Prom-IN Serious PRE - Egy edzés előtti edzés, amelynek nincs versenytársa (felülvizsgálat)

ASerious Pre egyike azoknak az edzés előtti kiegészítőknek, amelyeket már azóta ki akartam próbálni, hogy először megjelent a piacon. Miért? Mert a legtöbb rúgó összetétele kisebb változtatásoktól eltekintve ugyanaz. Gyakran tartalmaznak rengeteg "aktív" összetevőt, melyek de olyan kis mennyiségben vannak jelen, hogy nem igazán működnek.

De ez semmiképpen sem igaz a Serious Pre esetében. Milyen volt ez az edzés előtti edzés? Nekem bevált, annak ellenére, hogy nem tartalmaz stimulánsokat? Megéri befektetni? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Prom-IN Serious PRE
Kategória: Kickers
Oldhatóság
9.3/10
Hatás
9.5/10
Összetevők
9.8/10
Ízlés
8.5/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Serious PRE legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az egyetlen dolog, amit még az elején meg kell említenem, hogy ha nem akarod elolvasni az egész kritikát, mindenképpen megnézheti videós értékelésünket, ahol minden fontos információt megtalál:

Összetevők, amelyekkel a gyártók valóban törődtek

A Serious Pre összetevői egyszerűen verhetetlenek. Végre valaki olyan kiegészítőt dobott piacra, amely nem használ például arginint, és ezt magasabb dózisú citrullinnal "kompenzálja". Valójában, ahogy azt a Citrulline Under Scrutiny című cikkünkben említettük, ez az edzés előtti összetevő lényegesen hatékonyabb, mivel a szervezetben még nem bomlik le argininné. Az argininnel az a probléma, hogy ornitinné és húgysavvá bomlik, mielőtt teljesen felszívódna.

Továbbá a Serious Pre-ben 3 g béta-alanint is találsz, amely a végtagok bizsergéséért felelős anyag. De növeli a karnozin szintjét is, ami növeli az erő, az állóképesség és a fizikai teljesítmény növekedését.

Érdemes megemlíteni a 2 g kreatin HCL-tartalmat is. Ez a kreatin egy olyan változata, amely nagyon hasonlít a kreatin-monohidráthoz, de kiküszöböli az összes kellemetlen hatást, amely a bevételt követően előfordulhat. classic monohidrát rendkívül érzékeny embereknél (pl. puffadás, bélproblémák, gyakoribb vizelés,...).

És persze folytathatnánk a hatóanyagok felsorolását, de ez határozottan világosabb. ha megnézi ezt a rövid összefoglalót, ahol mind a 16 hatóanyagot tárgyaljuk:

 • 6950mg l-citrullin-malát 2:1 a maximális NO-termelés és a jobb véráramlás érdekében.
 • 2980mg béta-alanin a fokozott izomállóképesség és erő érdekében
 • 2980mg l-leucin, amely a fehérjeszintézisért felelős.
 • 1980 mg kreatin-hidroklorid 2:1, amely az edzés során az erő növelésére szolgál.
 • 1490mg l-izoleucin, amely támogatja a hemoglobin termelést és energiaforrásként szolgálhat.
 • 1490 mg l-valin, amely befolyásolja a melanin, a triptofán és a fenilalanin, valamint más neurotranszmitterek felszívódását.
 • 1490 mg l-tirozin, amely számos fontos vegyület előanyaga vagy összetevője.
 • 1000mg taurin a maximális koncentrációért a teljesítmény érdekében
 • 1000mg kolin-bitarát, amely a neurotranszmitterek termelésének egyik alapvető eleme.
 • 1000mg betain-hidroklorid, amely enyhíti a gyomorsavasságot.
 • 500mg acetil-l-karnitin, amely energiaforrásként szolgál az edzés során.
 • 54mg Deanol l-Bitarát a maximális teljesítmény biztosítása érdekében az edzés során
 • 29mg niacin a sejtek megfelelő energia-anyagcseréjéhez
 • 24 mg B6-vitamin, amely nélkülözhetetlen a megfelelő aminosav-anyagcseréhez
 • 20mg kapszaicin az optimális zsírégetésért
 • 10mg szinefrin a maximális termogén hatás érdekében
Edzés előtti kiegészítő Serious PRE Mivel a
termék egy adagja 24,4 g, 100%-ig biztos lehet benne, hogy a termék pontosan azt tartalmazza, amire szüksége van a megfelelő edzéshez
.

Az én szemszögemből nézve ez egy rendkívül szimpatikus kiegészítő, mert nem játszik. Ez nem egy varázsformula, ahol egy nevetséges 4g-ban minden anyagot beveszel, amire szükséged van az edzéshez. Ehelyett egy adag teljes 24,4 g, de 100%-ig biztos, hogy az összes aktív az összetevők olyan koncentrációban vannak jelen, amely támogatja az Ön edzés közbeni csúcsteljesítményét.

Véleményünk - stimulánsok hiánya
És a stimulánsok hiánya? Ez az egyetlen előnye. Ennek oka, hogy ezek az anyagok érösszehúzó hatásúak, azaz korlátozzák az izmok véráramlását. És ez természetesen nem kívánatos a képzésben. Különösen számomra ideális, mert a munka miatt gyakran késő este érek az edzőterembe, és a stimulánsok megakadályoznák a nyugodt alvást.

Talán túl intenzív az íze

Ha a Serious Pre-nek van valami hátránya, akkor az az, hogy az íze egy kicsit túl intenzív az én szemszögemből. Ha rendszeresen olvasod a véleményemet, akkor tudod, hogy nem szeretem a fehérjék és más kiegészítők túlságosan édes ízét, de ez a spektrum másik oldala. Ez az edzés előtti érzés savanyú, keserű és intenzív. Bár ez megoldható több víz hozzáadásával, nekem személy szerint gondot okozott, hogy körülbelül 0,5 liter vizet ittam közvetlenül az edzés előtt.

A Serious Pre három különböző ízben kapható. Hogy ez a felülvizsgálat a lehető legobjektívebb legyen, mindet kipróbáltam:

 • Acitrom és a menta nyűgözött le a legjobban. Közel sem volt olyan intenzív, mint a másik két íz. A menta ebben az ízben nem annyira észrevehető, de a citrom íze frissítő és kellemes.
 • Acseresznye sem volt kifejezetten rossz, a színe eléggé természetellenesnek tűnt, de aHatározottan ízletes volt, még több vízzel is.
 • Azananász egyáltalán nem nyűgözött le, az íze mesterségesnek tűnt, a színe és az illata is. Emellett valóban nagyon érezhető a keserűség, a savasság és az intenzív íz.

Vásároljon a legjobb áron

Edzés előtti kiegészítő Serious PRE A
cseresznye íz nem tűnik túl természetesnek, de az íze határozottan nem rossz
.

Hogyan és mikor használtam a Serious Pre-t?

Úgy találtam, hogy a leghatékonyabb , ha 24,4 g Serious Pre-t veszek be nagyjából 20-25 perccel edzés előtt. Ezt az adagot egy tasak tartalmazza, vagy 8 összehangolt adagolókanálban, ha az egész csomagot vásárolta meg.

Az intenzív íze miatt, amit pár sorral fentebb már említettem, sajnos kénytelen voltam használni ahogy nagyjából 450-500 ml vizet használjak, így csak lassan kortyolgattam az edzés előtti ed zést, és nem tudtam az egészet egy menetben meginni.

Edzés előtti kiegészítő Serious PRE

Magasabb ár, ami azonban megfelel a hatásnak

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a Serious Pre teljes csomagját, akkor 480 Ft-t kell fizetnie adagonként. Bár ez elég magas árnak tűnhet, nem szabad elfelejteni, hogy a hasonló minőségű termékek egyes esetekben sokkal többe kerülnek. Például egy adag Agrezz, amelyet egy ideje teszteltünk, és amelyet én személy szerint a legjobbnak tartok. a legjobb kicker stimulánsokkal, mintegy 220 Ft-val drágább.

A Prom-IN Serious PRE legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Röviden, a Prom-IN pontosan azt a jó ár/minőség arányt kínálja, amelyet a fehérjék, BCAA-k vagy más kiegészítők esetében megszoktunk. Másrészt, mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy az edzés előtti kiegészítők határozottan nem nélkülözhetetlenek, így ha kevés pénzből gazdálkodik, akkor ezeket nyugodtan kihagyhatja.

Edzés előtti kiegészítő Serious PRE
Bár a Serious Pre a konkurens termékekhez képest nem rendkívül drága, de semmiképpen sem nélkülözhetetlen. Ha nincs rá pénzed, nyugodtan kihagyhatod
.

Hogyan értékeljük a Serious Pre-t?

A Serious Pre egyike azoknak a kiegészítőknek, amelyeket egyszerűen és egyértelműen csak pozitívan lehet értékelni. A kiváló formulának köszönhetően jobb pumpálást, nagyobb erőt és késleltetett fáradtságot éreztem az edzéseim során. Az ár viszonylag kellemes, és az íz természetesen csak egy olyan szempont, amely csak kisebb szerepet játszik. És be kell vallanom, hogy idővel megszoktam, és egy cseppet sem bántam (konkrétan a citromos-mentás változatból volt meg az egész csomag). Összefoglalva tehát csak annyit kell mondanom, hogy ha olyan "rúgót" keresel, ami teljesen mentes a stimulánsoktól, és ezért este is használható, nem talál jobb választást a Serious PRE-nál.

Ha bármilyen tapasztalata van ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban, vagy szeretne kérdezni a konkrét részletekről, mindenképpen lépjen kapcsolatba a hozzászólásokban! Mindig szívesen válaszolunk.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.