Titanus Whey Hydro DH32: Hydro by Ales Lamka [felülvizsgálat]

Ales Lámkát bizonyára nem kell bemutatni. Ő az egyik leghíresebb cseh fitneszedző, és ma már mondhatom, hogy még a testépítők is. Mindazt, amije ma van, elsősorban a YouTube-on és más közösségi oldalakon való nagy népszerűségének köszönhetően érte el.és rendkívül boldog vagyok, hogy a legnépszerűbb, legtöbbet dicsért fehérjéhez jutottam, amit kínál. Igen, ez a DH32 minőségű hidrolizátum.

Tudom, hogy nincs sok véleményünk a tejsavó-hidrolizátumokról az oldalunkon (ha egyáltalán van ilyen egyáltalán), de azt hiszem, ez hamarosan megváltozik, mivel a jövőben többet szeretnék rájuk koncentrálni.

Titánus Whey Hydro DH32
Kategória: Fehérjék
Ízlés
10.0/10
Oldhatóság
6.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
7.0/10
Ár
7.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

A Titánus Whey Hydro DH32 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mielőtt a tényleges felülvizsgálat kezdődik, azt kell mondanom, hogy kezdetben volt egy nagy aggódó, mert általában, amikor egy híresség kiadja étrend-kiegészítők alatt az őa saját neve alatt, étrend-kiegészítők, amelyeket elad és pénzt keres belőlük.minden objektivitás megszűnik, és nem vagy biztos benne, hogy mit is higgyél valójában.
De ezért vagyunk itt, hogy objektív véleményt adjunk a dolgok minőségéről és funkcionalitásáról, és már most elmondhatom, hogy Ales Lamka nem okozott csalódást, és nagyon meglepett.
De elég a bevezető szavakból, térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

Átlagos összetétel édesítőszerek különleges keverékének felhasználásával

Ahogy a fehérje neve is mutatja, a fő és egyetlen fehérjeforrás itt hidrolizált tejsavófehérje-koncentrátum, amelynek hidrolízis foka DH32.

Mit jelent a hidrolízis a DH32 fokozatban?

Egyszerűen fogalmazva, a hidrolízis a fehérje hasítását (előemésztését) jelenti, így az a fehérje sokkal jobban hasznosíthatóvá válik a szervezet számára, mivel nem szükséges a fehérje megemésztése. Ez lehetővé teszi, hogy szinte azonnal bejusson a véráramba (az izomba ), ami hatalmas előny sok ember számára, akik a helyreállítást, az anabolizmust, az izomtónust vagy akár a zsírégetést szeretnék maximalizálni.
Ennek az eljárásnak köszönhetően a fehérje nem tartalmaz laktózt, és tökéletesen emészthető.

Továbbá a fehérjében olyan összetevőket találunk, mint a hozzáadott konyhasó, citromsav vagy citrát. kálium, amelyek ártalmatlanok a szervezetre és nem zavarják a terméket. Ellenkezőleg, értékelem a kálium-citrát (kálium) és a só hozzáadását, ami nagyon hasznos lehet az edzés utáni időszakban.

Végül, de nem utolsósorban, a jelek szerint mesterséges aromákat használtak a termékben, mivel a gyártó nem részletezi, hogy mik azok. Másrészt, legalább a színezékek természetes formában vannak, amit nagyra értékelek. A sűrítéshez xantángumit használtak, ami egy természetes, testre jótékony hatásúami még az emésztést is segíti, és gazdagítja a mikrobiomunkat. Az egzotikus neve ellenére tehát egy nagyon jó és egészséges összetevő, amely egy kicsit sűríti is a kész italt.

A fehérjét egy nagyon érdekes összetevő-kombinációval édesítik, amit még soha sehol nem láttam. Különösen a mesterséges édesítőszerek, a szukralóz, az aceszulfám K, a szacharin és a neoheszperidin használata. Mind a szukralóz, mind az aceszulfám meglehetősen jól ismert összetevők a nyilvánosság számára. Véleményem szerint a legkevésbé sem kell aggódnia egyik édesítőszer miatt sem. Ezek maximálisan biztonságosak lesznek a szervezet számára ezekben az adagokban, és nincssemmilyen állítólagos mellékhatás miatt nem kell aggódni.
Ugyanez vonatkozik a vitatott szacharin édesítőszerre is, amely valószínűleg a legrosszabb a négy közül. De itt is ugyanaz a szabály érvényes, mégpedig az, hogy ilyen kis mennyiségben a legcsekélyebb veszélyt sem jelent az emberi szervezetre. A neohesperidin egy mesterséges édesítőszer, amelyről valószínűleg most hall először. Ez azonban csak egy citrusfélékből készült kivonat, amelynek fő feladata a fehérje keserűségének elfedése. Egyáltalán nem káros, így ezzel a termékkel (vagy alapvetően bármely más termékkel) soha nem kell aggódnia.

A hydra DH32 összetétele nem egészen hagyományos, de határozottan jó. A
hydra DH32 összetétele nem egészen hagyományos, de határozottan jó
.

Zavaros tápértékek

Meg kell mondanom, hogy először nagyon összezavarodtam. Valójában még mindig zavarban vagyok a mai napig, mert amikor megnézem a tápértékeket. a gyártó hivatalos honlapján és magán a terméken is 399 kcal van feltüntetve 100 g termékenként. Ha azonban kiszámítom, hogy a termék 100 grammonként mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt tartalmaz, akkor ez a következő leszNagyon zavarban vagyok, és megkérném a gyártót, hogy tegye helyre a dolgokat.Plusz pontokat kap természetesen a gyártó a fehérje aminosavspektrumának teljes nyilvánosságra hozataláért.

A vanília nagyon finom volt!

Fontos megemlíteni, hogy a DH32 hidrolízisfokozatú tejsavófehérjét elsősorban kesernyés íze jellemzi, ami az ilyen típusú nyersanyagra jellemző. Ezért fogyasztásakor teljesen más élményre számíthat, mint a tipikus, túlcukrozott fehérjék esetében, amelyeket a legtöbb edző használ. Egyesek szeretik ezt a keserűséget, míg mások gyűlölik.

A fehérjét a jól ismert cseh fitness007 webáruházból kaptam, ahol sajnos csak egy ízű fehérjét kaptam, és az a vanília ízű volt.Ezért nagyon sajnálom, hogy az összes többi változat ízét nem tudom itt leírni, és ezért elnézést kérek.

A kezdeti csalódás, hogy csak egy íz van, nagyon gyorsan elmúlt, mert a vanília teljesen isteni volt. Azt hiszem, Lamka úr az összes többi ízt tökéletesre hangolta, de engem ez az íz igazán lenyűgözött. Itt enyhe kesernyésséget éreztem, de ha nem írják a csomagoláson, hogy DH32 fehérje, egyáltalán nem hittem volna el. A termékre jellemző keserűséget szinte tökéletesen elfedte, és merem állítani, hogy bárki élvezheti ezt a fehérjét (még azok is, akik nem szeretik a keserűt). Az is meglepett, hogy valóban vaníliás felhangokat éreztem a fehérjében, amivel nem tudtam betelni. Számomra az íze tökéletes, és 10/10-et adok neki.

Emészthetőség egy szinten, magas habzóság és alacsonyabb oldhatóság

Követtem a gyártó utasításait az elkészítéshez, 30 g fehérjét kevertem össze egy shakerben 300 ml vízben.Az így kapott ital enyhén krémes volt, ami a hidrolíziseknél nem szokásos. Ez valószínűleg a xantán gumi hozzáadásának köszönhető.

Csalódott voltam, hogy az így kapott ital valóban rendkívül habzott, és több percet kellett várnom, mire a hab le esett.A másik nagy csalódás az volt, hogy a hab felszínén egy kis fehérje is volt, ami egyáltalán nem oldódott fel, és újra kellett ráznom az italt. Javaslom, hogy a végső ital elkészítése során használjunk turmixgépet, hogy az egészet a keverék megbízhatóan oldódik, de sajnos ez nem oldja meg a nagyobb habzást.

Legalábbis a termék emészthetősége teljesen tökéletes volt, nem tapasztaltam semmilyen emésztési kellemetlenséget, és az ital után 20-30 perccel már nyugodtan tudtam szilárd ételt fogyasztani.

A fehérje habzása és oldhatósága nem túl jó, de az emészthetőséggel kompenzál. A
fehérje habzása és oldhatósága nem túl jó, de ezt az emészthetőséggel kompenzálja
.

Mikor a legjobb a fehérje használata?

A Titanus Hydro DH32 fehérje nagyon könnyen és villámgyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, így a legjobban alkalmas edzés utáni használatra. Természetesen a nap bármely szakában is használhatja, például zabkásákba, joghurtokba, stb. vagy más édes receptek, de minden az Ön emésztési kapacitásától függ.Mivel a termék már előre megemésztett, ne számítson arra, hogy jóllakik tőle hosszú ideig, én erre a célra egy másik, micelláris kazein alapú fehérjét használnék.

Azt javasolnám, hogy ragaszkodjon az edzés utáni időszakokhoz az ilyen típusú fehérje esetében. Ugyanakkor nem lépném túl a 30g-nál nagyobb adagot, különben a végén egy nagy adagot hozhat létre. nyomás azonnal felhasználható aminosavakból, és néhányat közülük nem biztos, hogy úgy használunk fel, ahogyan abban a pillanatban szükségünk van rájuk.

Az ár megfelel a termék minőségének

Első pillantásra az Ales Lamka hidrolizált fehérje nagyon drágának tűnik. 800g-os vagy 1600g-os kiszerelésben vásárolható meg, ahol a magasabb változatban 1499,-0 Ft-t kell fizetni a fehérjéért.

Igaz, hogy azár eléri a legmagasabb lépcsőfokokat, és sajnálom, hogy azt kell mondanom, hogy hasonló árakhoz kell majd hozzászoknunk, merta sporttáplálkozás és a táplálékkiegészítők világszerte drágulni kezdenek, és attól tartok, hogy ez csak a kezdet.

Másrészt az a véleményem, hogy az 1499,-0 Ft ár egy 1600g-os csomagért teljesen megfelelő, mert mertkiváló minőségű fehérjeforrás és a legmagasabb fokú hidrolízissel rendelkező hidrolizátum. Egyszerűen fogalmazva, nem talál gyorsabban felszívódó fehérjét a piacon. Tehát ha a legjobbat akarja, ez az ár nem fogja elriasztani.

A Titánus Whey Hydro DH32 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Megéri tehát befektetni a Titanus Hydro DH32-be? Ez leginkább az Ön céljaitól, tapasztalataitól és elvárásaitól függ.

Például egy átlagos edzőnek, akinek a legcsekélyebb problémája sincs a laktóz emésztésével.A hidrolizátum teljesen felesleges kiegészítő, és egy közönséges tejsavókoncentrátummal is tökéletesen megfelel.
Másrészt, ha Ön versenyző, élsportoló, vagy ha problémája van a laktóz emésztésével, a hidrolizátum ideális választás lesz az Ön számára, és dicsérni fogja. A haladó edzők azok, akik leginkább értékelni fogják az edzés utáni sokkal jobb regenerálódást, ami valóban észrevehető.

Az általános érzésem a termékkel kapcsolatban nagyon pozitív, azt kell mondanom, hogy Lamka úr kellemesen meglepett. Egy lecsupaszított fehérjére számítottam, amely rossz ízű és csak a szemnek tűnik jónak, de ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Ez valóban csúcsminőség, közel tökéletesre csiszolva. Magamnak mindenképpen a fehérjét ajánlom.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.