SizeAndSymmetry Vast Blast: a legrosszabb ízű, jó hatású edzés előtti edzés (felülvizsgálat)

Azok a kiegészítők, amelyek csak rövid ideje vannak a piacon, számomra a legjobbak, mert nem befolyásolnak a barátok vagy az interneten található emberek véleménye. Nem tudom, mit várjak egy kiegészítőtől, és nagyon élvezem a tesztelést.

És amikor nemrég találkoztam a Vast Blasttal, egy új, széles spektrumú edzés előtti edzéssel, a lehető legnagyobb figyelmet akartam neki szentelni. És van ennek bármilyen hatása? Megéri? És milyen az íze? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Vast Blast
Kategória: Kickers
Oldhatóság
9.9/10
Ár
8.6/10
Összetevők
9.5/10
Ízlés
5.0/10
Hatás
8.8/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont
A SizeAndSymmetry Vast Blast legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején meg kell jegyeznem, hogy ezt az edzés előtti edzést málnás változatban próbáltam ki, ami egyben az egyetlen elérhető ízesítés is.

A Vast Blast összetétele a legjobbakkal is felveszi a versenyt

Amikor az edzőtermi kiegészítőkről van szó, nem sokan ismerik a SizeAndSymmetry márkát. Kiegészítői mégis rendszeresen felveszik a versenyt a piacon kapható legjobb kiegészítőkkel. És a Vast Blast egyértelmű bizonyíték lehet. 18 szinergikusan aktív anyagot kombinál, amelyek olyan széles hatásspektrummal rendelkeznek, hogy nem fogsz meglepődni.

 • 500mg guarana kivonat, amely a koffein természetes forrása.
 • 800 mg l-tirozin, amely az adrenalin és a noradrenalin előanyaga.
 • 10mg szinefrin az étvágy serkentésére az edzéshez és a jobb zsírégetéshez
 • 3000mg céklakivonat, amely nitráttartalmának köszönhetően maximalizálhatja az izmok véráramlását és NO-termelését.
 • 4000mg l-citrullin DL-malát, amely létfontosságú szerepet játszik az NO-termelésben. A hatékony adag sajnos 6g körül van, így az itt megadott mennyiség nem elegendő.
 • 750mg cordyceps, 250mg rhodiola és 200mg ginzeng kivonat, ami a lehető legjobb keverék az energiapotenciál aktiválására.
 • 500mg ashwagandha és 1000mg maca, ami ismét egy nagyon jól kiválasztott kombináció. Mindkét összetevő valóban nagyon hatékony az anabolikus hormonok optimalizálása szempontjából.
 • 400mg tribulus terrestris (90% szaponin), amely fontos szerepet játszik a hormonális optimalizálásban.
 • 4600mg kolin-bitartarát, amely javítja a zsírok emulgeálását és a memóriát.
 • 120 mg DMAE, amely nagyszerűen javítja a hangulatot és késlelteti a fáradtság kialakulását a kemény edzések során.
 • 5 mg piperin, amely radikálisan növeli más anyagok felszívódását.
 • 240 mg C-vitamin , amely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez.
 • 6 mg B6-vitamin a megfelelő fehérje- és szénhidrát-anyagcsere érdekében
 • 0,01 mg B12-vitamin az ATP-ből származó energia megfelelő szintéziséhez
 • 150 mg magnézium-citrát, amely a Krebs-ciklusban való részvétele miatt a magnézium egy könnyű energiájú formája.

Amit igazán értékelek a Vast Blastban, az az alacsonyabb koffeintartalom, amely csak a guarana-kivonatban található. Ha akarod, kávézhatsz az edzés előtti edzéseddel, és nem kell aggódnod a túladagolás okozta negatív hatások miatt. Összességében a stimuláns tartalom nem extrém, így akár az esti edzések előtt is használható.

Amit viszont hiányolok, az egyértelműen a béta-alanin, ami az egyik leghatékonyabb edzés előttianyag . A citrullin koncentrációja is lehetne egy kicsit magasabb.

Vast Blast összetétel A
Vast Blast összetétele még a piacon kapható legjobb stimulánsokkal is felveszi a versenyt
.

Mikor és hogyan használtam a Vast Blast?

A Vast Blastot a gyártó ajánlásának megfelelően használtam - másfél adagolókanál (20g) körülbelül fél órával edzés előtt. A Size And Symmetry egy Hardcore adagolási opciót is felsorol, azaz növelje fél mérőkanállal (akkor már van összesenkét halmozott adag), azonban véleményem szerint ez az átlagos edző számára biztosan nem szükséges.

Vast Blast használata
Hardcore adagolás biztosan nem szükséges, mert akkor a kiegészítés sokkal többe kerülne
.

Vásároljon a legjobb áron

Éreztem valamilyen hatást?

Ennek az edzés előtti edzésnek a varázsa nem csak a rövid távú használatban rejlik, hanem különösen a hosszú távú használatban. A hormonális optimalizálás határozottan nem két-három adagból áll, hanem a Vast Blastot valóban rendszeresen kell szednie.

Ami a tényleges edzés előtti hatást illeti, valószínűleg nem fogja észrevenni, amíg el nem kezdi az edzést. A stimuláns tartalom nem extrém, és a béta-alanin hiánya miatt még a füled sem fog égni. A véráramlásra gyakorolt hatása azonban maximális, valamint a viszonylag magas nitráttartalom miatt a vénák kipukkadnak edzés közben.

Vast Blast hatás
Ennek az edzés előtti edzésnek a varázsa hosszú távon lesz ismert. Ennek ellenére (vagy éppen ezért) ajánljuk, hogy próbáld ki!

Ízre az egyik legrosszabb kiegészítők a piacon

Hogy őszinte legyek, sokáig gondolkodtam azon, hogy ittam-e már ennél rosszabbat. És valójában arra a következtetésre jutottam, hogy a hírhedt Alavist leszámítva nem sok rosszabb ízű kiegészítőt fogsz találni. Valójában minden, kivéve a málnát, nyilvánvaló ebben az edzés előtti edzésben. Egy ideig úgy éreztem, mintha egy cukortapasz lenne a számban.

Nagyon intenzív valami meghatározhatatlan fűszernövény íze, amely egy lejárt szardellás doboz kinyitására emlékeztet. Ezen túlmenően, ivás után nagyon kellemetlen utóíz marad a szájban, úgyhogyMindenképpen javaslom, hogy edzés előtt mosson fogat. Bár sokszor megismételjük a véleményünkben, hogy az íz nem kulcsfontosságú szempont a kiegészítőknél, nem fogom egyhamar elfelejteni a Raspberry Vast Blastot.

Vast Blast íz
Még a Vast Blast színe sem hasonlít a frissen szedett málnára
.

Az ár hasonló a konkurens kiegészítőkhöz

Ennek az edzés előtti étrend-kiegészítőnek a teljes csomagja 12480 Ft-ba kerül, ami a költségvetésben kevesebb mint 600 Ft-nak felel meg adagonként. Ez természetesen egy olyan ár, amely sok konkurens kiegészítőhöz hasonlítható, nagyon hasonló a népszerű Beast Virus cseh vírushoz, amelyet áttekintettünk egy ideje. Egyrészt ez az ár elég magas, de másrészt véleményem szerint mindenképpen megéri többet fizetni egy minőségi edzés előtti edzésért. Ez nem egy szükséges kiegészítő, így ha nem engedheti meg magának az igazán funkcionális termékeket, jobb, ha megspórolja a pénzt, és csak egy kávét iszik edzés előtt.

A SizeAndSymmetry Vast Blast legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Vast Blast ár A
Vast Blast számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyet máshol nem talál, és már csak ezért is érdemes kipróbálni.

Végső értékelés

A Vast Blast az én szemszögemből nézve egy nagyon sikeres kombinációja egy hormonoptimalizálónak, amely több szerelemmel gazdagodott. és egy jó edzés előtti edzés, amely segít elérni a céljaidat. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy az ára összehasonlítható a termékek túlnyomó többségével.talál a piacon, ez határozottan az egyik olyan kiegészítő, amelynek esélyt kell adnia.

Nos, ennyi a mai áttekintésünk. Ha bármilyen kérdésed van a Vast Blast szedésével kapcsolatban, nyugodtan kérdezz a hozzászólásokban. Szívesen válaszolunk Önnek.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.