Prom-IN Pure Bar - A legjobb minőségű fehérjeszelet a piacon (felülvizsgálat)

Aproteinszelet nagyszerű fehérjeforrás lehet olyan helyzetekben, amikor egyszerűen nem tudsz más szilárd táplálékotenni. A gyártók azonban nagyon gyakran rossz minőségű fehérjeforrásokat (például kalcium-kazeinátot) és rossz minőségű szénhidrátforrásokat használnak a gyártás során.

Ezért ahhoz, hogy egy fehérjeszelet képes legyen betölteni a célját, kiváló minőségűnek kell lennie. És mivel a Prom-IN kétségtelenül az egyik legmegbízhatóbb gyártó, úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Pure Bar fehérjeszeletüket. De tényleg ennyire jó volt? Jó összetevőkből áll? Melyik íz a legjobb? Tudja meg a következő áttekintésből.

Prom-IN Pure Bar
Kategória: Fehérjeszeletek
Ízlés
9.2/10
Ár
9.4/10
Összetevők
10.0/10
A nyersanyagok minősége
10.0/10
Következetesség
9.2/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Pure Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Először is, csak meg kell említenünk, hogy a Pure Bar a legjobb fehérjeszeleteket tartalmazó válogatásunk része, így ha a bár egyes aspektusai helyett inkább a konkurenciával szeretné összehasonlítani, látogasson el a rangsorunkba. De most térjünk rá magára a felülvizsgálatra.

A kiváló minőségű nyersanyagok adottak

Ha van valami, ami megkülönbözteti az Essential Pure Bar-t a konkurens fehérjeszeletek 99%-ától, az a a nagyszerű összetevők, amelyeket a rendkívül jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően értek el.

A fehérjeforrás kizárólag micelláris kazein és CFM tejsavó koncentrátum (ezért nagyon jóA szénhidrátok 90%-át az oldható prebiotikus rostok teszik ki, amelyeknek jelentősen alacsonyabbakalóriatartalma más szénhidrátokhoz képest, és szabályozhatja a vércukorszintet, valamint javíthatja aA zsír forrása a mandula, amely gazdag magnézium- vagy E-vitaminforrás.

A kiváló minőségű összetevők mellett az Essential Pure Bar nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert vagy glutént, és csak minimális mennyiségű laktózt.

Pure Bar fehérje szelet

A legjobb íz? Egyértelműen pisztácia!

Ami a Pure Bars ízét illeti, biztosan nem várhat túl sok csodát. A rudak erősen púderes állagúak, ami egyesek számára lehet, hogy jó, de a legtöbb embernek inkább az ellenkezője. Másrészt, az íze nem olyan szörnyű, hogy nem is tudod befejezni a rudat.A lényeg az összetevők minősége és az, hogy jóllakjon, ha szüksége van rá.

Három íz közül választhat:

  • Pisztácia ízű (8/10) - Az én szemszögemből talán a legjobb választás. Ez az egyetlen olyan íz, amelyet tengeri moszattal színeznek és valamivel édesítenek.Ez az egyetlen, amely nem hínárral készül, ami természetesen az ízében is megmutatkozik. Kicsit édesebb, mint a többi íz, de az íze nagyon erős. Ezért 10-ből 8-ra értékelem.
  • Vanília ízű mogyoró (7,5/10) - Az én ízlésemnek túlságosan ízetlen. Az íze nagyon hasonlít a Prom-In vaníliás fehérjéjéhez, de a porszerű állag miatt nem fogod nagyon élvezni a szeletet. Ezért a 10 pontból 7,5 pontra értékelem.
  • Csokoládé íz (7.5/10) - Erre is lényegében ugyanaz vonatkozik, mint a vanília ízre. Bár emlékeztet a cég csokoládéfehérjére, nekem a porszerű állaga miatt nem igazán jön be. Ezért én is 7,5-re értékelem a 10-ből.
  • Azeper íz (8,5/10 ) fagyasztva szárított eperrel és eperporral van ízesítve, ami nagyban hozzájárul a szelet ízéhez és illatához. A por állaga ugyanaz marad, mint a klasszikus változatoké, valamint a rúd elég kemény, amiért pontlevonást kell kapnom. Ízben nincs sok kifogásolni valóm, tényleg egész eperdarabokat találunk a szeletben. Legfőképpen azt kell értékelnem, hogy az íz természetes marad, és nem tűnik mesterségesnek, mint ahogy az első pillantásra az epres változat esetében tűnhet.
  • A Chocolate and Coconut (9.0/10 ) sokkal világosabb színű, mint a tiszta kakaós változat, és rögtön a felbontás után meglepődik a meglehetősen intenzív kókusz illat. Ebben az esetben nagyon meglepett az állaga, mivel a szelet érezhetően puhább volt, mint az epres, amit rögtön utána teszteltem. A szánkban főként egy nagyon intenzív kakaóíz fejlődik ki, a kókuszt csak minimálisan érzékeljük, de a szelet egész kókuszdarabokat tartalmaz, amelyek néha a szánkban maradnak. A porszerű állag ebben az esetben is megmarad, de végső soron meg kell, hogybe kell ismernem, hogy a csokoládés és kókuszos változat a legjobb választás, amit a Prom-In kínál.

A Pure Bar fehérjeszelet ízek

Megfelelő áron

Egy Pure Bar fehérjeszeletért 820 Ft-ot kell fizetni, ami nyilvánvalóan elég magas ár. Fontos azonbanmegjegyezni, hogy ez csak az input-összetevők árát tükrözi - hiszen ha a gyártó például mandula helyett repceolajat használt, nem denaturált CFM helyetttejsavófehérje, például kalcium-kazeinát, és oldható rostok helyett glükóz-fruktózszirup, az ár lényegesen alacsonyabb lehet. Ismétlem, a minőségi termékekért hajlandónak kell lenned többet fizetni.

A Prom-IN Pure Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mikor érdemes befektetni?

Az én szemszögemből nézve egy fehérjeszelet nem olyasmi, amibe rendszeres fogyasztás céljából fektetsz be. Ha a szükséges napi fehérjebevitelt nem tudja egyedül a táplálkozásból biztosítani, akkor lehetőleg messze inkábbkényelmesebb és ezért olcsóbb megoldás a tejsavófehérje.+

Arudak akkor hasznosak, ha nem tudsz más szilárd ételt enni, vagy fehérjeturmixot készíteni. Ideálisak lehetnek, ha hosszabb ideig utazik autóval, vagy könnyű harapnivalóként túrázáshoz.

TIPP: 5 alkalom, amikor a legjobb egy fehérjeszelet!

Végső értékelés

A fehérjeszeletek értékelése mindig nehezebb, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Mindenkinek teljesen más elképzelése van arról, hogy milyen legyen a legjobb fehérjeszelet íze, milyen állagúnak kell lennie, és mennyibe kerüljön. De ha szereted a természetes kinézetű rudakat, és nem bánod, hogy egy kis munkávalMerem állítani, hogy az Essential Pure Bar-t teljesen imádni fogja.

Ha azonban az édesebb szeleteket kedveli, vagy a fajták sokasága közül szeretne választani, akkorNézd meg a bevezetőben említett fehérjeszelet-összehasonlításunkat, és megtalálod a kedvencedet.

Videó értékelés:

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.