Prom-IN Hydro Optimal Whey - Az ideális edzés utáni fehérje? (Visszatekintés)

Ha a lehető legjobb fehérjéhez szeretne jutni edzés után, a hidrolizátum a legideálisabb választás. Sajnos nem minden sportoló engedheti meg magának, hogy annyi pénzt fektessen a kiegészítőkbe, mint amennyit néhány hidra költségei jelentenek.

A jó ár-érték arányú kiegészítők pedig abszolút minimálisak. De az egyik ilyen a Hydro Optimal Whey a Prom-In-től. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. Milyen volt? Megéri befektetni? Elégedett voltam az ízével? Ezt fogja megtudni ebből a felülvizsgálatból.

Prom-IN Optimal Hydro Whey
Kategória: Fehérjék
Oldhatóság
9.6/10
Emészthetőség
9.7/10
Ízlés
8.5/10
Összetevők
9.2/10
Ár
8.7/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Optimal Hydro Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Elöljáróban csak annyit tudunk hozzátenni, hogy a Hydro Optimal Whey nagyon jól szerepelt a legjobb hidrolizátumokat vizsgáló tesztünkben, amelyet nemrég tettünk közzé. Ha Önt inkább a fehérje és a konkurencia összehasonlítása érdekli, mint maga a felülvizsgálat, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy látogasson el erre a rangsorra.

Összetevők egyetlen hiba nélkül

Ha jobban ismeri a hidrolizált fehérjéket, bizonyára észrevette, hogy a gyártók nagyon gyakran feltüntetik a hidrolízis mértékét, ami természetesen a fehérje hasznosulásának mértékét is tükrözi. A Prom-IN azonban semmi ilyesmit nem közöl. Miért? Mivel magas és közepes hasadási fokú hidrolízisek keveréke, ígya fokozatot a peptidek molekulatömegének számtani átlaga alapján kellene kiszámítani. Ez azt jelenti, hogy ezek még konkrét szám nélkül is kiváló minőségűek. kiváló felhasználhatóságú fehérje, amely magas biológiai értékkel is rendelkezik.

A fehérjeforrás minősége mellett azonban más tényezőket is érdemes kiemelni - például azt, hogy a legelterjedtebb édesítőszer a stevia, amely egy tisztán természetes anyag. Végül, de nem utolsósorban, érdemes megemlíteni a hidrolizátumokra jellemző nagyszerű ízt és a keserűség hiányát is. De erről mindjárt bővebben.

Prom-IN Optimal Hydro Hydro Whey összetevők
Tökéletes minőség, jó használhatóság és nem tartalmaz feleslegesen vitatott édesítőszereket
.

Milyen ízt válasszunk? Mindenképpen csokoládé!

Hogy az Optimal Hydro Whey-ről alkotott véleményem a lehető legátfogóbb legyen, úgy döntöttem, hogy kipróbálom mindhárom ízesítésű terméket. Értékelésem a következő:

  • A csokoládé ízét az egyik legjobb fehérje ízűnek találtam. Nem volt túl édes, ami nekem tökéletesen megfelelt, és ami a legjobb, nem éreztem keserűséget sem. 300 ml vízben, jéggel készítettem el, és azt kell mondanom, hogy ez az ital nagyon frissítő volt, és el tudom képzelni, hogy a nap bármely szakában meginnám, nem csak edzés után. Sőt, vannak olyan ízek, ahol meg kell erőltetni magad, hogy legalább az edzés után bevedd.
  • Abanán íze sem volt kifejezetten rossz, de meglepett. sokkal habosabb, mint a csokoládé ízű. Várnom kellett egy kis időt, amíg a hab lecsillapodott, szerencsére a fehérje sem volt extrém.keserű számomra, és merem állítani, hogy ízre nagyon kiegyensúlyozott volt.
  • ALatte Machiato íz is nagyszerű volt, kicsit kesernyés, de ízében és illatában emlékeztető.El tudnám képzelni, hogy nyáron napközben jéggel iszom.Prom-IN Optimális Hydro Whey Hydro adagolás
a tippünk!
Ha aHydro Optimal Whey-t jéggel készíted, egy igazán frissítő és ízletes italt kapsz, amelyet nemcsak edzés után, hanem a nap bármely szakában szívesen fogyasztasz majd!

Hogyan használtam a Hydro Optimal Whey-t?

Természetesen a hidrolizátumot leginkább az edzés után érdemes használni. Én személy szerint egy adagot (40g) vettem be közvetlenül az edzés után 300 ml vízben elkeverve. Azt kell mondanom, hogy a legnagyobb előny számomra az emésztés gyors beindulása volt, ezért már 30-45 perccel az edzés után szilárd ételt tudtam enni. Ó, és mivel főleg este edzek, ez határozottan megkönnyítette a dolgomat.

Prom-IN Optimal Hydro Whey használata

Vásároljon a legjobb áron

Nagyon jó ár-érték arány

Amikor összeállítottam a fent említett rangsort a legjobbLehetőségem volt összehasonlítani több tucat termék minden fontos szempontját. És őszintén meg kell mondanom, hogy az ár/minőség arányt tekintve, az összehasonlításban domináló Bulk Powders Hydrolysed Protein mellett, ez az egyik legjobb választás.

Míg az Optimal Hydro Whey egy adagjáért körülbelül 420 Ft-t kell fizetnie, addig 670 Ft-ért hidrolizátumokat is kínálnak. És természetesen ez a különbség rendszeresen használva is érezhető. Őszintén szólva úgy gondolom, hogy a Prom-In remek választás mindenkinek, aki minőségi edzés utáni táplálékkiegészítőt szeretne, de nem akarja az összes megtakarítását rááldozni.

A Prom-IN Optimal Hydro Whey legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés - Jó választás, amelybe érdemes befektetni?

Az én szemszögemből nézve a válasz arra a kérdésre, hogy megéri-e a hidroforot bevállalni, önmagában is elég nagy kihívást jelent. Természetesen rendkívül gyorsan emészthető és nagyon jól használható, ugyanakkor azt is jó tudni, hogyhogy jó, ha az edzés utáni étkezést egy kicsit korábban fogyasztod, mintha hagyományos koncentrátumot használnál.

Emellett jóval több pénzbe kerül, az íze általában nem olyan jó, és szerintem a legtöbb szabadidős sportolónak nincs is rá túl nagy szüksége. Ha azonban úgy dönt, hogy beruház egy hidrolizátumba, a Hydro Optimal Whey nagyon jó választás.

Prom-IN Optimal Hydro Hydro Whey pixel Ha
nem akarod az összes fizetésedet kiegészítőkre költeni, a Prom-In termékek mindig nagyon jó választásnak bizony
ulnak.

Nos, ennyit a mai értékelésről. Ha Ön is kipróbálta ezt a terméket, akkor feltétlenül ossza meg véleményét a többi felhasználóval a hozzászólásokban. Ugyanakkor ne féljen kérdezni, ha bármilyen kérdése van, mindig szívesen válaszolunk.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.