Suprex Fat Burn - Az ideális zsírégető az álomfigura felé vezető úton? (Visszatekintés)

Bár a zsírégetők biztosan nem egy csoda kiegészítés, amely megmenthetinéhány nap alatt néhány kilogramm zsírt égethetnek el a hasról, a diétás időszakban van létjogosultságuk.

És amikor nemrég elkezdtük tesztelni a Suprex étrend-kiegészítőit, a zsírégetőjük első pillantásra megragadta a figyelmünket, ezért úgy döntöttünk, hogy ezt is kipróbáljuk. De hogyan működött ez nálunk? Hány tablettát használtunk, hogy érezzük a hatást? Megéri a magasabb árat? Ezekre és sok más kérdésre is választ adunk a mai áttekintésben.

Suprex Fat Burn
Kategória: Zsírégetők
Összetevők
8.3/10
Hatás
7.7/10
Ár
7.3/10
Adagolás
8.9/10
Felszívódó képesség
9.6/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont

A Suprex Fat Burn legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején emlékeztetni kell arra, hogy a Suprex Fat Burner szintén nagyon jól szerepelt a legerősebb zsírégetők összehasonlításában. az idei évre, így ha inkább a konkurenciával való összehasonlítás érdekli, mint maga a rangsor, ne felejtse el megnézni ezt a rangsort.

Összetevők, amelyek még mindig elmaradnak a legjobbaktól

Mivel az összetevők a legfontosabb szempontok minden kiegészítésnél, először azokat nézzük meg. Őszintén szólva kellemesen meglepett a Suprex Fat Burner, mivel számos olyan anyagot tartalmaz, amelyet sehol máshol nem találsz. Konkrétan a hatóanyagok spektruma így néz ki:

  • 500 mg zöld tea, amely hozzájárul a normál anyagcsere-funkciókhoz, és segíti a zsír oxidációját is, ami a fogyókúra időszakában rendkívül kívánatos.
  • 240mg wakame, amely egy nagyon jó antioxidáns, amely többek között hozzájárul az anyagcsere normális működéséhez.
  • 200 mg koffein, amely jelentős szerepet játszik a hőtermelés folyamatában, így hozzájárul a megfelelő zsírégetéshez.
  • 100 mg fenyő, amely nagyon jó forrása a pycnogenolnak, egy nagyon hatékony anyagnak, amely biztosítja aamely javítja az arginin nitrogén-oxiddá történő átalakulását, ezáltal segítve a vérkeringést.
  • 75 mg gyömbér, amely az egyik legjobb antioxidánsként ismert. Ezenkívül segíti az emésztést, javítja az immunrendszert és a légzőrendszert.
  • 20 mg kapszaicin, amely egy másik, a hőtermelésért felelős anyag. Ez egy csípős paprikakivonat, amely a fent említetteken túlmenően csökkenti az étvágyat is, ami rendkívül kívánatos az étrendben.
  • 10 mg szinefrin, egy keserű narancsból származó kivonat, amely nagyszerűen képes felgyorsítani az anyagcserét.
  • 10 mg piperin, amely arról ismert, hogy képes fokozni a termékben lévő többi összetevő felszívódását a maximális hatás elérése érdekében.

Másrészt, a piacon lévő legjobb kiegészítők esetében, ahol például a Grenade égők is szerepelnek, például a Grenade égők, ez állA Suprex még mindig veszít, mivel ezek sokkal töltöttebb képletűek. A Black Ops 8 anyag helyett 13-at kínál, ami jelentős különbség.

Tehát ha a Suprexet néhány zsírégető vitaminnal és ásványi anyaggal dúsították volna, akkor határozottan jobban értékelném a készítményt. Mégis, ez több mint megfelelő.

Suprex Fat Burn összetevők Bár
az anyagok mennyiségét tekintve alulmarad a legjobb égőkkel szemben, a kiválasztott összetevők nagyon eredetiek és funkcionálisak
.

A Suprex Fat Burn legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A hatást csak két kapszulával fogja érezni.

A hatás, amit szedése közben éreztem, a bevitt kapszulák mennyiségéhez volt kötve. Amikor edzés előtt fél órával bevettem egy kapszulát, nem vettem észre semmilyen különbséget. Ezért meg kellett emelnem az adagot, és két, sőt egyes esetekben három kapszulát kellett használnom.

Ezután észrevettem a fokozott izzadást és kevesebb étvágyat a nap folyamán, ami számomra nem volt kifejezetten kívánatos, mivel nem törekszem a zsírégetésre. Egy diéta során azonban mindenképpen értékelni fogja ezt a funkciót. Két-három kapszulát vettem be nagyjából harminc perccel az edzés előtt, és mindegyik után bő vízzel öblítettem le.

Suprex zsírégető hatás
Ha azt hiszi, hogy egy kapszula elég lesz, akkor téved. Kettővel azonban nagyon jó a hatás
.

A magasabb árért valószínűleg nem éri meg.

Két kapszula, amelyet tapasztalatom szerint a lehető legalacsonyabb adagnak tartok, kedvezmény nélkül vásárolva vissza fog kerülni. 200 Ft, ami egy olyan ár, amely ismét összehasonlítható például a Grenade Black Ops árával, amellyel a tapasztalataim minden bizonnyal egy kicsit jobbak voltak. Határozottan ajánlom a Fat Burner-t mindenkinek, aki új és szokatlan anyagokat szeretne kipróbálni. De ha optimális ár/minőség arányt keres, akkor javaslom, hogy keressen máshol.

Suprex Fat Burn ár
200 Ft/adag valóban elég sok egy zsírégető
esetében.

Végső értékelés

A Suprexnek sikerült létrehoznia egy másik terméket, amelynek határozottan van értelme, és nagyon eredeti anyagokat kínál, amelyekhez a teste biztosan nem fog hozzászokni, és működni fog. Másrészt, ebben a kategóriában hatékonyabb kiegészítőket is kaphat, így ha a legjobb hatást szeretné elérni a legkevesebb pénzért, mindenképpen próbálja meg jobban megvizsgálni a következőket rangsorunkamelyhez függetlenül teszteltünk több kiegészítőt, és kiválasztottuk a számunkra legjobban beváltakat.

TIPP: Nézze meg az év legjobb égőit 2024!

A Suprex-kiegészítők nagyszerű tesztje (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.