Reflex Nutrition R-Bar - Ízletes fehérjeszelet minimális cukorral (Review)

Mivel szinte naponta úton vagyok, igyekszem praktikus, mégis egészséges és jó ízű rágcsálnivalókat keresni.

És mostanában talán semmi sem érdekelt annyira, mint az R-bar fehérjeszelet. Mitől érdemli meg az Ön figyelmét is? Vannak negatívumai? Jól teljesít az ár/teljesítmény arány szempontjából? Melyik változat tetszik a legjobban? Mindezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Reflex Nutrition R-Bar
Kategória: Fehérjeszeletek
Ízlés
9.2/10
Következetesség
8.9/10
Emészthetőség
9.8/10
Összetevők
9.9/10
Ár
4.7/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont
A Reflex Nutrition R-Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még meg kell jegyeznünk, hogy az R-bar nagyon jól szerepelt a nagy fehérjeszelet-tesztünkön. Ha tehát inkább a versenytársakkal való összehasonlítás érdekli, mint maga a minősítés, akkor mindenképpen látogasson el a rangsorunkba.

Összetevők az egészséges táplálkozás szerelmeseinek

Őszinte leszek, és be kell vallanom, hogy teljesen el voltam ragadtatva az összetevőktől. ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ennek a népszerű fehérjeszeletnek több különböző változatát. Az alap a tejfehérje, amely a teljes termék 35%-át teszi ki, nagyon jó aminosavspektrummal rendelkezik, és viszonylag alacsony a cukor- és zsírtartalma.

Egy másik szerves alkotóelem az oldható glükórost, amely a fehérje funkcióját látja el szervezetünkben. számos funkciót lát el a szervezetben - a jóllakottságtól kezdve a zsíremésztés szabályozásán át a prebiotikus hatásokig. A szelet zsírok forrása a mandulavaj. A többi összetevő az ízektől függően kissé változhat, de érdemes megjegyezni, hogy a glicerin és más emulgeátorokA természetes aromák és az antioxidáns DeltaGold® (tokotrienolok) szintén említést érdemelnek. Édesítésre a növényi eredetű szteviol-glikozidokat használták, amelyek a legjobb édesítőszerek.

Reflex R-Bar összetétel
Összetételét
tekintve
az R-Bar felül
múlhatatlan.

Egy ízélmény, amelyet újra és újra várni fogsz

Az R-Bar fehérjeszeletet négy ízben próbáltam ki, amelyekről részletesebb véleményt alább találsz. Őszintén szólva, nincs olyan bár, ami miatt ne lennék izgatott. Különösen nagyra értékelem a Jó konzisztenciát, ami miatt a legtöbben már az első harapástól kezdve szeretni fogják a szeletet. Az egyes ízekre vonatkozó általános értékelésem valahogy így hangzik:

  • Fehér csokoládé és málna (10/10) - a legjobb íz, amit valaha is kóstoltam. Valójában, ha ki kellene választanom a valaha volt legfinomabb szeletet, akkor valószínűleg ez lenne az összehasonlításomban. Gyönyörűen lágy állag, fagyasztva szárított málnadarabok, amelyek autentikus ízt adnak a terméknek. és a szteviol-glikozid édesítőszer kombinációja egy olyan szeletet alkot, amely igazi ízkavalkád. És nem bántam meg. Ezért 10-ből 10 pontot adok.
  • Dupla csokis brownie (9/10) - Rögtön a fehér csokoládé és a málna után kóstoltam meg, amitől teljesen el voltam ragadtatva, így nagyon vártam ezt a szeletet. Az állagát tekintve őszintén szólva sokkal keményebb, de ha elképzelnék egy csokoládét...csokoládés brownie-val egy édességboltból valahol, az íze tényleg nagyon hasonló, és minden csokoládéimádónak tetszeni fog. A kakaó- és mandulavaj-tartalomnak köszönhetően teljesen természetesnek tűnik. Tehát 10-ből 9-re értékelem.
  • Cookies & Cream (9/10) - egy másik szelet, amely nagyon lenyűgözött. Egész csokoládédarabokat tartalmaz. Az én ízlésem szerint a szelet elég édesnek, puhának tűnik, és ismét ideális az állaga. Ezt a változatot is 10-ből 9-re értékelem.
  • Csokoládé, mogyoró és karamell (8,5/10) - szintén nagyon jó benyomást tett rám. A mogyoró íze az én ízlésemnek kicsit mesterséges, de ha egyszer megszokod az ízét, imádni fogod. Az ízük még mindig nagyon jó és teljes, a csokoládé érezhető, és ajánlom. A 10-ből 8,5 pontot adok.
Reflex R-Bar ízek
Ha ki kellene választanom a legjobb ízt, akkor egyértelműen a fehér csokoládé és a málna lenne az
.

Az ár a legtöbb sportolót elriasztja

Most pedig elérkeztünk talán az egyetlen problémához, amit ezzel a bárral kapcsolatban találtam. Egy R-Bar szelet 1150 Ft-ba kerül, ami egy rendkívül túlárazott snacket tesz belőle.

Igaz, maga a bár eléggé laktató, de még mindig nem tartom megfelelő árnak. De ezt már megszokhattad a Reflex Nutritiontól. Vagy legalábbis kellene, mert valószínűleg nincs olyan termék, amelynek ára azonos lenne a konkurenciához képest. Alkalmi csemegeként, hogy feldobja az étrendedet, rendben van, de napi nassolnivalónak nem annyira.

A Reflex Nutrition R-Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Reflex R-Bar vs. Pure Bar
Néhány rúd minőségét tekintve összehasonlítható, de több tíz koronával kevesebbe kerül
.

Végső értékelés - Az egyik legjobb, de egyben a legdrágább rúd a piacon

Hogyan máshogy értékelhetnénk az R-Bar-t, mint a fent említett címszó alapján. Ha csak az összetevőket hasonlítanánk össze, a szeletek kétségkívül az abszolút csúcsok között lennének, a Czech Virus és a Prom-IN fehérjeszeletekkel együtt. Sajnos az ár szempontját is figyelembe kell vennünk, ezért az R-Bar az általános értékelésben jelentősen alacsonyabbra kerül. Kevesen hajlandóak 1170 Ft-t fizetni egy olyan rúdért, amelynek összetétele hasonló az 830 Ft-s rúdéhoz. De ha csak időről időre kell változatosabbá tennie az étrendjét, akkor biztosan elégedett lesz ezekkel a szeletekkel.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.