sokukról találnak majd itt véleményt), és a funkcionalitás, a minőség, az íz, a rövidség és a minőség tekintetébenminden fontos szempontot figyelembe véve mindig is lenyűgözött, hogy valójában milyen jó gyártó. Másrészt ez tükröződik a termékeik árában is, amelyek nagyon gyakran magasabbak, mint amit megszoktunk. Az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy a minőségért fizetni kell.
Nézzük most meg a legjobb fehérje tényleges felülvizsgálatát, amit kínálnak.

Tiszta összetevők egyetlen hiba nélkül

Mivel ez egy tiszta tejsavófehérje, az összetevők között az első helyen természetesen a nyersfehérje forrása áll. fehérje, amelyet ebben az esetben egy márkás, rendkívül jó minőségű tejsavó izolátum, az Isolac képvisel. Ezt a bort egészen Írországig termelik, és tisztasága, valamint kivételes minősége igazi szupersztenderddé teszi. Ezt a tejsavó izolátumot természetesen a legkíméletesebb CFM módszerrel dolgozzák fel, amiamely megőrzi az összes egészségügyi előnyét és bioaktív frakcióját. Ugyanakkor szinte laktózmentes.

A termék 50%-ban Isolacot tartalmaz, a másik 50%-ot pedig egy másik, ugyancsak kiváló minőségű tejsavófehérje, az Optipep90 képviseli. Itt is egy ír gyártó márkás, szabadalmaztatott nyersanyagáról van szó, és ebben az esetben a legtisztább hidrolizált tejsavóizolátumról.amely szinte azonnal elkezd felszívódni az izmokba, biztosítva az aminosavak azonnali ellátását és az izmok gyorsabb regenerálódását. Teljesen laktózmentes, és a fehérje hidrolízisének köszönhetően még minimális emésztési problémák sem jelentkeznek a fogyasztása után.

A Vayu gyártója a piacon kapható egyik legtisztább fehérje létrehozása érdekében úgy döntött, hogy egyáltalán nem használ színezéket, ami manapság nagy ritkaságnak számít. Ez a merész lépés határozottan plusz pontokat hozott neki nálam.
Érthető azonban, hogy a fehérje ízesítőanyagokat is tartalmaz. Akár akarjuk, akár nem, az íz az egyik legfontosabb paraméter, amely alapján a vásárlók fehérjét választanak. Végül is mindenki szeretné élvezni az ízeket egy kemény diéta végén, nem igaz? A gyártó nem adja meg, hogy a felhasznált aromák mesterségesek vagy természetesek-e, ezért feltételezem, hogy mesterséges aromákat használtak.

A fehérje még jobb hasznosulása és hasítása érdekében a tápszer tartalmaz egy kis mennyiségű Bromelain emésztőenzimet, amely a természetben természetes módon fordul elő, főként az ananászban, és segít a szervezetünknek a fehérjék hatékony emésztésében és jobb felhasználásában.Végül pedig a fehérjét szukralózzal édesítették, ami manapság abszolút standard. Természetesen értékelném a stevia használatát, még ha csak részleges édesítésre is, de ami a szukralózt illeti, nem tudok hibázni. A sokéves tesztelés során a legcsekélyebb problémám sem volt vele, és ezt nem veszem negatívumnak.

Összetételét tekintve a Final Protein a csúcsra tartozik. Ami az
összetevőket illeti, a Final Protein az egyik legjobb
.

A fehérje példátlan tápértéke

A fehérje tökéletes tápértékei a fő oka annak, hogy véleményem szerint ez a fehérje a legmegfelelőbb a diétához.Ha megnézzük a fehérje teljes kalóriaértékét, az még a 350 kcal-t sem haladja meg minden ízesítés esetében, ami önmagában is nagyon egyedülálló. Nem sok (gyakorlatilag egyetlen) fehérje sem ér el ilyen alacsony kalóriaértéket 100 g termékre vetítve.

Ha például az általam tesztelt áfonyás ízt vesszük, akkor 100 gramm termékenként királyi mennyiségű fehérjét tartalmaz.sic 83g fehérje, ami egy nagyon magas érték, ami minden edzőnek tetszeni fog. Ugyanakkor 100 g fehérjére mindössze 1 g zsír és 1 g szénhidrát jut, ami teljesen elhanyagolható mennyiség. Elmondható, hogy fogyasztásakor csak tiszta, kiváló minőségű fehérjét juttatunk magunkba.

A fehérje íze nem sérti vagy gyönyörködteti a fogyasztót.

A Kulturistika.com-nak köszönhetően lehetőségem volt kipróbálni a Final Protein két ízét , a tejcsokoládét és az áfonyát .Ahhoz képest, hogy ilyen tiszta fehérjéről van szó, minimális zsírokkal és szénhidrátokkal, lenyűgözött mindkét változat kellemes tejes íze. Ezt a fehérjét a kemény diéta végéig élvezheti, és higgye el, napról napra jobban fogja szeretni.

  • Tejcsokoládé (8/10) - tényleg megállta a helyét az ízlésnek. Sajnos én személy szerint nem vagyok a tejcsokoládé rajongója. Sokkal jobban szeretem az étcsokoládét, így nem voltam túlságosan lenyűgözve ettől az íztől, és adok egy kis időt a csokoládéra.csak 8 pont, azonban a boltban kapható müzlihez hasonlítanám. Ezért úgy gondolom, hogy a legtöbb átlagos ember teljesen imádni fogja ezt az ízt, és szó szerint habozás nélkül imádni fogja. Ha szereted a granko vagy a klasszikus krétás tejcsokoládét, imádni fogod ezt az ízt.
  • Áfonya (6/10) - Már az első kóstolás után nagyot csalódtam, mert gyakorlatilag semmilyen ízt nem éreztem. Mindössze egy furcsa, de kellemes tejes alaphangot tudtam azonosítani, amelyet egy nagyon gyenge gyümölcsös utóíz kísért. Azonban minél tovább fogyasztottam a fehérjét, annál jobban hozzászoktam az ízéhez, és miutánÉreztem egy bizonyos gyümölcsös utóízt, ami valószínűleg áfonyát jelent. Ez az íz nem olyasmi, amit az ember egyenesen élvezne, de végső soron egyáltalán nem rossz, számomra csak nagyon alulmúlja a szintet. A nagy előnye, hogy biztosan nem fogod túlinni.

Tökéletes oldhatóság, még jobb emészthetőség és minimális habzás

A fehérje vízben való elkeverésekor a gyártó utasításait követtem, 30g fehérje 300ml vízhez, amit én5 másodpercig rázzuk egy shakerben, az így kapott ital tökéletes tejes állagú. Nem volt hab, egyáltalán nem volt csomó, és az ital azonnal fogyasztható volt .Fogyasztás után sem tapasztaltam emésztési zavarokat, amire nem számítottam.Ebben a szakaszban meg voltam győződve arról, hogy ez valóban a lehető legjobb minőség, mivel én személy szerint Nagyon érzékeny vagyok az emésztésre, és ismerek mindenféle helyettesítő vagy rossz minőségű összetevőket, így itt teljesen el voltam ragadtatva.

A tejcsokoládé teljesen finom volt.
A tejcsokoládé teljesen finom volt
.

Mikor a legjobb a fehérje használata?

A Final Protein by Vayu nagyon könnyen és rendkívül gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, így különösen edzés után ideális választás. Azonban a nap bármely szakában fogyasztható, de figyelembe kell venni, hogy valószínűleg nem fog túlságosan jóllakatni (hacsak nem kombinálod más étellel). Erre a célra egy másik fehérjét ajánlanék, amely például micelláris kazeint tartalmaz.A fehérjét kényelmesen keverheti zabpehelybe, joghurtba, túróba, vagy egyszerűen csak keverje össze vízzel vagy tejjel egy shakerben. Minden esetben tökéletesen élvezni fogja.

Sokkal magasabb ár, mint amire számítottam

Szinte biztos vagyok benne, hogy a nagy hátrány sok ember számára az lesz, hogy a fehérje ára sokkal magasabb lesz, mint amihez hozzászoktunk .A fehérjét csak 800 g-os kiszerelésben és 949,-0 Ft-ért lehet beszerezni a bodyburistika.com webáruházban. Ez nagyjából 35,- 0 Ft adagonként, ami valóban a legdrágább fehérje, amit az elmúlt évek során áttekintettem, így ne lepődjön meg, ha az ár elriasztja.

Összehasonlításképpen, egy adag kiváló minőségű natív tejsavó izolátum BiotechUSA Iso Whey Zero 250 Ft-ba kerül. Másrészt megértem a Final Protein magas árát. Amikor egy ilyen tiszta minőségű fehérjeösszetételt látok, ahol a nyersanyagokat magából Írországból importálják, az ár nagyon magas. Ugyanakkor a jelenlegi válságos idők is hibásak ezért a gyorsan emelkedő árért, mert emlékszem, hogy egy évvel ezelőtt a Final Protein-t körülbelül 4170 Ft-val olcsóbban tudtam megvenni.

A Vayu Final Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Érdemes tehát befektetni a Vayu Final Proteinbe? Nagyon szeretnék igent mondani, mert ez az egyik legjobb minőségű fehérje, amit hosszú ideje próbáltam. Sajnos, figyelembe véve a hatalmas árcédulát, azt kell mondanom, hogy nem.Bár élveztem a fehérje tesztelését, bár az íze nagyszerű volt, megbízhatóan az ár elriasztott, és sajnálom, hogy azt kell mondanom, hogy emiatt az egy tényező miatt a jövőben soha többé nem fogok fehérjét vásárolni.

Ha a legkevésbé sem okoz gondot, hogy a minőségért többet fizessen, akkor semmiképpen ne ezt a fehérjét válassza.de sajnos tudom, hogy az emberek nagy többsége számára ez az ár túl magas.Az általános érzésem a termékkel kapcsolatban nagyon vegyes. Nagy rajongója lettem, és én személy szerint szeretem a német Vaya márkát, így sajnálom, hogy arra a véleményre kell hajolnom, hogy nem sok minden tetszik aA cseh piacon ár/teljesítmény arány tekintetében rengeteg sokkal jobb lehetőség van, és valószínűleg a legjobb, ha egy alternatívához nyúlunk.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.