Cseh Virus Pure Elite CFM - Fehérje a legjobb összetételű fehérje a piacon? (Áttekintés)

APure Elite CFM volt az egyik első termék, amelyet a ma már jól ismert cseh Virus cég dobott piacra. Létezése során ez a fehérje számos különböző értékelésben és értékelésben szerepelt, beleértve a miés a többi felhasználó tapasztalatai pozitívak.

Mai áttekintésünkben azonban megpróbáljuk a fehérjét az utolsó összetevőig lebontani. Megéri tehát befektetni? Véleményünk szerint tényleg olyan jó, mint ahogyan azt más vélemények állítják? Melyik íz nyűgözött le minket, és melyik okozott csalódást? Mindezt és még többet is megtudhatsz a mai értékelésből.

Czech Virus Pure Elite CFM
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.5/10
Oldhatóság
9.8/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.3/10
Általános értékelés
9.7
10 pontból 10 pont
A Czech Virus Pure Elite CFM legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Bár a Pure Elite CFM fehérje valóban sok különböző véleményen ment keresztül, megpróbáljuk a lehető legobjektívebben megragadni ezt a kiegészítést.a lehető legátfogóbban, hogy minden potenciális vásárló tudja, hogy érdemes-e befektetni. Nézzük meg tehát, hogyan felelt meg a fehérje az egyes kritériumoknak.

A fő előnyök:

  • Nagyszerű kompozíció
  • Tökéletes emészthetőség és oldhatóság
  • Akár 24 g fehérje adagonként
  • Prebiotikumok és probiotikumok keverékét tartalmazza.
  • A maximális felszívódás garantált az 5 enzimből álló komplexnek köszönhetően.
  • Három különböző ízben kapható

A piacon nehezen fellelhető összetevők

A Pure Elite CFM fehérje legnagyobb előnye az összetétele. Ez azért van így, mert nem egy klasszikus koncentrátumról van szó, hanem a tejsavó koncentrátum- amely a termék fehérjéjének 90%-át teszi ki - és a tejsavó izolátum kombinációjáról, amely itt 10%-ban van jelen. Ez a keverék probiotikumokkal és prebiotikumokkal gazdagított, amelyek fontos összetevői a belek egészségének és az immunrendszer megfelelő működésének. 5 enzimből álló komplexet is találsz benne, így garantált a maximális felszívódás.

TIPPÜNK!
Ha egy igazán jó minőségű fehérjét keres, hét emésztőenzimmel, mindenképpen próbálja ki a Probio7-et a Cseh Vírustól. A termék teljes áttekintését is elolvashatja weboldalunkon.
Cseh Virus Pure Elite CFM összetétel Ami a
Pure Elite CFM összetételét illeti, nincs miért panaszkodni
.

Könnyű elkészítés a tökéletes oldhatóságnak köszönhetően

A Pure Elite CFM egyik fő előnye a tökéletes oldhatóság. Csak öntsön egy adagolókanálnyi fehérjét egy shakerbe, keverje össze 200-250 ml hideg vízzel, rázza össze néhányszor, és máris kész az ízletes fehérjeturmix. A fehérje nem túl erős íze miatt javaslom a víz mennyiségének csökkentését, ha intenzívebb ízeket szeretsz. Másrészt, ha azt szeretné, hogy a fehérje egyáltalán ne legyen édes, és csak egy csipetnyi legyen benne a deklarált íz, akkor több vizet használhat.

Cseh vírus Pure Elite CFM előkészítés
Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor a fehérje csomósodik, még akkor is, ha alaposan összerázza a shakerben. De ez biztosan nem fog megtörténni veled ezzel a fehérjével
.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Mikor van itt az ideje, hogy megvásárolja a Pure Elite CFM-et?

Mivel aPure Elite CFM könnyen felszívódó fehérjét biztosít, ideális edzés után fogyasztani. Ez biztosítja a szervezet számára a sérült izomrostok helyreállításához és a későbbi izomnövekedéshez szükséges tápanyagokat. Ezt a fehérjét azonban a nap bármely szakában használhatja, és számos recepthez, például fehérjés kakaós fánkhoz is alkalmas.

A legjobb ízek? Egyértelműen vanília és csokoládé!

A Pure Elite CFM Protein három különböző ízben kapható. Hogy ez a felülvizsgálat a lehető legobjektívebb legyen, úgy döntöttem, hogy mindet kipróbálom. És itt az én véleményem:

  • Az összes íz közül a csokoládé íz nyűgözött le a legjobban. Bár sosem voltam igazán oda a csokoládéfehérjékért, ezt a cseh Virustól származó fehérjét abszolút finomnak találtam.Nagyon természetesnek, ízletesnek és kevésbé édesnek találtam, mint a másik kettőt. Az állagát is értékelnem kell, mivel ez a fehérje közel sem olyan sűrű, mint mondjuk az Extrifit fehérjék. Határozottan el tudom képzelni, hogy napközben iszom ezt a fehérjét, és képes vagyok meginni az egész csomagot anélkül, hogy "túltáplálódnék".
  • Avanília íze elég édes volt, a szokásos 300 ml víz helyett 100 ml-rel többet kellett használnom, hogy az ízének megfeleljen. Míg egyes gyártók mindent megtesznek azért, hogy a vaníliára leginkább hasonlító vaníliát készítsenek (és ezért rengeteg aromát használnak), a Czech Virus kiemelkedik a tömegből. Ez a vanília határozottan nem bővelkedik vanília ízben, de csak annyit tartalmaz, hogy egy csipetnyi vanília, de pontosan ezt szeretem, és rendkívül elégedett voltam vele.
  • Akókuszos íz is nagyon kellemes volt számomra. A vaníliához hasonlóan a szokásosnál 100 ml-rel több vizet kellett használnom, de a fehérje íze érezhető volt.és a kókusz ízét (ismét, nem túl agresszív), és nagyon élveztem az edzés utáni adagot.
Cseh Virus Pure Elite CFM ízek Bármelyik
ízt is választja a három közül, biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan elégedett lesz vele, mint én voltam
.

Abszolút megfelelő ár

Valószínűleg nem fogunk túl sokat foglalkozni a Pure Elite CFM árával ebben a felülvizsgálatban. Elég, ha annyit mondok, hogy ha 2,25 kg-os csomagot vásárol, akkor 250 Ft-t fizet egy adagért, ha pedig kilós csomagot vásárol, akkor kevesebb mint 330 Ft-t fizet. Ez tökéletesen megfelelő ár egy ilyen minőségű fehérjéért. Természetesen olcsóbb fehérjék is kaphatók, például a CFM Evolution, a független tesztünk győztese.a legjobb tejsavófehérje tesztünk, de a minőségi termékek nagy része sokkal drágább is.

A Czech Virus Pure Elite CFM legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Cseh Virus Pure Elite CFM ár A
250 Ft fehérjeadagonként abszolút nagyszerű ár, ami gyakran a gyengébb minőségű termékekért fizetendő ár
.

Végső értékelés

A Pure Elite CFM-et nagyon pozitívan értékelem. Nemcsak összetételével, hanem kellemes oldhatóságával és könnyű emészthetőségével is meglepett. A kókuszos és csokoládés változatok ízét kisebb hátránynak tartom, de másrészt ez semmi olyan, amit nem lehet leküzdeni.

Ha egy igazán kiváló ár-érték arányú fehérjét keres, a Pure Elite CFM a nyilvánvaló választás. Ha olcsóbb alternatívát keres, választhatja például a már említett CFM Evolutiont, amelyről szintén van egy teljes véleményünk az oldalon.

Nagyszerű tejsavófehérje teszt (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.