Prom-IN Pure Micellar - Rendkívül figyelmen kívül hagyott kiegészítés (felülvizsgálat)

Ha ki kellene választanom egy és csak egy olyan kiegészítőt, amelyet manapság rendkívül figyelmen kívül hagynak, az egyértelműen a micelláris kazein lenne. Bár a legtöbb ember lefekvés előtti bevételére asszociál, úgy tűnik, hogy ideális választás lehet edzés utáni használatra is, ha megfelelően kombináljuk.

Ezért döntöttünk úgy, hogy ma teszteljük a Pure Micellar-t, az egyik kedvenc fehérjém. Hogy tetszett? Tényleg van mit kínálnia? Ezt fogjuk megvizsgálni a mai áttekintésben.

Prom-IN Pure Micellar
Kategória: Fehérjék
Oldhatóság
9.0/10
Ízlés
8.8/10
Emészthetőség
9.9/10
Ár
9.4/10
Összetevők
9.9/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Pure Micellar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még hozzá kell tenni, hogy a Pure Micellar nagyon jól szerepelt a mi micelláris kazeinek összehasonlítása, így ha inkább a konkurenciával való összehasonlítás érdekli, mintsem a fehérje értékelése, akkor javasoljuk, hogy látogasson el a ranglistára.

Őshonos gyártási technológia, amely minden fontosat megőriz

Amit mindenekelőtt értékelnem kell, az az adalékanyagok minimális tartalma, amit sok külföldi gyártónál látni. A micelláris kazein mellett glutamint, aromákat, valamint a neohesperidin és a szukralóz édesítőszereket is tartalmaz. Az utolsó hozzávaló a választott íztől függően változik, a csokoládéa csokoládé zsírtalanított kakaóport, a vaníliás változat pedig sáfrányvirágkivonatot tartalmaz.

Ez azt jelenti, hogy a fehérje csak és kizárólag 6 alapvető összetevőt tartalmaz. Nem tartalmaz tartósítószereket vagy más problémás anyagokat, amelyek csökkentenék a termék általános minőségét.

A Pure Micellarban rengeteg egészségjavító anyagot talál, legyen szó a különböző peptidekről, amelyek javítják afoszfor vagy kalcium, amely nagyon jól hasznosítható.

Pure Micellar - összetétel A
Pure Micellar protein nem tartalmaz felesleges összetevőket, csak hatékony és egészséges összetevőket
.

A legjobb íz? Mindenképpen csokoládé!

A Pure Micellar két változatban kapható, mindkettőt kipróbáltam a mai véleményem teljessége érdekében. A két változat közös jellemzője a nagyon sűrű állag, mivel a fehérje sűrűsége inkább hasonlít a pudinghoz, mint a fehérjéhez. Ha választanom kellene egy változatot, az egyértelműen a csokoládé lenne, amelyet 10-ből 8,5-re értékelek. A kakaó íze meglehetősen intenzív, testes, és nagyon jól működött a sűrű állaggal együtt.

A vanília sokkal rosszabb volt, ezért csak 7 pontot adok neki a 10-ből, ellentétben a csokoládéval.Eléggé érezhető volt a mesterséges édesítőszerek utóíze, ami kissé elriasztott. Ha tehát a csokoládé mellett dönt, biztosan nem fogja megbánni. A vaníliáról is meglehetősen pozitív vélemények születtek, de saját tapasztalatom alapján nem ajánlanám túlságosan.

Pure Micellar - a legjobb íz Ha
hezitálsz, hogy melyik ízben éri meg, mindenképpen ajánlom, hogy fektess be a csokoládéba
.

A Prom-IN Pure Micellar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Hogyan és mikor használtam micelláris kazeint?

A legtöbb ember, ahogy már említettem a mai áttekintésben, a micellás kazeint lefekvés előtti szedéssel társítja. És bár nyilvánvalóan ez az elsődleges oka, edzés után is bevehető.edzés után , ideális esetben jó minőségű tejsavófehérjével és például tojásfehérjével kombinálva. Miért? Mert így nagyon hosszú ideig pótolja az aminosav spektrumot, és ez maximalizálja az izomtömeg növekedését.

Jómagam mindkét esetben, azaz edzés után és lefekvés előtt is használtam micellás kazeint , amikor nem kombináltam semmi mással. Amit mindenképpen értékelnem kell a Pure Micellarral kapcsolatban, az a zökkenőmentes oldhatósága és nulla habzása, ami a fehérje elkészítését jelentős erőfeszítés nélkül teszi lehetővé.

Pure Micellar - használata
A problémamentes elkészítéssel sok időt takaríthat meg
.

Nagyon jó ár-érték arányú befektetés

Ha a legnagyobb, 2250 g-os csomagot vásárolja meg, kevesebb mint 320 Ft-t kell fizetnie adagonként, ami valóban verhetetlen ár. Ha a micelláris kazein helyett túróra támaszkodna, amely természetesen sokkal kevésbé felszívódó, akkor nagyon hasonló árat fizetne.

Csak a legkevesebb konkurens étrend-kiegészítő nyújt ilyen ár-érték arányt. Ha kilós kiszerelést választ, az ár valamivel magasabb lesz, nevezetesen 370 Ft/adag. Nos, ha úgy dönt, hogy egyetlen mintát vásárol, az ár 520 Ft-ra emelkedik, ezért mindenképpen javaslom, hogy nagyobb kiszerelést válasszon. Én biztosan nem aggódnék amiatt, hogy nem tudom elhasználni, mert a micellás kazein mindig talál felhasználási lehetőséget.

A Prom-IN Pure Micellar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Pure Micellar - az ár
Az árához képest a legnagyobb kiszerelés egyértelműen a legjobb, így én inkább azt választanám. És ha nem tetszik a Pure Micellar, akkor is használhatod például receptekben
.

Végső értékelés

Ahogy az a Prom-IN-kiegészítőkkel lenni szokott, ismét sikerült egy hatékony kiegészítőt létrehozniuk megfizethető áron. Ha lefekvés előtt túrót szoktál enni, a Pure Micellar mindenképpen jobb választás. Az egyetlen probléma, amit látok, hogy a túróval ellentétben nem tölt el nagyon.így nem oldja meg az esti éhségproblémákat. Egyébként ez egy jó befektetés, amit csak ajánlani tudok.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.