One Bar - Ízorgazmus egy fehérjeszelet formájában? (Visszatekintés)

Ha érdeklik a fehérjeszeletek, akkor tudja, hogy ezek gyakran nagyon jó helyettesítői a szupermarketből származó egészségtelen szeleteknek. De általában ezeknek a szeleteknek két hiányosságuk van - vagy elég sok egyszerű cukrot és egyéb adalékanyagot tartalmaznak.vagy nagyon rossz az ízük, így gyakran gondot okoz, hogy egyáltalán befejezd a szeletet. A legrosszabb esetben mindkettő.

De amikor kipróbáltam a ONE szeleteket, teljesen megváltozott a véleményem. És milyenek voltak? Tetszettek az ízek? Vannak jó összetevőik, amelyeket még a diétázó sportolók is értékelni fognak? Ezekre és sok más kérdésre is választ kaphat a mai áttekintésből.

One Protein Bar
Kategória: Fehérjeszeletek
Ízlés
9.8/10
Oldhatóság
9.9/10
Emészthetőség
9.9/10
Összetevők
8.9/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont
A One Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kezdetben csak annyit kell hozzátenni, hogy a ONE szelet 18 különböző ízben kapható, amelyek közül mindenki választhat. Többet is kipróbáltam belőlük, így az áttekintésben nemcsak más márkákkal, hanem az ízek közötti összehasonlítást is várhatjátok.

Iss Research Oh Yeah! ONE Bar

Végre egy fehérjeszelet a lehető legkevesebb cukorral!

Az én szemszögemből nézve a ONE fehérjeszeletnek több olyan előnye van, amelyeket érdemes megemlíteni:

  • Minőségi fehérjeforrás - A fehérjeszeletek nagyon gyakori hiányossága a rossz minőségű fehérjeforrások - például a kalcium-kazeinát - használata. A ONE fehérjeszeletben azonban tejsavófehérje-izolátum és tejfehérje kombinációját találja.tejizolátum, két jól hasznosítható fehérje, amelyek mindegyike különböző ideig szabadul fel.
  • Közel 10 g rost adagonként - A rost nagyon fontos összetevője a szervezetünknek.élelmiszerünkben, de a gyártók általában nem vesződnek a használatával. Egy ONE szeletben azonban majdnem 10 g növényi eredetű prebiotikus rostot találsz.
  • Csak 1 g egyszerű cukrok - Az alacsony egyszerű cukortartalmat különösen a szigorú diétát követő sportolók értékelik. Gyakran a cukrok mennyisége a legfontosabb kritérium számukra.És vannak olyan szeletek, ahol a gyártók határozottan nem spóroltak a cukorral és a glükóz-fruktózsziruppal.

Egyesek számára némi hátrányt jelenthet a pálma- vagy pálmaolaj-tartalom, amely véleményem szerint nem igazán való egy jó minőségű fehérjeszeletbe. Egyrészt a telített zsírsavak forrása, amelyet a civilizációs betegségek okozójának tartanak, másrészt rendkívül olcsó nyersanyag, amely hozzájárul az esőerdők kiirtásához.

Iss Research Oh Yeah! EGY összetétel A
ONE rudak nemcsak nagyon szép designnal, hanem jó összetétellel és verhetetlen ízzel is rendelkeznek
.

Vásároljon a legjobb áron

Talán a legfinomabb szelet, amit eddig próbáltam.

Őszintén szólva, a ONE szelet a legfinomabb szelet, amit eddig kóstoltam. És merem állítani, hogy már jó néhány különböző gyártótól származó szeletet kipróbáltam. Biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki nem szereti a "púderes" szeleteket. következetesség, mint például a Prom-IN Pure Bar, amelyet szintén áttekintettünk. Bár még nem próbáltam ki mind a 18 ízt, de azokkal, amelyekkel Eddig kóstoltam, rendkívül elégedett voltam, és az elvárásaim mindig 100%-ban teljesültek. Konkrétan ezek az ízek a következők voltak:

  • ACookies&Cream nagyon meglepett a lágy állagának köszönhetően, egész darabokat tartalmazott, és tényleg a sütikre emlékeztetett az enyhén krémes ízével. Nem volt feleslegesen túlédesítve, és a felszínen lévő fehér csokoládé igazán jó ízűvé tette a végeredményt.
  • Acsokoládés születésnapi torta is nagyon jó ízű volt, kivéve a fehér csokoládét.csokoládéval a felszínen, a táblát különböző színes díszítésekkel is megszórták, így igazán jól nézett ki. Sok gyártótól kipróbáltam már a születésnapi torta ízét, akár fehérjeként, akár közvetlenül fehérjeszeletként, de csak EGYetlen egy keltette fel igazán a figyelmemet.
  • Azáfonyás sütemény volt talán a legjobb íz, ami valaha is kapható volt. Általában igyekszem kerülni a gyümölcsös ízeket, mert sok véleményező panaszkodik a mesterséges ízre (a ONE esetében például a "citromtorta"), azonban ezúttal az áfonya íze határozott volt, természetesnek tűnt, és nem volt rendkívül édes, ami tökéletesen megfelelt nekem. Emellett puha volt, és nagyon könnyen harapható.
  • AMaple Glazed Donut egy olyan íz, amelynél a tejpor hozzáadása eléggé észrevehető volt. Engem azonban ez egyáltalán nem zavart, mivel az íz, a többihez hasonlóan, természetesnek tűnt. Sajnos a többi változathoz képest kissé édesebbnek találtam.
Iss Research Oh Yeah! ONE ízek
Azt mondják, hogy a szem ízlel először. De amellett, hogy a ONE szeleteknek nagyszerű az íze, ellenállhatatlanul jól néznek ki
.

Magas ár, ami rontja az összbenyomást

A ONE rudak legfőbb hátránya a magas ár, mivel egy rúdért majdnem 1000 Ft-t kell fizetni. Az összehasonlítás kedvéért érdemes elmondani, hogy a legjobb fehérjeszeleteket összehasonlító elemzés ünkbenA ONE mellett olyan termékeket is találtunk, amelyek 330 Ft-val kevesebbe kerültek, ami valóban észrevehető különbség.

Természetesenez attól függ, hogy milyen gyakran fogyasztja a rudakat. Ha olyan heti egyszeri diétás mentőeszközt keresel, amit igazán élvezni fogsz, és nem fogsz sokáig vágyni semmi édesre, akkor ez egy jó választás. Ha a fehérjeszeleteket napi snackként használod, és nem bánod a néhány gramm extra szénhidrátot, én mindenképpen egy olcsóbb alternatívát választanék.

A One Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Egy bár vs. Prom-IN Pure bar
A ONE rudak meglehetősen drága mulatság.
A
népszerű Pure Bar például 170 Ft-val kevesebbe kerül
.

Végső értékelés

Szerintem a ONE szeletek egyértelműen az egyik legjobb termék a kategóriájukban. Az összetevők nagyon jók (ha figyelmen kívül hagyjuk a pálmaolajat), az íze teljesen mesés, ami nem csak az én véleményem, de más internetes portálokon az értékelők túlnyomó többsége egyetért. De sajnos hajlandónak kell lenned arra, hogy viszonylag sok pénzt fektess a bárba. Tehát alkalmi diétás mentőeszközként mindenképpen ajánlom, de napi nassolnivalóként valószínűleg nem éri meg.

Mi a helyzet veled? Van tapasztalatod a ONE bárral kapcsolatban? Bátran ossza meg velünk a hozzászólásokban, ahol a kérdéseit is felteheti. Mindig szívesen válaszolunk!

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.