Scitec 100% Whey Professional: Hogyan értékeljük az egyik legnépszerűbb fehérjét? (Visszatekintés)

Talán kevés fehérje szembesül olyan népszerűséggel, mint a 100% Whey Protein Professional. És nem csoda, az ár/minőség arányt tekintve valóban nagyon jól teljesít.

De milyen az összetétele? Hogyan értékeljük az ízt és az emészthetőséget? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatban, ahol részletesen ismertetjük a Scitec Nutrition népszerű termékét.

Scitec 100% Whey Protein Professional
Kategória: Fehérjék
Oldhatóság
8.4/10
Ízlés
9.2/10
Emészthetőség
9.9/10
Ár
9.9/10
Összetevők
8.8/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont
A Scitec 100% Whey Professional legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A legelején még hozzá kell tennünk, hogy a 100% Whey Professional a második helyet szerezte meg a mi Legjobb tejsavófehérje rangsor, így bár értékelésünk elsősorban pozitív szellemben fogalmazódik meg, a fehérjének van néhány kisebb hibája.

Nem teljesen egyértelmű összetevők

Ami számomra eléggé kiábrándító volt ezzel a fehérjével kapcsolatban, az a nem egyértelmű összetétel. Először is , a gyártó nem tünteti fel a tejsavófehérje gyártási technológiáját. Az aminosavak spektrumát tekintve feltételezhetnénk, hogy ez egy szűrlet, de sajnos ezt nem tudjuk biztosan.

Másodszor, a tejsavó izolátum is szerepel az összetételben, de a két fehérjeforrás relatív arányát megint csak találgatni tudjuk. Mivel azonban az összetevők között az édesítőszerek után szerepel, várható, hogy nem sok van belőle.

Nos, a harmadik hátrány, amelyet mindenképpen érdemes megemlíteni, az egyéb hozzáadott összetevők, például aromák, savanyúságot szabályozó anyagok, sűrítőanyagok és színezékek használata.

De hogy ne legyünk túl kritikusak, a fehérje nagy aminosavspektrummal rendelkezik, fehérjét tartalmaz. laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunglobulin frakciókat tartalmaz, és emésztőenzimekkel gazdagított, ami igazán szokatlan egy fehérje esetében ebben az árkategóriában. A hozzáadott l-glutamint és l-leucint, két nagyon fontos aminosavat is tartalmaz, amelyeket az edzés után értékelni fog.

Whey Professional - összetevők
Bár néhány fontos információ hiányzik, a fehérje határozottan sokat kínál
.

Sajnos sok habzással kell számolnod.

Az elkészítés során mindenképpen értékelnem kell a nagyon jó oldhatóságot. Csak öntsön háromnegyed adagolókanálnyit 250 ml vízbe, rázza össze néhányszor, és a fehérje teljesen csomómentes és iható volt. Sajnos, amivel számolnia kell, az egy meglehetősen nagy hab, amely a fehérjén képződik, és egy ideig megmarad.

Egyáltalán nem befolyásolta a fehérje ízét, de még mindig eléggé zavaró elem. Az adagolást is furcsának találom, mivel háromnegyed kanálnyit kell használni, nem az egészet. Ennek eredményeképpen, ha pontos adagot szeretne venni, sok időt kell méricskélnie.

Scitec 100% Whey Professional - mérés A
méréssel van egy kis gond, de ha nem ragaszkodik a pontos adagoláshoz, akkor ez nem probléma
.

Vásároljon a legjobb áron

Az eper és a fehér csokoládé íze garantáltan beindítja Önt.

Bár én nem vagyok a gyümölcsös ízek híve, külföldi portálokon szuverén volt.Az epres-fehércsokoládés változat kapta a legjobb értékelést, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. És őszintén bevallom, hogy nagyon kellemesen örültem, mert ez a változat határozottan nem tűnik túlságosan mesterkéltnek, ahogyan eredetileg tartottam tőle.

Az íze intenzív, az eper nyilvánvalóan dominál, de az ízt kiegészítve nyomokban fehér csokoládét is felfedezhetünk. Számomra ez kétségtelenül az egyik legjobb gyümölcsös változat a piacon. Talán csak a Czech Virus limitált kiadása - Mandula és narancs - teljesít jobban.

Scitec 100% Whey Professional - aroma
Kipróbáltuk a csokoládé + kókusz ízű változatot is. Nincs rá semmi panaszunk, az íze egészen elképesztő
.

Ár/minőség arányát tekintve verhetetlenül a legjobbak között van.

Eddigi tapasztalataim szerint egy adag tejsavófehérje átlagára körülbelül 320 Ft. Ha azonban a Scitec 100% Whey Protein Professional 5 kg-os csomagját vásárolja meg, akkor egy adagért mindössze 220 Ft-t kell fizetnie, ami valóban páratlan.

A nagyszerű ár/minőség aránynak köszönhetően úgy gondolom, hogy ez a fehérje tökéletes azoknak a diákoknak, akik akik egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy havonta több ezer forintot fektessenek táplálékkiegészítőkbe.

A Scitec 100% Whey Professional legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Whey Professional - ár és minőség Az
ár/minőség arány abszolút verhetetlen
.

Végső értékelés

Ha túléli a magasabb habzást és a nem teljesen átlátszó összetételt, a Scitec 100% Whey Protein Professional csak pozitívumokkal rendelkezik - verhetetlen. ár/minőség arány, számtalan kiszerelési méret és nagyszerű ízek, amelyeket szinte mindenki dicsér, aki valaha is megkóstolta a fehérjét.

Nem tudom ajánlani, és ha nincs lehetőségem állandóan új fehérjéket szerezni.m (amivel a World Fitnessnek végzett munkámnak köszönhetően rendelkezem), a Scitec 100% Whey Professional lenne a legkézenfekvőbb választás számomra.

Nagyszerű tejsavófehérje teszt (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.