Redcon1 Total War: Army ihlette előképzés

Hallott már a Redcon1 márkáról? Bár itthon nem túl ismert, külföldön a legjobb márkák közé tartozik. Ez a cég a sportkiegészítők rendkívül széles választékával rendelkezik, rendkívül jó minőségben. A vállalat sajátossága, hogy célcsoportja nem csak sportolókból áll. A Redcon1 nagymértékben támogatja az integrált mentési rendszer tagjait és a katonákat. Már a márka neve is a teljes készenlét állapotát jelenti, ami filozófiájának alapja. Ma megnézzük a gyártó egyik legnépszerűbb termékét - a Total War pre-workoutot, amely hatalmas mennyiségű pozitív visszajelzést kap. Elégedettek voltunk vele? És hogyan teljesít a piacon kapható többi rúgóhoz képest? Mindezt megtudhatja mai felülvizsgálatunkból.

Redcon1 Total War
Kategória: Kickers
Ízlés
8.0/10
Előkészítés
9.5/10
Hatás
9.5/10
Összetevők
9.0/10
Ár
7.5/10
Általános értékelés
8.7
10 pontból 10 pont

A Redcon1 Total War legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Ha a Redcon1 márka tetszik Önnek, nem kell csak a kickerére szorítkoznia. A klasszikus táplálékkiegészítők mellett instant MRE-ket vagy előre elkészített ételeket is talál a kínálatában. A márkához kapcsolódó leghíresebb hírességek közé tartozik például Kai Greene testépítő, Kenny Omega birkózó vagy a híres erősember, Robert Oberst.

Minőségi összetevők

Először is természetesen meg kell vizsgálnunk az összetevőket. A benne lévő anyagok előre meghatározzák, hogy az egyes kiegészítők mennyire lesznek sikeresek vagy sem. A legtöbb rúgók támaszkodnak nagyon hasonló bizonyított anyagok, néhányan közülükde egyes gyártók szeretik meglepni vásárlóikat, és valami szokatlant is beletesznek a képletbe. A Total War esetében a formula a hagyományos és bevált anyagok kombinációja néhány kevésbé elterjedt összetevővel együtt. A koffein, a citrullin és a béta-alanin mellett teafa kivonatot és feketebors kivonatot is találunk. A teljes kompozíció így néz ki:

  • 6000 mg L-citrullin-malát - javítja a vérkeringést, segít a maximális teljesítmény elérésében és hatékonyan lassítja a fáradtság kialakulását.
  • 3,200 mg béta-alanin - az az anyag, amely a kickerekre jellemző bizsergésért és viszketésért felelős a bőr alatt, és elősegíti a teljesítményt.
  • 1000 mg céklakivonat - javítja a véráramlást és az érrendszer működését az edzés során.
  • 1 000 mg taurin - javítja a koncentrációt, támogatja az edzés utáni regenerálódást és számtalan energiával kapcsolatos folyamatban vesz részt.
  • 250 mg vízmentes koffein - megakadályozza a fáradtságérzetet, nagyon hatékonyan tud hatni.
  • 150 mg borókabogyó - támogatja az emésztést, ellensúlyozza a vízvisszatartást és méregtelenítő hatású.
  • 100 mg di-koffein-malát - a koffein erősebb formája, elősegíti a koncentrációt és késlelteti a fáradtságot.
  • 50 mg kínai teafa és kakaófa kivonat - eredeti a kakaó tartalmazza a teobromin nevű stimulánst, amely nagyon hatékonyan serkenti, a kínai teafa elnyomja a fáradtságot.
  • 25 mg naringin - javítja a zsíranyagcserét, antioxidánsként hat.
  • 10 mg fekete bors kivonat - jelentősen javítja más anyagok hasznosulását

Nem szabad megfeledkeznünk a felhasznált édesítőszerekről és színezékekről sem. Az édesítéshez szukralózt használtak, és itt is találunk például citromsavat, dinátrium-foszfátot vagy csomósodásgátlót, szilícium-dioxidot. A fenti anyagok egyikének sem kell ráncokat varázsolnia az arcodra.az arcodat, mivel ezek teljesen biztonságos és nagyon gyakori összetevők az étrend-kiegészítőkben. Az egyetlen kivétel az aceszulfám K (aceszulfám-kálium). Ez egy kissé ellentmondásos anyag, de mérgező hatásait még nem erősítették meg biztosan. Számos étrend-kiegészítőben találkozhatunk vele, és bár a jelenléte sosem okoz kellemetlen érzést.Meg kell jegyezni, hogy kis mennyiségben sem kell aggódni emiatt.

Végül nagyon magas pontszámmal kell értékelnem a kompozíciót. Én személy szerint elégedett vagyok a magasabb citrullin-tartalom és a béta-alanin jó adagjának kombinációjával, ami nekem nagyszerűen működik. De igaz, hogy ez nem feltétlenül mindenkinél ugyanaz.

A Total War vonzó dizájnt és nagyszerű kompozíciót ötvöz. A
Total War vonzó dizájnt és nagyszerű képletet ötvöz
.

Átlagos íz és problémamentes elkészítés

Egy nagyon fontos kritérium bármely kiegészítés értékelésekor természetesen az íze.A teszteléshez a Rainbow Candy ízt választottuk, amely az egyik legnépszerűbb. Már az elején meg kell említeni, hogy az íz értékelésénél egyszerűen lehetetlen elkerülni a szubjektív érzéseket, így könnyen előfordulhat, hogy Ön maga is másként értékeli a terméket ebben a tekintetben. A magam részéről azonban azt kell mondanom, hogy a Total Warnak biztosan nincs csodás íze. Összehasonlítva a többi edzés előtti edzéssel, amit volt alkalmam kipróbálni, közepes teljesítményt nyújtott. Az első kóstoláskor nem tudtam nem észrevenni egy eléggé határozott mesterséges utóízt, de mindent összevetve, eléggé élveztem. Nagyon rövid idő után azonban eléggé ráuntam az ízére, és azt sem mondhatom, hogy kifejezetten vártam volna.

Az oldhatóság szempontjából egy kicsit jobb volt. A Total Warnak csak néhány rázásra van szüksége, és már mehet is. Nem lehet elkerülni, hogy a szűrőn maradjon egy kis maradék, de ez nem katasztrófa. A legfontosabb, hogy ivás közben ne ütközzünk állandóan csomókba, ami elég kellemetlenné teheti a kicker ivását.

Egy rúgás, ami megéri

A fentiek teljesen értelmetlenek, ha a Total War nem rúgja szét a segget. Lehet, hogy a kompozíció papíron kifejezetten példásan néz ki, de a tényleges hatás, amit magadon érzel, teszi a különbséget. Ebben a tekintetben a Total War nagyon jól teljesít. Meg kell érezned a megfelelő edzés előtti edzést, miután megittad, és azt kell mondanom, hogy a Total War jól érzi magát rajtad. Nincs hiány a megfelelő bizsergésből és égető érzésből a bőr alatt, ami garantáltan felpörget. Ha nem tetszik, akkor ez a termék biztosan nem az Ön számára készült. Én azonban mérhetetlenül elégedett voltam. Még egy hosszú és aktív nap után is, amikor szinte energia nélkül érkeztem az edzésre, végül minden gond nélkül, magas minőségben tudtam mindent elvégezni.

Ezen a ponton egy meglehetősen fontos dologra kell rámutatnom. Az eredeti csomagolás szerint egy adag egy teljes adagolókanál. A Cseh Köztársaságban azonban az adagolást a helyi jogszabályoknak megfelelően igazítják ki, ami azt jelenti, hogy egy adagot itt fél adagolókanálnak jelölnek. Ha mégis úgy dönt, hogy egy teljes adagolókanálnyit vesz be, tartsa szem előtt, hogy egy adagban körülbelül 350 mg koffeint vesz be, ami nagy mennyiség. Emiatt nem ajánlom, hogy túllépje ezt az adagot, és ideális esetben még a Total War-t sem szedje a későbbi órákban.

A minőségért többet kell fizetnie

Az ár valószínűleg a legnagyobb negatívuma ennek a terméknek. Egy adag kevesebb mint 26 koronába kerül, ami semmiképpen sem elhanyagolható. ha minden edzés előtt használod a kickert. Például az ilyen Rise and Shine, amely a legjobb rúgók rangsorában közvetlenül a Total War mögött helyezkedik el, árban sokkal jobban jön ki. Megfelelő ez az ár ahhoz, ahogy a Total War működik? Azt hiszem, ez elég szubjektív. Ha nem bánod, hogy egy kicsit többet kell költened a kiegészítőkre, érdemes többet fizetni a minőségért. De ha az alacsony ár és a minőség kombinációját keresi, akkor találhat olyan terméket, amely sokkal jobban megfelel Önnek.

A Redcon1 Total War legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Nagyon lenyűgözött a Redcon1 Total War edzés előtti edzés. Nagyon magas minőségű formula, ami a prémium hatásában is tükröződik. Egy kis mínuszt látok a nem túl kellemes ízben, de semmi szörnyűség. Ellenkezőleg, ismét meg kell dicsérnem a problémamentes oldhatóságot, amelynek köszönhetően az egész elkészítési folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe. Valakit elriaszthat a viszonylag magas ár, amely valójában elég magas a piacon lévő más edzés előtti edzésekhez képest. De ha nem bánod, hogy egy plusz fillért fektetsz a kiegészítőkbe, akkor az tökéletes hatás formájában térül meg. Végeredményben a Total War-t nagyon pozitívan kell értékelnem.

Nem találta meg, amit keresett? Ne törődj vele! Összeállítottunk egy összehasonlítást a piacon kapható legjobb edzés előtti edzésekről, ahol megtalálod a legjobb kickereket, amelyek közül garantáltan választhatsz.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.