Reflex One Stop Xtreme - A legjobb kiegészítés az izomtömeg növeléséhez? (Visszatekintés)

A gainer piac szó szerint és szó szerint túltelített a jelentősen silány minőségű kiegészítőkkel. Általában rengeteg egyszerű cukrot és minimális minőségi fehérjét tartalmaznak, ezért sok sportoló démonizálja őket. Mégis, vannak olyan kiegészítők, amelyeknek van mit kínálniuk.

Véleményünk szerint az egyik ilyen a One Stop Xtreme, amelyet a mai felülvizsgálatunkban megnéztünk. Mit gondolunk, mitől emelkedik ki? Milyen az íze és kinek ajánljuk? A következő tesztből kiderül.

Reflex One Stop XTREME
Kategória: Fehérjék
Ízlés
6.5/10
Oldhatóság
9.9/10
Összetevők
9.8/10
Ár
6.1/10
Emészthetőség
9.5/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont
A Reflex One Stop Xtreme legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még hozzá kell tennünk, hogy a One Stop Xtreme lett a ranglistánk győztese.a legjobb erősítők, így ma megtudhatja, miben jeleskedik a konkurenciával szemben.

Összetevők, amelyek biztosan nem érdemelnek kritikát

Mint már a bevezetőben említettem, a különböző erősítők összetétele gyakran kritika tárgya, mert feleslegesen sok egyszerű cukrok, előnytelen fehérjék és gyakran értelmetlen vitaminkeverékek, hogyan máshogy, mint a legolcsóbb formában. Engem azonban az zavar, ha valaki az összes terméket egy zsákba dobja, mert a One Stop Xtreme biztosan nem érdemli meg ezt. Vessen egy pillantást az összetevőkre:

  • 42%-os fehérjekeverék, amelyben tejsavó koncentrátum és natív tejfehérje is található, amely emellett micelláris kazein forrása. A kétféle, eltérő felszívódási idejű fehérje nagyon jó választás edzés után, mivel hosszabb ideig biztosítják az aminosavakkal való ellátást.
  • 20% szénhidrátkeverék, amely árpa- és zabliszt kombinációjából áll. Nincs cukor, nincs glükóz-fruktóz szirup vagy bármi ilyesmi, csak minőségi összetett szénhidrátok.
  • Amaltodextrin, amelynek glikémiás indexe éppen az egyszerű cukrok felett van, nemcsak a glükóz pótlására lehet indokolt az edzés után.
  • Azaminosavak és mikrotápanyagok keveréke általában akadály, mivel a gyártók a lehető legolcsóbb összetevőket használják. A One Stop Xtreme-ben azonban 3 g m-tor leucin található, amely a proteoszintézis beindítására szolgál, ásványi anyagok bisglicinát formájában (cinkvas és réz), a sportolók számára nélkülözhetetlen B-vitaminok, C-vitamin, kreatin és más nagyszerű összetevők.
  • Aszteviol-glikozidok és a szukralóz természetesen a lehető legjobb választás, mivel sokkal kevésbé károsak, mint az ilyen ciklamát vagy a vitatott aszpartám.

Mint látható, a kompozíció valóban elsőrangú, és nincs benne semmi kivetnivaló. Személy szerint ki kell emelnem a probiotikus kultúrákat és az emésztőenzimeket, amelyek valóban segítenek a termék emészthetőségének javításában. A Reflex sokat gondolkodott azon, hogy a lehető legjobban kihasználja a többi összetevőt, amelyeket használ. fekete bors kivonat, amelyről ismert, hogy akár 3000%-kal növeli egyes anyagok felszívódását.

One Stop Xtreme összetétel
Bár a gainerek az egyszerű cukrok magas tartalmáról ismertek, a One Stop Xtreme csak 14 grammot tartalmaz száz gramm termékben
.

Vásároljon a legjobb áron

Az adag felét kell használni

Ha megnézi az eredeti brit változat ajánlott adagolását, leeshet az álla. A gyártó szerint naponta kétszer 145 g One Stop Xtreme-et kell használnia. Én természetesen módosítottam ezt a mennyiséget, és csak 70g-ot használtam edzés után, hogy kiegészítsem a kalóriabevitelemet.

Be kell vallanom, hogy ez a mennyiség 250 ml vízzel kombinálva teljesen elegendő volt számomra, és ugyanezt az eljárást ajánlom Önnek is. A Gainer minden gond nélkül feloldódott a vízben, nem képzett csomókat, és semmilyen módon nem habzott, így pillanatok alatt iható volt.

One Stop Xtreme adag
Csak a mérete egy kanál, akkor valószínűleg azt mondják, hogy az adagolás ez gainer nagyon extrém.

A csokoládé változat meglepő módon nem túl jó

Az életem során kipróbált gainerek száma valószínűleg egy kezemen megszámlálható. Még így is volt egy fixációm rájuk, hogy az ízük nagyon jó, legfeljebb kicsit édesebbnek tűnnek, mint ami ideális lenne. Sajnos, a One Stop Xtreme eléggé alulmarad. Tehát nincs túlédesítve, amit természetesen értékelek, de egyébként tényleg nincs mit dicsérni. Az illata és az íze elég mesterséges, és az íz költői "Csokoládé tökéletesség" címkéje ellenére a gainer határozottan messze van a tökéletestől.

Személy szerint én azt várnám, hogy ha a gyártó nem korlátozza a legalacsonyabb szénhidrátmennyiséget, akkor lehethasználjon még jobb ízesítő összetevőket - például csokoládét, keserű kakaót stb. Reflex csak kakaóport használ, ami sajnos ki tudja, mennyire csodaszer.Nem a legcsodálatosabb ízt varázsolja elő, ezért 10 pontból csak 6,5 pontot adok ennek az íznek.

One Stop Xtreme ízek
Bár a One Stop Xtreme állaga nagyon krémes, íz szempontjából ez egyáltalán nem nagy dolog
.

Sajnos a kiváló formulát ellensúlyozza az ár.

Míg a legtöbb fehérje-kiegészítő ára 330 Ft körül van adagonként, addig a One Stop Xtreme ára a 530 Ft, ha a fent ajánlott adagot használja. Ha ragaszkodna az Egyesült Királyság hardcore adagolásához, akkor egy adagért rögtön 1120 Ft-t kellene fizetnie, ami már tényleg elképzelhetetlen ár. Így sajnos ebben az esetben, akkor kell fizetni extra egy minőségi gainer.

A Reflex One Stop Xtreme legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
One Stop Xtreme ár
Egy adag One Stop Xtreme 530 Ft-ba kerül, ami még egy ilyen minőségi étrend-kiegészítő esetében is nagyon sok
.

Végső értékelés

Ha nem tudsz hízni, és nagy szükséged van rá, akkor elsősorban többet kell enned, és olyan kalóriadúsabb ételeket kell választanod, amelyek garantáltan segítenek ebben. De ha a legjobbat teszed, amit csak tudsz, egy gainer jó választás lehet. És ha fontolóra venném egy gainer megvásárlását, az mindenképpen a One Stop Xtreme lenne.

Kevesebb, mint két gramm egyszerű cukor 100 grammonként, tökéletesen kiválasztott funkcionális összetevők, és mi van benne a gyarapodás érdekében? ami a legfontosabb, egy jó adag kalória, amely megbízhatóan növeli a napi bevitelt. Tehát ez a gainer biztosan nem elengedhetetlen, de ha tényleg küzdesz a súlygyarapodásért, akkor biztosan segíthet.

Olvassa tovább: Válogatás a piacon lévő 10 legjobb gainerből 2024!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.