PVL Mutant Iso Surge: nemzetközileg elismert fehérje, amely bejárta a világot

Az eredetileg Amerikából származó Mutant nemzetközi márka valószínűleg az egyik leghíresebb testépítő márka. Nem ismerek senkit, aki azt mondaná, hogy még soha nem hallott róla, vagy hogy még soha nem próbálta ki a termékeit.

Ma volt alkalmam tesztelni a legmagasabb minőségű fehérjét, amit kínálnak. Ez az Iso Surge, amelyet világszerte a legjobb és leggyorsabban felszívódó fehérjeként emlegetnek, amely tökéletes ízét is megőrzi. Kíváncsi vagyok, hogy ez a fehérje hogyan teljesít a felülvizsgálat során.

PVL Mutant Iso Surge
Kategória: Fehérjék
Ízlés
5.0/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
9.0/10
Összetevők
9.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont

A PVL Mutant Iso Surge legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A vélemény előtt el kell mondanom, hogy a múltban már sok terméket kipróbáltam a Mutant-tól, és sajnos nem vagyok nagy rajongójuk.
A termékeik minősége gyakran elég gyenge volt, és gyakran volt emésztési zavarom a nyilvánvalóan rossz minőségű összetevők miatt. Mindenesetre nem akarom becsmérelni a márkát, mielőtt kipróbáltam volna a terméket. Azt hiszem, kellemesen meg tud lepni, úgyhogy térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

A fehérje összetétele, ami kellemesen meglepett engem.

Mivel ez egy fehérje-kiegészítő, természetesen az összetevők között az első helyen a tejsavó izolátum formájában lévő fehérjeforrás áll. A tejsavó izolátumot általában az egyik legjobb minőségű fehérjeforrásnak tartják.Csalódott vagyok azonban, mert a gyártó nem adja meg, hogy a tejsavót hogyan dolgozták fel. Feltehetően CFM (manapság elég gyakori), de sehol sincs garancia arra, hogy ez valóban így van.
Ez a titokzatos tejsavóizolátum a fehérjében csak 50%-ban van jelen, a másik 50%-ot egy ugyanilyen kiváló minőségű tejsavó-hidrolizátum egészíti ki, amelyről természetesen semmit sem tudunk. A gyártó nem adja meg, hogy a tejsavó milyen fokú hidrolízissel rendelkezik, és azt sem, hogy márkás tejsavófehérje-alapanyagról van-e szó. Ezért nincs más választásom, mint újra a legrosszabb (a gyártó számára a legolcsóbb) lehetőségre gondolni, és azt tippelném, hogy a hidrolízis mértékenagyjából DH4 lehet, ami gyakorlatilag megegyezik a klasszikus tejsavóizolátummal, és a felszívódási sebességben alig van különbség.
Egy másik nagy mínusz, hogy a gyártó nem tünteti fel a fehérje aminosavspektrumát, ami ismét kétségeket ébreszt magával a Mutant márkával és a nyersanyagok minőségével kapcsolatban. lecitin, só vagy kálium-citrát, amit nem tartok negatívumnak. Ezek csak olyan összetevők, amelyek biztosítják a termék megfelelő ízét és állagát. A guar gumi, amely egy természetes gluténmentes rost, a következők sűrítésére használták máramelyet általában az egészséges élelmiszerekben sűrítésre használnak. A szervezetre teljesen ártalmatlan. Épp ellenkezőleg, még egészségfejlesztő tulajdonságokkal és olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek támogatják az emberi emésztőrendszer és mikrobiom egészségét.

A gyártó szerint mesterséges és természetes aromákat egyaránt használnak, ami jelentős előny, mertmanapság a márkák túlnyomó többsége még mindig csak mesterséges aromákat használ. Itt legalábbis a két összetevő bizonyos keverékének köszönhetően ez minimálisra csökken.Végül, de nem utolsósorban a fehérje frakcionált kókuszolajat tartalmaz, amely a közepes láncú trigliceridek (zsírsavak), azaz MCT-zsírok forrása. Ez azt jelenti, hogy egészen másképp viselkednek a szervezetben, mint a normál típusú zsírok. A közepes láncú trigliceridek azonnali energiaforrás (a szénhidrátokhoz hasonlóan), ami előnyös például edzés előtt vagy után. Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően nem terhelik az emésztőrendszert.

A fehérjét szukralózzal és hozzáadott szteviával édesítik. Nem tudom, hogy az édesítés során mennyi steviát használtak, de a használata már most hatalmas előny a szememben. Bár nem hiszek a mesterséges édesítőszerek, például a szukralóz mellékhatásaiban, határozottan a természetesebb édesítőszerek híve vagyok.változatok, mint például a stevia, amelyről kimutatták, hogy pozitív hatással van az emésztésre és a bélmikrobiomra, sőt még az inzulinérzékenységre is. Ezek hatalmas előnyök számomra, és remélem, hogy a gyártók a jövőben a steviához nyúlnak majd.

Végül az emésztő enzimeket, a laktázt és a proteázt adják a fehérjéhez, hogy biztosítsákbiztosítja a benne lévő fehérjék és egyéb anyagok maximális hasznosulását és emészthetőségét.

A Mutant Iso Surge összetételének megvannak az előnyei és hátrányai. A
Mutant Iso Surge összetételének megvannak az előnyei és hátrányai
.

Tökéletes tápértékek, amelyek mindenkinek tetszeni fognak

A gyártó összesen 355 kcal-t ad meg 100 g termékenként, ami egy igazán szép szám, ami tetszeni fog.Ez egy nagyon kellemes csemege mindazoknak, akik figyelnek a kalóriabevitelre (például diéta esetén).

100 grammonként átlagon felüli, 81 g fehérje található benne, minimális szénhidrát- és zsírtartalom mellett.

Ezekből az értékekből számomra egyértelmű, hogy a termék szinte tökéletes a szigorú diéták és a verseny előtti időszakban történő felhasználásra.

Csalódás a vanília ízzel

Iso Surge-t ismét a cseh fitness007 webáruházból kaptam, másodszor csak egy ízben. Ezért van csak a vanília változat, amelyet alább részleteztem. Úgy gondolom, hogy a fehérje sokkal jobb ízű lett volna, ha több változatot is kipróbálhattam volna, de sajnos ezúttal erre nem volt lehetőségem.

Alig vártam, hogy az Iso Surge-nak adjak egy ízpróbát, mert mindenhol a No.Cseh és külföldi weboldalakon a fehérjét egyedi íze miatt dicsérik. De rögtön a kóstolás után a nagy elvárásaim leestek.
A vanília íze megvolt, de nagyon kevés, és ami a legfontosabb, szó szerint átlagos vagy átlag alatti volt. A nyelven enyhe vaníliás utóízt éreztem, de ezt inkább a nagyon gyenge vaníliás tejnek tulajdonítanám, ami a legkevésbé sem nyűgözött le.
Ha összehasonlítom az ízét Aleš Lamka nemrég vizsgált vaníliás fehérjéjével, akkor ez ízben messze elmarad attól. Másrészt a fehérje kellemesen édes volt, és úgy gondolom, hogy néhány nagyobb vanília kedvelőnek tetszhet a fehérje. Számomra az íze inkább átlagos, ezért 5/10-et adok neki.

Nem habzik, tökéletes oldhatóság és emészthetőség a termékben

Mint mindig, most is követtem a gyártó utasításait az elkészítés során, 31 g fehérjét kevertem egy shakerben mindössze 180 ml vízben, ami szintén biztosította, hogy az ital nagyon édes legyen.

Az így kapott ital enyhén krémes volt, és a hab gyakorlatilag nem létezett. Az egész végső shake azonnal fogyasztható volt, és nem kellett várnom semmire.

Az emészthetőség is elsőrangú volt. Az érzékeny emésztésem ellenére egyáltalán nem tapasztaltam emésztési zavarokat, ami miatt nagyon aggódtam, de kellemesen meglepett.

A legjobb időpont a használatra? A nap bármely szakában.

Mivel a Mutant Iso Surge tejsavó izolátumot és tejsavó hidrolizátumot tartalmaz, amelyek mindkettő nagyon gyors és egyszerű...felszívódó fehérje, a fehérje egyértelműen az edzés utáni közvetlen időszakban való felhasználásra a legalkalmasabb.

Én azonban nem félnék attól, hogy a nap bármelyik szakában használjak fehérjét az emésztés elősegítésére. Én magam úgy teszem ezt, hogy tejsavó-hidrolizátumokat szedek az egész a nap folyamán, hogy biztosítsam, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki az összes tápanyagból, és ne terheljem meg túlságosan az emésztésemet.

Ha azt tervezed, hogy 4 óra vagy annál hosszabb idő után újabb szilárd étkezést fogyasztasz, akkor a klasszikus tejsavóhoz nyúlnék.m koncentrátum, több összetevőből álló fehérje vagy micelláris kazein, amelyek végül is hosszabb ideig tartják Önt jóllakottan.

Nemrégiben áttekintettük a Mutant Pro-t, amely szintén nagyon érdekelt minket.
Nemrégiben például áttekintettük a Mutant Pro-t, ami szintén nagyon érdekelt
minket.

Az ár megfelel a termék minőségének

Az Iso Surge először is alacsony árával vonzza Önt, ahol megvásárolhatja a fehérjét.2270 g-os kiszerelésben 1279,- 0 Ft-ért kapható, ahol egy adag mindössze 17/18,- 0 Ft-ba kerül. Ha kivárja a megfelelő pillanatot, a megfelelő akciót, kétségtelenül sokkal olcsóbban és olcsóbban juthat a fehérjéhez.

Azt kell mondanom, hogy a fehérjét gyanúsan túl olcsónak találom. Figyelembe véve a képletben lévő sok ismeretlen összetevőt, kíváncsi vagyok, hogy az Iso Surge hogyan működik valójában.Én személy szerint valószínűleg nem venném meg, mert csak a lehető legmagasabb szintű ellenőrzést keresem .de a fehérje biztosan megtalálja a kedvenceit, különösen a rendszeresen edzők körében. Az is lehetséges, hogy a közeljövőben áremelkedést fogunk látni. ennek a fehérjének is, mert ez fokozatosan történik minden cseh és nemzetközi márkánál.

A PVL Mutant Iso Surge legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Szóval érdemes beszerezni az Iso Surge-ot a Mutantból? Igen, mindenképpen megéri. Az árához képest kétségtelenül sokan nyúlnak érte nap mint nap, nem csoda, hogy világszerte ismert és népszerű. Mint már említettem, én magam nem vennék egyet, mert nem tudom a valódi okát.Ha rendszeresen sportolsz, nem kell aggódnod az ilyen dolgok miatt, és a fehérjéhez juthatsz.

Sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy melyik íz a legvidámabb, de semmiképpen nem ajánlom, hogy első próbálkozásra vaníliát vegyen, mert az gyorsan elkedvetlenítheti.Az általános érzés a termékről elég vegyes, de őszintén szólva sokkal rosszabbra számítottam, így az én szememben a Mutant márka egy kicsit feljebb lépett. Biztos vagyok benne, hogy a Mutant által kínált fehérjék közül ez a legjobb.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.