Reflex Instant Whey Pro - A királyi fehérje (felülvizsgálat)

A tengerben mindenféle kiegészítő gyártók próbálják a lehető legalacsonyabb árat kapni aköltséget, hogy olyan kiegészítőt állítsanak elő, amely jól eladható a naiv sportolóknak, tucatnyi van. De vannak olyanok is, akik valóban a minőséget helyezik előtérbe, és nem félnek arányos árat szabni a termékükre. Az egyik ilyen cég a Reflex Nutrition, amelynek termékei rendszeresen a legjobbak a kiegészítő tesztjeinken.

Ezúttal úgy döntöttünk, hogy megnézzük az Instant Whey Pro-t, hogy kiderítsük, ez a fehérje is a kategória egyik legjobbja-e, vagy csak pénzkidobás. Szóval megéri? Ez az, amit ma megtudhatsz.

Reflex Instant Whey Pro
Kategória: Fehérjék
Oldhatóság
9.8/10
Összetevők
9.9/10
Ízlés
6.5/10
Ár
7.9/10
Emészthetőség
9.9/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont
A Reflex Instant Whey Pro legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért még hozzá kell tennem, hogy a terméket öt különböző termékben teszteltem. vanília, csokoládé, eper és málna, banán és sós mogyoró karamell. A mai értékelésben tehát nemcsak a terméket fogom értékelni a konkurenciához képest, hanem az egyes változatokat is egymás ellenében.

-

Abszolút csúcsminőségű összetevők, még egy élsportoló számára is.

Kezdeném a legfontosabb szemponttal, mert az összetevők a fő ok, amiért befektetnék az Instant Whey Pro-ba.

  • Először is, a fehérjeforrás natív tejsavó izolátum, amely a gyártási folyamat során nem lép túl a tehéntejen.10°C-on, és így minden fontos bioaktív frakciót (béta-laktoglobulin, alfa-aktalbumin és mások)megtart. Ezenkívül a termék ultraszűrt tejsavófehérjét és tejfehérje-koncentrátumot tartalmaz.
  • Másodszor, ebben a fehérjében 2 milliárd probiotikus kultúrát, 50 mg emésztőenzimet (különösen amilázt, proteázt, cellulázt, laktázt és lipázt)találsz adagonként.
  • Harmadszor, a teljes fehérje szabad glutaminnal és peptidhez kötött glutaminnal van dúsítva, amely ennek az aminosavnak két tökéletesen felhasználható formája.

Végeredményben egy tökéletesen emészthető, páratlan aminosavprofillal rendelkező és XY előnyöket tartalmazó fehérjét kapunk.fontos frakciók, amelyek nemcsak az izomtömeg építésére, hanem minden ember általános egészségére és vitalitására is nagy hatással vannak.

Még a hozzáadott anyagok tekintetében is, az Instant Whey Pro (szerencsére) nem büszkélkedhet semmivel. Az összbenyomást talán csak a sűrítőanyagok és ízfokozók használata rontja, amelyeknek véleményem szerint semmi keresnivalójuk egy ilyen árkategóriájú és főleg ilyen minőségű fehérjében. De nem találsz itt rosszul felhasznált fehérjéket, vitatott aszpartámot, csomósodásgátlót, stabilizátorokat vagy más, haszontalan összetevőket.

Mennyire jó a Reflex Instant Whey Pro összetétele? A
termékek nagyszerű kialakítása mögött egy még jobb összetétel rejlik, amely még az élsportolóknak is tetszeni fog
.

Egy íz, amely nem minden sportolónak fog tetszeni

Ahogy a bevezetőben említettem, 5 különböző ízesítésű fehérjét próbáltam ki. És rögtön az elején meg kell mondanom, hogy egyik változat sem nyerte el a tetszésemet. Az ízek nem voltak mesterséges ízűek, de másrészt akkor is mesterségesek voltak, amikor "csak" 250 ml vizet használtam (ami kevesebb, mint amennyit én használok, amikormás fehérjék felülvizsgálata) nagyon ízetlen volt, és a feltüntetett ízt egyes esetekben nagyon nehéz volt egyáltalán érzékelni.

  • Sós mogyorókaramell (6/10) - Tudod, milyen íze van a mogyoróvajnak? Jellegzetes illat, különleges, de számomra finom íz, krémes állag. Ez a fehérje pontosan ez nem volt. Az íze ízetlen volt, és ha nem tudtam volna, hogy milyen ízű, biztosan nem a mogyoróvaj lett volna az első gondolatom. Ezért 10-ből 6-ra értékelem.
  • Vanília (6.5/10) - Még a vanília íze sem volt az, amire számítottam. Ismét ízetlennek tűnt, és bár általában panaszkodom a túl édes ízű fehérjékre, az Instant tejsavófehérje határozottan el tudna viselni egy kis extra édesítőszert. Ezért 10-ből 6,5 pontot adok.
  • Csokoládé (7.5/10) - A csokoládé íze már egy kicsit jobb volt. Erősebb, teltebb volt, és csokoládépudingra emlékeztetett. Ha azonban összehasonlítom ezt az ízt például a cseh Virus MPS-5 orgazmust kiváltó csokoládés változatával, akkor összehasonlíthatatlan. Mégis, sokkal jobb volt, mint az előzőek, így a 10-ből 7,5 pontot adok neki.
  • Málna és eper (7.5/10) - Ironikus módon ez volt az az íz, amit a legkevésbé vártam, mert lássuk be, a csokoládé...A csokoládé és a vanília bevált klasszikusok, amelyeket a legtöbb gyártó jól csinál, a többi általában egy kicsit rosszabb. Ebben az esetben azonban ennek az ellenkezője történt, a málna és az eper erős, testes benyomást keltett, ízük az előzőhöz képestSokkal intenzívebb volt, és a csokoládés változathoz hasonlóan pudingra emlékeztetett, de ezúttal epresre. 10 pontból 7,5 pontot adok.
  • Banán (6/10) - Ez az íz határozottan emlékeztetett a banánra, azonban a többi ízhez hasonlóan a banánra.ch, akkor biztosan nem számíthat külön ízélményre. Ha szereted az édesítetlen italokat, valószínűleg értékelni fogod a fehérjét. Ellenkező esetben azt javaslom, hogy kerülje el. 10-ből 6 pontot adok.

Tehát az ízekkel kapcsolatban érdemes elmondani, hogy bár ez a fehérje biztosan nem a legfinomabbak közé tartozik....ezt ellensúlyozzák más pozitív hatások, amelyek miatt érdemes megvenni. Az íznek kell az utolsónak lennie.

A Reflex Instant Whey Pro legjobb ízei Bár a
fehérje íze határozottan nem a legjobb, mindent ellensúlyoz a jó összetétel
.

Vásároljon a legjobb áron

Teljesen problémamentes oldhatóság

Ami az oldhatóságot illeti, az Instant Whey Pro fehérje esetében sincs semmi kifogásolnivaló. Amikor egy adagolókanálnyit beledobsz egy vízzel teli shakerbe, a fehérje magától kezd feloldódni, ami egyáltalán nem jellemző. Természetesen nem oldódik fel minden, és kanállal kevergetve is maradnak csomók, így a shaker használata továbbra is szükséges. A fehérje tálalásához azonban elég néhány habverő.

Körülbelül 250 ml vizet használtam az elkészítéséhez, ami később kiderült, hogy még mindig elég nagy mennyiség. Ezért azt javaslom, hogy még kevesebb vizet használjon.

A Reflex Instant Whey Pro Protein oldhatósága
Az Instant Whey Pro azon kevés fehérjék egyike, amelyek maguktól feloldódnak.
A
jobb előkészítéshez azonban még mindig szükség van egy shakerre
.

Kissé félrevezető ár

Ha egy két kilogrammos csomag Instant Whey Pro-t vásárol, egy adag körülbelül 280 Ft-ba kerül. És ez tényleg nagyon szép ár egy ilyen minőségű termékért, nem gondolja? De van egy bökkenő.

Az árat 25 g-os adagra adják meg, és a fehérje ugyanolyan 80% fehérjét tartalmaz, mint a legtöbb konkurens termék, amelyek adagja magasabb. Így két lehetőséged marad - kevesebb fehérjét szedj az edzés után, vagy növeld a fehérje mennyiségét.vagy növelje az adagot, és számoljon azzal, hogy a fehérje drágább lesz.

A Reflex Instant Whey Pro legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Az Instant Whey Pro kétségkívül az egyik legjobb fehérje a piacon. A verhetetlen összetétel, tisztaság, minőség, valamint egy viszonylag tisztességes ár, hogy megfeleljenA hatásával arányos magas minősége olyan termékké teszi, amelyet egyszerűen és kizárólag ajánlani tudunk. De sajnos meg kell szokni az ízét, ami nem túl vonzó. Senki sem vesz fehérjét a fehérje kedvéért, vagy legalábbis nem kellene, de egy idő után kicsit unalmassá válik.

Azt, hogy a minőségi fehérjék is lehetnek jó ízűek, egyértelműen bizonyítják egyes versenytársak termékei. Például a fent említett cseh vírusból származó fehérje. Ennek ellenére mindenképpen ajánlom ezt a fehérjét.

Nagyszerű tejsavófehérje teszt (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.