5% Táplálkozás Rich Piana Real Food: Milyen ízű a csokoládéval ízesített csirke? (Visszatekintés)

Rich Piana rendkívül ellentmondásos figura volt, akit mindenki vagy szeretett, vagy utált, és a kettő között semmi. Bár a róla alkotott véleményem nem volt kétszeresen pozitív, egy dolgot nem lehet letagadni róla és az 5%-os csapatáról - olyan kiegészítőket hoztak létre, amelyeknek volt feje és sarka.

Az egyik ilyen a Real Food Carbs + Protein, amit úgy döntöttem, hogy tesztelem neked. Hogy tetszett? Érezhető a hús íze? Kinek való? Ezt fogjuk megvizsgálni a mai áttekintésben.

Rich Piana Real Food Carbs+Protein
Kategória: Fehérjék
Oldhatóság
8.2/10
Összetevők
9.8/10
Ízlés
9.0/10
Ár
6.7/10
Emészthetőség
9.8/10
Általános értékelés
8.7
10 pontból 10 pont
A Rich Piana Real Food Carbs+Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kezdetnek a Real Carbs + Protein három változatban kapható, választhat a Chocolate, a Banana Nut Bread és az Blueberry Cobbler közül. Mi az első kettőt választottuk, így a két változat összehasonlítását is várjuk a mai áttekintésben.

Értelmes, de nem hagyományos formula

A legtöbb komplex termék, amelyet felülvizsgálat céljából a kezünkbe kapunk, bizonyos mértékig azonos. Az alap általában valamilyen tejsavófehérje vagy több összetevőből álló fehérje, míg az összetett szénhidrát általában csak pelyhekből áll. A Real Carbs + Protein szögesen eltérő összetevőkből áll, amelyek mindenképpen megérnek egy részletesebb bemutatkozást:

  • Teljes kiőrlésű zab, amely egyike a termékben található szénhidrátforrásoknak. A zab természetesen nagyon megfelelő alapanyag, amely összetett szénhidrátokat, nagy mennyiségű rostot és egészséges béta-glükánokat tartalmaz.
  • Arizspor minden bizonnyal egy nagyon ismerős élelmiszer minden testépítő számára, mert a rizsMint ilyen, ez az egyik legalapvetőbb és legjobb szénhidrátforrás.
  • Azédesburgonya az utóbbi időben nagyon népszerű alapanyaggá vált, amely a klasszikus burgonyához képestA burgonya valamivel több egyszerű cukrot tartalmaz, ami jól kiegészíti a többi felhasznált nyersanyagot.
  • Hidrolizált marhahúsfehérje izolátum, amely egy jól felszívódó fehérjeforrás, amely jó aminosavspektrummal, magas vastartalommal, valamint peptidek és nukleotidfrakciók gazdag képviseletével rendelkezik. Elérhetőségét tekintve lassabban felszívódó fehérje, mint a tejsavó.
  • Azegész tojáspor egy másik népszerű testépítő élelmiszer instant formában. Remek fehérje- és egészséges zsírforrás.
  • Acsicseriborsófehérje igazán jó fehérjeforrás, mérsékelten gyors felszívódással és magas rosttartalommal.
  • Abio csirkepor olyan élelmiszer, amely nagyon gazdag fehérjében, miközben csak kis mennyiségű zsírt tartalmaz.
  • Kókuszolaj keverék: (kókuszolaj, glükóz polimer, módosított étkezési keményítő), amely egy nagyszerű MCT-zsírok forrása, amelyek nagyon kellemes hatással lehetnek a bélflórára az edzés után.

A termék természetes és mesterséges aromákat, gumikeveréket (cellulózxantán és karragén), amelyek véleményem szerint nem megfelelő összetevők. Keverés után a termék valóban sűrű, de nem hiszem, hogy a sűrítőanyagok használata feltétlenül szükséges. Az édesítéshez szukralózt használtak, amely a lehető legjobb mesterséges édesítőszer, mivel nem káros az egészségre.

Valódi élelmiszer szénhidrátok + fehérje összetevők
A Real Food Carbs+ Protein összetevői szokatlanok, de mindenképpen megér egy próbát.

Előkészítés a legkisebb probléma nélkül

A készítéshez 350 ml sima vizet használtam, és szabadon be kell vallanom, hogy az állagát tekintve ez volt az egyik legsűrűbb ital, amit valaha készítettem. Csak egy igazított (nem halmozott) kanállal öntöttem a vízbe, és néhányszor megráztam a shakerben.

Az ital teljesen zökkenőmentesen oldódott fel, egyetlen darabka sem maradt benne, és egyáltalán nem habzott. Az egyetlen probléma az ital fogyasztásakor merült fel, mivel az összetevők egy része hajlamos volt leülepedni, és üledéket hagyott az alján, amit szintén meg kellett keverni.

Valódi élelmiszer szénhidrát+fehérje előkészítés
Bár a Real Food Carbs + Protein gond nélkül feloldódik, hajlamos leülepedni az aljára, ezért érdemes megkeverni, mielőtt befejeznéd.

A Rich Piana Real Food Carbs+Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Milyen íze van a hús és a csokoládé kombinációjának?

  • Csokoládé opció (9 a 10-ből) - Amikor megérzed a keveretlen csokoládé illatát.porral, többnyire testes csokoládé ízt kapunk. Vízben keverve azonban a zabpehely jellegzetes illata kezd eluralkodni. Leginkább azonban az íze az, ami biztosan érdekelni fogja. És hogy teljesen őszinte legyek, először eléggé megijedtem a Real Carbs+Proteintől, mert lássuk be, a felhasznált összetevők nem éppen a sporttáplálékokra jellemzőek. Legalábbis nem instant formában és kakaóporral ízesítve. De kellemesen meglepődtem, mert a termékek nem mutatnak semmilyen marhahúst. vagy csirkefehérje, amelyek egyértelműen a legkevésbé használt összetevők. Ehelyett egy meglehetősen intenzív kakaós ízvilágot kapunk, aminek van egy hátránya. Annyira édes, hogy az íze elnyomja az összes többi összetevőt, és még az olyan kiemelkedő összetevők, mint a zabpehely, sem nagyon észrevehetőek. Mindenesetre nincs értelme azt mondani, hogy ez lenne a lehető legjobb csokoládé. fehérje a piacon, de elég megbízhatóan elfedi a többi összetevő ízét, és mivel a termék tartalmazza, amit tartalmaz, az íze több mint elfogadható.
  • A Banana Nut Bread változat (8,5 a 10-ből) véleményem szerint kissé rosszabb, mivel érezni lehet a többi összetevőt, amit a csokoládé elég jól elfedett. A zabpelyhet például kétségtelenül felismeri. Az íze természetesen nem rossz, de amikor megissza ezt a kiegészítőt, egyértelmű, hogy ez nem csak egy közönséges banánfehérje. Bár a banán mellett a dió illatát is érezni kell, de biztosan nem fogod észrevenni. Az állagát tekintve ez is egy nagyon sűrű fehérje, amelyet elég könnyű meginni és elkészíteni.
Valódi élelmiszer szénhidrát + fehérje íz
Ha azon gondolkodik, hogy melyik opciót válassza, én mindenképpen a csokoládét ajánlom
.

Az egyik legdrágább kiegészítők a piacon

Ahogy a mai értékelésben említettem, a csokoládés változatot próbáltam ki, amely elsősorban az adagolásban különbözik a többitől. A 65g helyett 70g-ot kell használni, de a csomagolás arányosan nagyobb. Tehát minden íz nagyjából ugyanannyi adagot tartalmaz, azaz 22 adagot. Ez az első probléma az én szempontomból, mert például a fehérje esetében 22 adag egy 660 grammos zacskónak felel meg, ami talán a lehető legkisebb csomag. De még ha figyelmen kívül hagyjuk is a kis mennyiséget, egy adag 750 Ft, ami a Real Food + Protein kétségtelenül az egyik legdrágább étrend-kiegészítővé teszi a piacon.

Például egy ilyen Pentha Pro Complete, amelyet mindenképpen ugyanebbe a kategóriába sorolnánk, csak 470 Ft-ba kerül, ami már jóval alacsonyabb ár. Másrészt hangsúlyozni kell a nyersanyagok minőségét és árát, mert amikorAz összetevők között szerepel marhahús, csirke, édesburgonya és más kulcsfontosságú összetevők.

A Rich Piana Real Food Carbs+Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Valódi élelmiszer szénhidrát+fehérje ár Bár a
két étrend-kiegészítő alapkoncepciója hasonló lehet, az árukat nem lehet túlságosan összehasonlítani
.

Végső értékelés

A Real Carbs+Protein termék valóban kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, de a kérdés határozottan fennáll, hogy jobb-e ezeket az összetevőket inkább szedni . e inkább ételből, mint instant porból, amelynek (hála Istennek és sajnos ugyanakkor) határozottan nincs olyan íze, mint egy igazi, minőségi húsdarabnak.

Tehát véleményem szerint ez a termék nem elengedhetetlen a legtöbb ember számára, de a sportolók egy bizonyos csoportja számára. értékelhetik - például azok, akiknek nincs idejük edzés utáni étkezésre. Hasonlóképpen nagyon jó választás azoknak, akik például a munkahelyükön nem fogyaszthatnak szilárd ételt.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.