Sweatcoin app - Pénzt minden lépésért? (Tapasztalat)

Hogy néznél ki, ha valaki azt mondaná neked, hogy pénzt kereshetsz pusztán azzal, hogy sétálsz? Valószínűleg egyáltalán nem hinnéd el, vagy legalábbis nagyon gyanúsnak találnád. De a Sweatcoin valóban pénzt hozhat neked. Hogyan lehetséges ez, és hány lépést kell tennie? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Sweatcoin
Sweatcoin
Kategória: Egyéb
Tisztaság
9.5/10
Praktikusság
8.7/10
Nyereségesség
7.2/10
Tervezés
9.6/10
A kifizetés sebessége
8.0/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont

Az elején még hozzá kell tennem, hogy több hete tesztelem az alkalmazást, így az alkalmazás esetleges negatívumaira is figyelmeztetni fogok. De most térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

Hogyan működik mindez? Ez nem átverés?

Az egész alkalmazás működése nagyon egyszerű. Letölti, ellenőrzi személyazonosságát, telefonszámát és egyéb alapvető adatait, és már csak annyit kell tennie, hogy zsebre teszi a telefont, és elindul. Minden 1000 megtett lépésért egy Sweatcoint kapsz. Ha pedig eleget kerestél, vehetsz egy tévét, egy okosórát, egy ötnapos Disneyland-i tartózkodást és még sok mást.

De ahogy a következő bekezdésekben kifejtjük, a gyaloglás nem fog új otthont biztosítani a következő néhány évben. De ha elengeded az anyagi vágyaidat, akkor a sétáddal segíthetsz például új fákat ültetni., támogassa a nemek közötti egyensúlyt Burkina Fasóban, vagy válasszon bármilyen más, Ön által kedvelt crowdfunding-projektet. És csak az a tény, hogy segíthetsz valakinek a mozgásoddal, véleményem szerint megéri ezt az alkalmazást.

És hogyan engedhetik meg maguknak, hogy ilyen értékes díjakat fizessenek? Vannak reklámbevételeik, de értékelnem kell, hogy ezek nem erőszakosak, és nem zavarják az alkalmazás normál használatát. Egy hirdetés megtekintéséért kaphatsz néhány extra Sweatcoint, legfeljebb időről időre egy bannert fogsz látni, amely kiemeli a projektet támogató vállalatokat. Emellett természetesen az alkalmazás szerzői is profitálnak maguknak az áruknak a kínálatából, hiszen ez logikusan jó reklám a gyártónak is a termékük számára. De ez még mindig nem korlátozza az alkalmazás használatát, így az énaz én szempontomból ez egy nagyon jól megtervezett koncepció, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni.

-
Ahogyan azt már kitalálhattad, legalább néhány évbe telik, mire az okostévé pénzzé válik
.

Egyértelmű feldolgozás és könnyű használat

Amit nagyon nagyra kell értékelnem, az az alkalmazás világos feldolgozása, ami megkönnyíti a navigációt az egész programban. Már a kezdőlapon jól látható, hogy hány lépést tettél ma, és hány Sweatcoint gyűjtöttél.

A többi lap kiválasztásával azonnal megkapod a lehetőséget, hogy elköltsd a virtuális magokat, meghívd barátaidat és a ranglétra A létra segítségével láthatja, hogy melyikük milyen jól teljesít, és nyomon követheti állapotát, amely a gyakoribb gyaloglással javítható.

- A
Sweatcoin a nagyon tiszta feldolgozást vonzó dizájnnal kombinálja
.

Mennyit lehet valójában keresni a gyaloglással?

Ha eddig elolvastad a mai áttekintésemet, valószínűleg kíváncsi vagy, hogy mennyit lehet keresni a gyaloglással. Figyelembe véve, hogy ülőmunkát végzel, és otthon is vannak kötelezettségeid, átlagosan körülbelül 10 000 lépést tehetsz naponta, és ezek a ami a választható árak értékét tekintve kevesebb mint 250 Ft-t jelent.

A különböző crowdfunding eseményekre tetszőleges összeget adományozhatsz, de kézzelfogható tárgyakat már 10 000 Sweatcointól kezdve vásárolhatsz. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy kevesebb mint 3 évig kellene járnia ahhoz, hogy megvásárolhassa ezeket a jutalmakat. Az ajánlat azonban tényleg tisztességes, például ezeket a maratoni ajánlatokat említhetjük:

  • 400/19 500 € Nike árucikkek vásárlására 13 000 SWC számára
  • $1,000/$30,000 a KLM járatain 20,000 SWC-ért
  • 75" 4K Samsung Smart TV 20,000 SWC-ért (azaz 500 Ft)

Így nehéz a barátok vagy más családtagok segítsége nélkül, akik elküldik neked az érméiket. Másrészt, napi 250 Ft átlagos nyereséggel közel 91670 Ft-t kereshet évente, ami természetesen nem elhanyagolható összeg.

-

Tényleg megtérül a pénz?

A legtöbben valószínűleg még mindig azon tűnődnek, hogy a folyamatosm érdeklődik és felhívja barátait, megkapja az ígért jutalmat. Ezért saját tapasztalatomból megerősíthetem, hogy a jutalmak vagy a pénz valóban megérkezik a számlájára, de csak két hét múlva. Választhat mind az ún. "Ajánlatok mára", amelyek többnyire bizonyos alkalmazások előfizetései, egyszerű vagy olcsó kütyük és hasonló, naponta változó nyeremények.

A másik lehetőség az úgynevezett "ajánlatok". "Maratoni ajánlatok", azaz sokkal drágább dolgok, például iPhone, GoPro és egyéb.de magát a terméket nem kapod meg, hanem a PayPal-on kifizetik neked az összeget. Nos, ha összegyűlik egy kis összeg, amely nem elég a fenti nyeremények egyikére sem, akkor támogathatsz bármilyen jótékonysági projektet.

Próbálja ki a Sweatcoin alkalmazást

Van a Sweatcoinnak bármilyen negatívuma?

Ahogy már egyszer említettem, a Sweatcoin nem a meggazdagodás eszközének tekinthető, de a sétáiddal mégis támogathatsz néhány jótékonysági projektet. Egy bizonyos adó erre sajnos a telefon magas akkumulátor fogyasztása, mert használatakor az alkalmazásban nem lehet aktív az akkumulátorkímélő funkció, ami befolyásolhatja a lépésszámlálás pontosságát.

Maga a számolási pontosság azonban tapasztalatom szerint szintén kisebb probléma. Gyakran előfordult, hogy az órám 1500 lépéssel többet számolt séta közben, mint amennyit a telefon GPS-e később ténylegesen megtett.

- Csak azért, mert
megtettél 10 000 lépést, még nem feltétlenül kapsz 10 Sweatcoint, különösen akkor, ha az akkumulátorkímélő funkció be van kapcsolva
.

Véleményem a Sweatcoinról

A Sweatcoin az én szemszögemből nézve egy olyan alkalmazás, amelyet egyszerűen és egyszerűen meg kell szereznie. Bár vannak kisebb negatívumai, még mindig lényegesen jobb, mintha "üresen" mennénk, mert amikorlegalábbis egy jó ügyet támogatsz, ami az én szemszögemből nézve már önmagában is nagyon jó ok a letöltésre.

És ha jól tudsz járni, és képes vagy kapcsolatot teremteni a barátaiddal, akkor mindenféle olyan dolgot is tudsz majd vásárolni, amivel gyakorlatilag berendezheted a háztartásodat.

Honnan tölthetem le a Sweatcoin alkalmazást?

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.