Melyik Šufánek vajak a legjobbak? (Visszatekintés)

A Shuffle egy olyan cég, amelyről egészen a közelmúltig nem is tudtunk. Teljesen véletlenül bukkantunk rá a vajukra egy bioboltban, és úgy döntöttünk, hogy kipróbálunk egyet. Nos, szerelem volt első látásra, mert azonnal világossá vált számunkra, hogy nem sok vállalatrendkívül jó minőségű alapanyagokból, megfizethető áron és ami a legfontosabb, abszolút isteni ízzel, amit imádni fog.

Azegyetlen dolog, amit igazán sajnálunk, hogy nem tudtunk több vajat megkóstolni a gyártó repertoárjából, mert minden, amit csak lehet.az összes vajjal nagyon elégedettek voltunk, és sikerült mindet megenni az első kóstoláskor. Ha tehát Ön is diókrémek szerelmese, dőljön hátra, és olvassa el, hogy megtudja, melyeket ajánljuk, és mi az, ami miatt kiemelkednek a versenytársak közül.

Šufánek oříšková másla
Kategória: Vajak, krémek
Ízlés
9.7/10
Összetevők
9.4/10
A nyersanyagok minősége
9.1/10
Választék
8.4/10
Ár
7.4/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni?

1. Mandula és fehér csokoládé

Shuffle Mandula és fehér csokoládé

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK:
 • Teljes név: Vaj mandula-fehér csokoládé
 • Súly: 190g/330g/1000g
 • Ár: 2670 Ft/ 4000 Ft/ 10420 Ft
 • Értékelésünk: 10/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

Ez a vaj két alapvető összetevőből és csak két összetevőből áll. Mandula, amely a termék 75%-át teszi ki, és fehér csokoládé, amely mázas....kakaóvajból, cukornádléből és tejporból készül. Bár más gyártók alacsonyabb kalóriatartalmú édesítőszereket használnak, ez a vaj csakch 11g egyszerű cukor, ami szerintem több mint elfogadható adó egy olyan ízért, amely valóban természetes és mentes mindenféle kémiai összetevőtől.

Hogy ízlett a vaj?

Rögtön az elején be kell vallanom, hogy a mandula és a fehér csokoládé kombinációja pontosan amit hiányoltam a versenyből, mert a gyártók általában sötét vagy tejcsokoládéval kombinálják a mandulát. Ízre viszont a vajnak fantasztikus íze volt. Több tucat különböző vajat kóstoltam már, mind a mi véleményünkön belül, mind azon kívül, de ízre ez a szuverén legjobb. Nagyon kell értékelnem, hogy az édesebb íz ellenére is megmarad a teljes természetesség, hiszen sok vajat már kicsit mesterségesnek érzek. A mandula és a fehér csokoládé ragyogó és nagyon finom kombináció, amely lehetetlenné teszi, hogy letegye a kanalat, amíg még van egy kevés a pohárban.

Végső értékelés

A mandula és a fehér csokoládé véleményem szerint az egyik legjobb vaj, amit a piacon kapni lehet. Nincsenek felesleges összetevők, nincsenek ízromboló adalékanyagok, és nincsenek felesleges egyszerű szénhidrátok. Ehelyett élvezheti a teljes ízorgazmust . Egész szerkesztőségünk megkóstolta ezt a vajat, és őszintén szólva nincs olyan, aki ne szeretné. Kétségtelenül az egyik legjobb befektetés, amit az ízlelőbimbók kielégítésére tehet.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

2. Mogyoró és csokoládé

Shuffle mogyoró és csokoládé

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK:
 • Teljes neve: mogyorós csokoládévaj.
 • Súly: 190g/330g/1000g
 • Ár: 2580 Ft/ 3830 Ft/ 10000 Ft
 • Értékelésünk: 10/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

Ismét egy olyan vaj, amely nem kémiailag kezelt összetevőkből áll, például pörkölt mogyoróból, amely a vaj 67%-át teszi ki. A vaj 25%-át csokoládé teszi ki, a maradékot pedig szárított cukornádlé és himalájai só alkotja. Egyszóval ez egy olyan kompozíció, amelyet nem lehet hibáztatni. Ismét értékelnem kell, hogy a gyártó fenntartja a jó tápértékeket, bár ezúttal már 15 g egyszerű cukrot kap.ami nem ideális a szigorú diétát tartók számára, de egyébként biztos lehet benne, hogy nem fogja megbánni, hogy megkóstolta ezt a vajat.

Hogy ízlett a vaj?

Egy másik zseniális vaj, amelyért különösen nagyra értékelem a 75%-os csokoládé használatát.csokoládé, mert nagyon intenzív és enyhén kesernyés ízt ad, amit én személy szerint nagyon szeretek . A mogyoróval kombinálva, amely önmagában is elég finom ízű, egy másik nagyon mámorító kombinációt alkot. Nem voltam annyira lelkes, mint a fehér csokoládé és a mandula, de még mindig kijön íze jobb, mint a konkurenciáé, mivel nem csak intenzívebb, hanem aa felhasznált csokoládé nagyon kiegyensúlyozott ízű, és a vaj nem zavarja a csokoládé ízét.A vajban nincs zavaró elem, így ismét nagy önmegtagadásra lesz szükséged ahhoz, hogy egyáltalán letedd a kanalat.

Végső értékelés

Ha mindenáron kritizálnom kellene a vajat, az egyértelműen a magasabb cukortartalom lenne. Engem személy szerint azonban nem zavart, mivel a jelenlegi étrendem hasonló hiedelmeket vall.Teljesen elégedett voltam a vajjal, és szívesen rendelnék újra.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

3. Eszpresszó

Büfé pörkölt eszpresszó

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK:
 • Teljes név: Espresso Butter
 • Súly: 190g/ 330g
 • Ár: 2080 Ft/ 3000 Ft
 • Értékelésünk: 9.5/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

Ennek a vajnak az alapját pörkölt mandula alkotja, amelyet pörkölt mandula egészít ki.A mandulát pörkölt földimogyoróval, szárított cukornádlével, kávéval és himalájai sóval gazdagítják. Az én szemszögemből nézve ez ismét egy nagyon jó kompozíció, amelyet csak az alacsony kávétartalom miatt tartok egy kicsit csalódást keltőnek, amely a vajnak csak 3%-át teszi ki. Annak, aki nem iszik kávét, ez bőven elég, de mivel én nagyon szeretem a kávé ízét, könnyen elviselnék többet is.

Hogy ízlett a vaj?

Általában az összetevők tanulmányozása nélkül próbálom tesztelni a vajakat. Ha azonban nem tudtam volna, hogy ezt a változatot Espresso-nak hívják, egyáltalán nem ismertem volna fel a kávé ízét, pedig nagyon vártam a kávéval ízesített vajat. Az íze szenzációs, nagyon értékelem, hogy a konkurens vajakhoz képest egyáltalán nem édes. Az állaga is optimális, a vaj nagyon jól kenhető például a süteményekre. A mandula, a mogyoró és a cukornádlé ízei szenzációsan keverednek a szájban, így nem akarja majd letenni a kanalat. Szeretem a só hozzáadását is, ami sokkal jobban kiemeli a dió ízét. Sajnos a kevés kávé mennyisége egy kicsit csalódást okozott számomra.

Végső értékelés

A lelkem mélyén talán még azt is kívánom, bárcsak lenne valami kritizálnivaló Šufánek vajdáival kapcsolatban, és nem kellene folyton a dicsérő szavakat ismételgetnem...ly, de az eszpresszó "sajnos" egy másik vaj, aminek az ízét imádni fogod, még akkor is, ha kétszer sem érzed az eszpresszó illatát. A vaj íze teljesen természetes, a diófélék kombinációja több mint jól megválasztott, a himalájai só pedig nagyszerű ízzel zárja le az egész terméket.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

4. Dió Granola vaj

Shuffle Nut Granola vaj

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK:
 • Teljes neve: Diós müzlivaj.
 • Súly: 190g/ 330g
 • Ár: 2500 Ft/ 3580 Ft
 • Értékelésünk: 9.5/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

Végre egy vaj, amiben több mint két-három összetevő van! A Granola Butter a zabpehely, a tökmag, a kesudió, a mandula, a kókusz és a mogyoró nagyszerű kombinációja. Továbbá csak fahéjat, sót és mézet használtak ízesítésre, tehát nem használtak konyhacukrot vagy más felesleges összetevőket. Őszintén szólva nehéz lenne ilyen vajat találni a piacon, de összetételét tekintve teljesen ízletes, és a következők felhasználásávalA felhasznált összetevők számos egészségügyi előnnyel járnak, és az ízük is nagyszerű.

Hogy ízlett a vaj?

Mielőtt megkóstoltam volna, két dolog lepett meg, a színe és az illata. A szín a tökmag felhasználása miatt zöldes, ami egyesek számára nem biztos, hogy jó színt jelent.de ez egy szippantással megváltozik, mert egy nagyon intenzív kókuszillat árasztja el az embert. Ízét tekintve vagy szeretni vagy utálni fogja a vajat, pontosan a tökmag miatt, amelynek nagyon sajátos és enyhén kesernyés íze van. Az én szemszögemből nézve az egész keverék nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, és biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki szereti a természetes ízű, adalékanyagok nélküli vajakat. A pelyhek vagy a diófélék íze nem érezhető számottevően, tényleg a tökmag, a kókusz és a méz dominál, ami egy nagyon szokatlan, de nagyon jó kombináció, amit csak ajánlani tudok.

Végső értékelés

A mandula és a fehér csokoládé kombinációjához hasonlóan a gyártó kreativitását kell dicsérnem, mertEz a második vaj, amihez hasonlót még nem láttam, de nekem van értelme. A gluténmentes zabpehely, a tökmag, amelynek egészségügyi előnyei egyre inkább vitatottak, és a diófélék kombinációja egy olyan nem csak a tökéletes ízt, hanem az abszolút optimális állagot is, amely lehetővé teszi, hogy minden reggel gond nélkül kenje a vajat a kenyerére.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

5. Kesudió vaj 100%

-

ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK:
 • Teljes neve: Kesudióvaj.
 • Súly: 190g/330g/1000g
 • Ár: 2580 Ft/ 3830 Ft/ 10000 Ft
 • Értékelésünk: 9.0/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

Mi kifogásolható egy olyan vajban, amely egyetlen összetevőből áll? Valószínűleg semmit. A kesudió az egyik kedvenc mogyoróm, de a remek ízén kívül, amit nyújt. egészségügyi előnyök egész sora - például nagy mennyiségű magnéziumot tartalmaznak.mangán, réz, foszfor és B-vitaminok, amelyek nagyon pozitív hatással vannak az emésztésre és a megfelelő anyagcsere-funkcióra.

Hogy ízlett a vaj?

A teljes egészében kesudióból készült vaj, hogy őszinte legyek, nem nyújt olyan erős ízt.de ha szereted a diófélék teljesen természetes és zavartalan ízét, imádni fogod. Én magam is nagyra értékelem a vaj különösen jó állagát, mivel nagyon jól kenhető például a süteményekre. Maga az íze nagyon intenzív és enyhén édes, így a vaj kiválóan alkalmas arra, hogy elűzze az édesség utáni vágyat, még akkor is, ha paradox módon nagyon kevés egyszerű szénhidrátot tartalmaz.

Végső értékelés

Bár úgy tűnhet, hogy nincs különbség a különböző cégek 100%-os dióvajai között, a különbség mégis eléggé észrevehető. A diófélék eredete kulcsfontosságú kritérium, mivel a különböző országokban a makrotápanyagok kissé eltérő spektrumát tartalmazó diófélék termesztése eltérő lehet. A gyakorlatban ez főként az ízben tükröződik - egyes kesudiófélék édesebbek, mások fanyarabbak, és így tovább. De ez a Shufanek-vaj egyszerűen tökéletes, és egyáltalán nincs okom panaszra.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

Kókuszdió és mandula

Shuffle Kókusz és mandula

ALAPINFORMÁCIÓK:
 • Teljes név: Kókusz-mandulavaj
 • Súly: 190g/330g
 • Ár: 2080 Ft/3000 Ft
 • Értékelésünk: 9.0/10

Hogyan értékeljük az összetevőket?

A mai összehasonlítás utolsó helyén megtartottuk a vajat, amit Kemény versenyben is nagyon jól megállja a helyét, de még így is kissé elmarad a többiektől. Két összetevőből áll: a kókuszdió pépből, amely 60%-ot tesz ki, és a mandulából, amely a fennmaradó 40%-ot teszi ki. Sajnos a kókuszzsír nagy mennyiségű telített zsírsavat tartalmaz, amelynek egészségügyi hatásait gyakran túlértékelik.

Milyen volt a vaj íze?

Bár kezdetben azt hittem, hogy a kókusz és a mandula kombinációja nem tud meglepni, ez a vaj meggyőzött az ellenkezőjéről. Valójában a két összetevő teljesen tökéletes ízarányban van, így mindkettő ízét tisztán és határozottan érezni lehet, ugyanakkor egyik sem zavarja a másikat semmilyen módon. Természetesen a kókusz illatát tekintve egy kicsit jobban érződik, de ízét tekintve az eredmény egy igazán kiegyensúlyozott keverék, amelyet nem tudok kifogásolni.

Végső értékelés

Ízre nagyon jó és kiegyensúlyozott vaj, de sajnos az összképet rontja a magas kókusztartalom . Ízre ez nem jelent problémát, épp ellenkezőleg, de a vajat nem ajánlanám mindennapi fogyasztásra a magas telített zsírsavtartalma miatt.

Hol lehet megvásárolni ezt a vajat a legolcsóbban?

Mi a helyzet a Šufánekből származó egész dióval?

Shuffle kesudió

A Šufánektől kapott csomagban egész diófélék voltak, amelyek sózva voltak. És bár eleinte azt hittem, hogy nem fogom tudni megkülönböztetni a különböző szupermarketekben kapható dióféléktől, végül mégis sikerült. A diófélék, különösen a kesudió, sokkal intenzívebbek, és amit különösen értékelek, hogy nincsenek túlsózva. Az én szemszögemből nézve nagyon jó alternatíva a különböző egészségtelen chipsek, szeletek és ki tudja, milyen más ostobaságok helyett. Természetesen a diófélék tartalmaznak kalóriát, méghozzá nem is keveset, de ha összehasonlítjuk az egészséges zsírok és a mikrotápanyagok (pl. vitaminok, vitaminok, stb.) tartalmát.és nyomelemek) sült olajjal és hatalmas mennyiségű sóval, a dió mindig sokkal jobb választás.

Nos, ennyit a mai áttekintésünkről. Őszinte leszek, és be kell vallanom, hogy teljesen el voltam ragadtatva Shufanek vajától, ahogy a csapat többi tagja is.

A piacon kapható mogyoróvajak nagyszerű összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.