Titanus Pre-workout Rise and Shine: A Reliable Kicker by Ales Lamka [felülvizsgálat]

A Titánus by Aleš Lamka márka már egy ideje meghódítja a piacot, és egyik pozitív kritikát a másik után gyűjti be. Korábban már megnéztük a Titánus Whey CFM 80 fehérjét, amely szintén nagyon jó minősítést kapott tőlünk. Ezúttal a márka repertoárjából vettünk egy rúgót, a Rise and Shine-t. Mennyire voltunk elégedettek vele?

Titánus Rise and Shine
Kategória: Kickers
Ízlés
7.0/10
Előkészítés
8.5/10
Hatás
9.0/10
Összetevők
8.0/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.2
10 pontból 10 pont

A Titánus Rise and Shine legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Egy szilárd formula, amely garantáltan beindítja Önt

Bármely kiegészítő sorsa elsősorban az összetételétől függ. A rúgók esetében a gyártóknak sok lehetőségük van a felhasznált anyagok kiválasztásában. A Rise and Shine szilárd alapokra épül, amelyeket néhány kevésbé elterjedt elemmel, például zöldtea-kivonattal is gazdagítottak. Mit találsz egy adagban ebből a preworkoutból?

  • 4000 mg L-citrullin - támogatja a csúcsteljesítményt, csökkenti az izomfájdalmat és javítja a vérkeringést.
  • 3000 mg kreatin-monohidrát - a kreatin legszélesebb körben használt formája, fokozza a teljesítményt és a lendületet, elősegíti az izomnövekedést.
  • 2500 mg béta-alanin - késlelteti a fáradtságot, és felelős a végtagok tipikus égő és bizsergető érzéséért, ami beindítja az embert.
  • 2 000 mg taurin - számtalan energiával kapcsolatos folyamatban vesz részt, részt vesz a tápanyagok izomsejtekhez való szállításában.
  • 750 mg L-tirozin - fokozza a koffein hatását
  • 250 mg C-vitamin - az egészséges szervezet alapja
  • 200 mg koffein - az egyik legelterjedtebb stimuláns a világon, késlelteti a fáradtságot, nagy energiát ad.
  • 200 mg zöld tea kivonat - koffeint tartalmaz, késlelteti a fáradtságot
  • 30 mg niacin - a koffein forrása, késlelteti a fáradtságot.
  • 10 mg szinefrin - serkenti a hőtermelést, elősegíti a zsírégetést

Mint ilyen, az összetevők nagyon hatékony anyagokat tartalmaznak, amelyek határozottan elvégzik a tőlük elvárt munkát. Figyelnünk kell azonban a színezékekre és az ízesítőkre is, amelyekről gyakran megfeledkezünk. A Rise and Shine esetében az összes kapható ízesítés aceszulfám K-t és nátrium-szacharint tartalmaz. Mindkét anyagnak magas a károsodási pontszáma, bár kis mennyiségben biztonságosnak bizonyultak.

A Rise and Shine kicker összetétele határozottan szilárd. A
Rise and Shine kicker összetevői határozottan szilárdak
.

Nem lehet elkerülni a mesterséges utóízt.

A cseresznye ízű állt rendelkezésemre a teszteléshez. A rendelkezésre álló lehetőségek közül (ananász, guava és narancs a következő) ez tűnt a legnagyobb biztonságnak. Végül egy kicsit rosszabb lett, mint reméltem, de nem katasztrófa. Ízre nézve a Rise and Shine elég mesterséges és keserű, de nem lényegesen rosszabb a többi preworkouthoz képest. A nagy előnye azonban az oldhatósága. Nem okoz gondot, hogy kisebb mennyiségű vízben is elkeverjük, aminek köszönhetően könnyedénés könnyedén felrúghatsz néhány deciliternyi nagyon tömény italt, és nem igazán érdekel az íze.

A hatás felülmúlhatatlan

Az, hogy papíron hogyan néz ki az összetétel, és milyen íze van a rúgónak, együttesen teljesen haszontalan adatok, ha nem működik megfelelően. De miután kipróbáltam a Rise and Shine-t, azt kell mondanom, hogy sokkal jobban működik, mint vártam. Egy adag bőven elég volt ahhoz, hogy kellő rúgást kapjak, de nem hiányzott a megfelelő égés, amit, hogy őszinte legyek, nem gyakran kapok más termékekkel. Ebben a tekintetben pozitívan kell értékelnem a nagynéniket.

A Rise and Shine nagyon jól működik, és határozottan teljesíti a célját. A
Rise and Shine nagyon jól működik, és határozottan szolgálja a célját
.

Tisztességes ár

Egy adag Rise and Shine alig 18 korona, ami nagyon kedvező ár. Figyelembe véve, hogy milyen jól működik, hajlandó lennék egy kicsit többet fizetni érte. Így az ár/teljesítmény arány nagyon jól működik. Néhány edzés előtti edzéssel az a probléma, hogy egy adag nem elég, hogy beinduljon. Ebben az esetben gyakran az adagolás növeléséhez folyamodnak, de ez negatív hatással lesz az árra. A Rise and Shine-nál nem volt ilyen igényem, így nem jelenthet gondot, hogy 18 korona alatt maradjak adagonként.

A Titánus Rise and Shine legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Utolsó szó

Nem mondhatom, hogy a Rise and Shine mostantól a kedvenc preworkoutom lesz, de biztosan nem bánom, ha újra találkozom vele. Nagyon tisztességesen működik, és bár az íze meglehetősen gyenge, megfizethető árával kárpótol. Végső soron tehát pozitívan kell értékelnem, és bátran ajánlom mindenkinek, aki fontolgatja a Rise and Shine megvásárlását. Ha azonban ez a felülvizsgálat nem győzte meg arról, hogy vásároljon egyet, nézze meg a legjobb rúgók rangsorát, és adjon egy esélyt az egyiknek.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.