Skinny Protein: sem nem sérti, sem nem gyönyörködtet [felülvizsgálat]

Létezésünk során számtalan fehérjét próbáltunk ki, és számos véleményt írtunk az Ön számára. És mivel jól tudjuk, hogy a fehérje egyértelműen a legnépszerűbb táplálékkiegészítő a piacon, nem fogjuk megállítani ezt a trendet. Ma tehát a Skinny egyik fehérjét fogjuk megnézni. Miben lepődtünk meg kellemesen, és miben volt kritizálnivalónk? Ez derül ki a mai áttekintésből.

SKINNY Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.0/10
Oldhatóság
9.0/10
Emészthetőség
9.0/10
Összetevők
7.5/10
Ár
7.0/10
Általános értékelés
8.1
10 pontból 10 pont

A SKINNY Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Skinny egy cseh sporttáplálékkiegészítő márka, amely elsősorban fogyókúrás célú termékek gyártására összpontosít. A zsírégetők mellett elsősorban vitaminokat és fehérjéket kínál. Bár a vállalat ügyfélköre elsősorban nőkből áll, egyre sikeresebb a férfiak bevonzása is.

Átlagos összetétel

A Skinny Protein 80% fehérjekoncentrátumot tartalmaz, amelyet nem kémiai keresztszűrési eljárással vagy CFM eljárással dolgoztak fel. Ez a fehérje legkíméletesebb és legjobban felszívódó formája, ezért ezt használják a legszélesebb körben. Ebben a tekintetben tehát nincs mit kifogásolni. Egy kisebb problémát látok azonban abban, hogy a fehérje nem tartalmaz semmi extrát. Napjainkban a fehérjepiac számtalan termékkel van tele, amelyek folyamatosan versenyeznek egymással, hogy melyik vonzza a legtöbb vásárlót. Ezért én mindenképpen üdvözölném itt például az emésztőenzimeket az emészthetőség javítása érdekében, néhány hozzáadott aminosavat, vagy alapvetően bármi extrát. Enélkül az összetevők nem minősíthetők átlagosnál jobbnak. Másrészt hozzá kell tenni, hogy a Skinny's protein átlagosan körülbelül 23 gramm fehérjét tartalmaz adagonként, ami semmiképpen sem szégyen.

Maga a fehérje összetétele határozottan lehetne jobb.
Mint ilyen, a fehérje összetétele határozottan lehetne jobb
.

Zökkenőmentes oldhatóság

Jó oldhatóság nélkül még a legjobb fehérje is kudarcra van ítélve. Ebben az esetben szerencsére nincs okunk panaszra. Csak öntsön egy adagolókanálnyit egy shakerbe, öntsön hozzá körülbelül 250 ml vizet, rázza össze gyorsan, és máris kész. Nem maradnak benne csomók, és a cappuccino íz kivételével nem habzik feleslegesen.

Milyen ízt válasszunk?

Az íz sok ember számára az egyik legfontosabb tényező a fehérje kiválasztásakor. Nem csoda - az emberek gyakorlatilag minden nap isszák, és a nagyobb kiszerelések akár 2 hónapig is kitartanak. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tapasztalt már olyan helyzetet, amikor nagyon meg kellett erőltetnie magát, hogy megigyon egy fehérjét. Ezért fordítunk nagy figyelmet az ízek értékelésére, és igyekszünk a lehető legobjektívebben értékelni őket.

  • Acsokoládé (7/10) valószínűleg a legnépszerűbbíz a vanília mellett. Ha azonban az igazán erős ízeket kedveli, amelyek már az első alkalommal eltalálják, akkor itt eléggé meg fog akadni. A Skinny's Chocolate fehérje egyáltalán nem túl erős. Az íze csak egy átlagos csokoládéfehérje, ami nem igazán fog lenyűgözni, de másrészt nem is fog megbántani. A kevésbé hangsúlyos íznek köszönhetően azonban nagyobb a valószínűsége, hogy nem fogja olyan gyorsan megunni, ami kétségtelenül nagy előny.
  • Acappuccino íz (8/10 ) elsősorban abban különbözik a többitől, hogy sokkal jobban habzik. Az íze sem túl hangsúlyos, de ebben az esetben inkább pozitívumként értékelem. Kellemes meglepetésemre egyáltalán nem műízű, így el tudom képzelni, hogy hosszú idő után is élvezni fogom. Ez a legjobb kávéíz, amit valaha kóstoltam? Határozottan nem, de mindenképpen pozitív értékelést kell adnom.
  • A három közül akókusz ízű (8,5/10 ) a legjobb. Első pillantásra észrevehető, hogy krémesebb az állaga, ami lehet, hogyez a preferenciáktól függően nagy előny vagy nagy hátrány lehet. Ízre egyértelműen ez a legkifejezettebb, amihez a mindenütt jelenlévő kis kókuszdarabkák is hozzájárulnak. A többi ízhez képest is ez a legédesebb, de még ezúttal sem érezni mesterséges utóízt.
Ami a designt illeti, a Skinny.cz termékek igazán jól néznek ki. Ami a
designt illeti, a Skinny.cz termékek igazán jól néznek ki
.

Viszonylag magas ár

Egy kilogramm fehérjecsomagért kevesebb mint 800 koronát kell fizetni, ami a konkurenciához képest elég sok. Nem ez a legdrágább fehérje a piacon, de figyelembe véve azt a tényt, hogy nem rendelkezik nem szabványos összetétellel, egy ilyen ár meglehetősen magas. Például a Prom-IN CFM Evolution összetételét tekintve határozottan jobb, de árban sokkal jobb. Ez igaz a legjobb tejsavófehérjék rangsorának élén álló termékek többségére is. Az így kapott ár/minőség arány ezért nem a legjobb.

A SKINNY Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

A Skinny Protein talán nem tartozik a piac abszolút csúcsai közé, de elég jól végzi a dolgát. Az érdektelen összetétel és a viszonylag magas ár negatívumait a kiváló oldhatóság, a kellemes íz és a problémamentes emészthetőség ellensúlyozza. Végső soron mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti kipróbálni új márkák fehérjéi, vagy egyszerűen csak nem feltétlenül a legjobb összetevőkre van szüksége a piacon.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.