GymBeam Thor Vitargo - Mennyire hatékony az egyik legolcsóbb kicker? (Visszatekintés)

Ha rendszeresen olvassa véleményünket, akkor tudja, hogy nem fordítunk nagy figyelmet az olyan cégek termékeire, mint a GymBeam. Valójában ez azért is van így, mert nemrég teszteltük a Zeus fehérjéjüket, amelyről később kiderült, hogy sokkal kevesebb fehérjét tartalmaz, mint amennyit a gyártó feltüntetett.

De amikor a legjobb edzés előtti étrend-kiegészítők átfogó áttekintését készítettük, nem kerültük el a Thor-t. Hogyan működik? És mi a helyzet az ár/minőség aránnyal? Legalább az íze megfelelő? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Thor Vitargo
Kategória: Kickers
Oldhatóság
8.9/10
Ízlés
8.3/10
Összetevők
7.3/10
Hatás
6.9/10
Ár
8.8/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont
A GymBeam Thor Vitargo legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még hozzá kell tennünk, hogy ezt a rúgót is teszteltük a videó értékelésünkhöz a harmadik előtt.ning stimulánsok, így ha érdekli az összehasonlítás más termékekkel, mindenképpen nézze meg a videót.

Hozzávalók, amelyek nem fognak tetszeni, de nem is fognak megbántani.

Amikor megnézem a Thora Fuel+ Vitargo összetevőit, az érzéseim nagyon vegyesek. Maga a vitargo egyfajta szénhidrát, amely energiaforrásként szolgál a glikogén kiegészítésére. Érdekes ötlet. Mindenesetre, ha megnézi néhány konkurens oldalon, 2000g-ot kaphat ebből a szabadalmaztatott szénhidrátból kevesebb, mint 12500 Ft-ért. Bármennyire is próbálkozom, úgy találom, hogy ennek az anyagnak a használata egy olyan módot jelent, amellyel betölthetek egy helyet a képletben, miközben nem költök feleslegesen pénzt. Annak ellenére, hogy először próbáltam ki a Vitargo-t ebben a kiegészítésben, nem vettem észre semmilyen extrém hatást az edzés összetételében. Egyébként azonban a felhasznált összetevők kiváló minőségűek, és részletesebben is lebonthatjuk őket:

  • 4000mg béta-alanin az izmok állóképességének és kitartásának támogatására
  • 2600mg citrullin DL-malát 1:1 a fokozott energiatermelésért, nagyobb állóképességért és késleltetett fáradtságért.
  • 1400mg A-AKG a nitrogén-oxid termelés növelésére
  • 700mg taurin a jobb teljesítmény és a regenerálódás támogatása érdekében
  • 400mg glicerin-monosztearát az extracelluláris folyadék térfogatának növelése érdekében
  • 300mg keserű narancs a jobb anyagcsereműködésért
  • 300 mg koffein a pozitív CNS stimuláció érdekében
  • 200mg szibériai ginzeng a jobb állóképességért és a központi idegrendszeri funkciókért.
  • 70mg niacin az ízületek jobb mobilitásáért

Thor nyilvánvalóan nagymértékben támaszkodik olyan összetevőkre, amelyek valahogy külsőleg nyilvánulnak meg. A koffein izzadást, a béta-alanin viszketést okoz. A citrullin hatását nem érzed ilyen agresszíven, de ettől még van értelme. Tehát az én szemszögemből nézve ez egy olyan formula, amely sem nem sértő, sem nem tetszik.

Thor Vitargo - kompozíció
Bár a Vitargo a teljes keverék körülbelül felét teszi ki, szinte semmilyen hatást nem észleltem
.

A versenytársakhoz képest a hatás jelentősen elmarad

Bár már több tucat rúgót kipróbáltam, a legtöbbjüknek van valamilyen hatása. A Thorral a pumpálás tényleg minimális volt. Valószínűleg a Vitarg hatóanyagokkal való kombináció miatt, a Vitarggal való kombinációnak köszönhetően nagyobb vénázás, de határozottan nem mondhatom, hogy segített maximalizálni az edzési erőfeszítéseimet.

Persze, éreztem, hogy ég a fülem, és még izzadtam is rendesen a sok koffeinnek köszönhetően, de sajnos ennyi. Ha összehasonlítanám a pumpát egy ilyen Serious Pre és Thor használatakor , olyan, mintha egy nem természetes és egy természetes edzőt hasonlítanék össze.

Thor Vitargo - hatás
Bár voltak bizonyos elvárásaim a Thorral szemben, nem sok pozitív hatást vettem észre
.

A GymBeam Thor Vitargo legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Multivitaminlé kalória nélkül

Ha négy szóval kellene leírnom a Thor ízét, valószínűleg azt mondanám, hogy ez egy multivitaminlé kalóriák nélkül. Kipróbáltam a mangó és maracuja változatot, és be kell vallanom, hogy ízre az egyik legjobb étrend-kiegészítő volt, amit valaha kóstoltam.

Az illata kissé mesterséges, de ízre nézve a kiegészítő nem nyomasztó, nem feleslegesen édes, és semmiképpen sem érződik mesterségesnek. Határozottan kellemes változást jelent az Aggressive Pre típusú kiegészítőkhöz képest, amelyek nagyon intenzívek és csípősek, és ezért több vizet igényelnek. Így a mangó és maracuja változatot 10-ből 9-re értékelem.

Thor Vitargo - ízlés A
Thor Fuel+Vitargo ízében és színében egy multivitaminos gyümölcsléhez hasonlít
.

Az egyik legolcsóbb kiegészítők a piacon

Ha van még valami, amit a jó ízlésen kívül értékelnem kell a Thorral kapcsolatban, az egyértelműen a remek ár. Figyelembe véve, hogy a teljes 600 g-os csomag ára 6650 Ft, egy adag körülbelül 220 Ft-nak felel meg.

Az Agrezzo-hoz képest, amely azóta a nagy összehasonlításunk győztese, nagyjából 3-szor alacsonyabb, ami a Thor-t ár-érték arány szempontjából igazán ideális kiegészítővé teszi. Tehát ha Ön például diák, aki nem szeretné a nehezen megkeresett pénzét kiegészítőkbe fektetni, a Thor egy nagyon jó kompromisszum.

A GymBeam Thor Vitargo legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Thor Vitargo - az ár
Bár a hatás nem ki tudja, mi, de ár-érték arányban a Thor Fuel+Vitargo nagyon jól működik
.

Végső értékelés

Véleményem szerint, ahogyan azt valószínűleg vártad, a képletnek van néhány hibája, és úgy gondolom, hogy számos olyan kiegészítő van, amely sokkal, de sokkal jobb. Továbbá a hatás nem volt ki tudja, mi, másrészt, ha figyelembe vesszük, hogy ez egy kicker 220 Ft-ért, a hatékonyság viszonylag jó.

Végső soron ez egy olyan kiegészítés, amelyet élvezni fog, nem fogja tönkretenni a költségvetését, és észrevesz némi pozitív hatást. Személy szerint azonban úgy gondolom, hogy azok számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni az edzéseikből, határozottan vannak jobb lehetőségek.

Tippünk: Nézze meg a piacon kapható legjobb rúgókból összeállított válogatásunkat!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.