Prom-IN CFM probiotikumok: prémium fehérje az emberek pénzéért? (Visszatekintés)

Prom-IN CFM Probiotics, a piacon lévő egyik legnépszerűbb és legismertebb fehérje, a CFM Evolution utódja. A Prom-IN márkát biztosan nem kell bemutatnom egyikőtöknek sem, a termékeik abszolút nagyszerű formulával büszkélkedhetnek, amely a termék felhasználásának maximalizálására összpontosít.

De vajon tényleg olyan jó és népszerű lesz, mint az elődje? Megfelelt az elvárásainknak? Ez az eredeti fehérje továbbfejlesztett változata, vagy csak egy marketingfogás? Fel tudja venni a versenyt a ma népszerű fehérjékkel? Tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják? Mindezt és még többet megtudhatsz a mai értékelésből.

Prom-in CFM Probiotics
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.7/10
Oldhatóság
9.4/10
Emészthetőség
9.5/10
Összetevők
9.2/10
Ár
9.6/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont

Nem is olyan régen jelent meg először a piacon a CFM Probiotics, és mi már a kezdetektől fogva alaposan tesztelni akartuk, és objektív, igaz információkat akartunk nyújtani erről a termékről. Ez az idő végre elérkezett, és már most elmondhatom, hogy a fehérje határozottan nem okozott csalódást, ezért nézzük meg, hogyan állt helyt az egyes teszteken.

A kompozíció meglepően jó

Kellemesen meglepett a fehérje összetétele. Az egyetlen fehérjeforrás itt a hődenaturált tejsavó, amelyet nem kémiai keresztszűrési eljárással(CFM) dolgoznak fel.

Ennek a módszernek az eredménye egy kiváló tejsavófehérje, amely megtartja az összes fontos fehérjét. frakciókat tartalmaz, és nagyon magas leucintartalom jellemzi, amely más aminosavakkal együtt kulcsszerepet játszik az izom anabolizmusban (növekedés). Ezenkívül a fehérje teljesen instant, és bármilyen ételben felhasználható.

Nagyra értékelem a proteolitikus enzimek hozzáadását a termékben lévő fehérje maximális felhasználhatósága és felszívódása érdekében. Emészthetőség szempontjából elégedett voltam.

Prom-in CFM probiotikumok összetevői A
Prom-IN CFM probiotikumok minőségi CFM módszerrel készülnek
.

Továbbá, számomra nagy plusz a probiotikumok és prebiotikumok hozzáadása, amelyek biztosítják a termék még jobb emésztését, erősítik az immunitást és még sok mást. Sokan azonban meglehetősen szkeptikusak a probiotikumok élelmiszerekhez való hozzáadásával kapcsolatban, és az is igaz, hogy az átlagos edző nem is fogja tudni, hogy egy termékben vannak-e probiotikumok vagy sem. Másrészt egy tapasztalt edző biztosan értékelni tudja ezt a bónuszt. Pozitívum azonban, hogy a Prom-IN nem csinál nagy ügyet a probiotikumok fehérjéhez való hozzáadásából, sőt azt állítja, hogyhogy elsősorban ízfokozás céljából adják hozzá, és nem az egészségre vagy az emésztésre gyakorolt előnyeik miatt. Ha emésztőenzimeket szeretne szedni az emésztés elősegítésére, akkor jobb, ha külön kiegészítőhöz nyúl. Választhat például enzimeket a probiotikus összehasonlításunkból.

A fehérjét ártalmatlan szukralózzal édesítik. Sajnos a stevia nem várható el az ilyen árkategóriájú termékeknél. Ezen túlmenően ebben az árkategóriában sok gyártó használhat például aceszulfám-káliumot. vagy nátrium-ciklamát, amelyek egyértelműen ellentmondásosabb édesítőszerek, és amelyek elkerülését javaslom.

A tippünk
Ha afehérjét zabkásába vagy más zabkásába használod, előbb hagyd kihűlni. Ha a fehérjét meleg környezetben adná hozzá, szükségtelenül elpusztítaná az összes egészséges fehérjefrakciót és probiotikumot.

Mi a helyzet a fehérje tápértékével? Első pillantásra megdöbbentett, hogy a csokoládé íz csak 70%-os fehérjetartalmú, a többi ízben pedig csak valamivel több fehérje van. Ha összehasonlítom a konkurens termékekkel, akkor a CFM Probiotics fehérjetartalma inkább az átlag alatt van, és ez sokakat elriaszthat a megvásárlásától. A szabadidős sportolók számára azonban nem igazán számít, hogy 70%-os fehérjetartalmú fehérjét vagy 75%-os fehérjetartalmú fehérjét szednek-e, így én aludnék ezekre a részletekre.Azt javasolnám, hogy a tapasztaltabb edzők, akik gondosan kiszámítják a fehérjebevitel minden egyes grammját, foglalkozzanak ezekkel a részletekkel.

Prom-in CFM Probiotikumok aminosav spektrum
Sajnos a gyártó nem tünteti fel az aminosav spektrumot a címkén
.

A CFM Probiotics fehérje tápértékei

100g-onként 40g-os adagonként
Energiaérték 1638 kJ 653 kJ
387 kcal 154 kcal
Zsírok 7 g 2,8 g
Amelyből telítődik 2,4 g 1 g
Szénhidrátok 6,2 g 2,5 g
Melyek közül a cukrok 3,6 g 1,5 g
Fehérje 70,2 g 28,1 g
0,2 g 0,1 g
Szál 3,5 g 1,4 g

Legjobb íz? Kétségtelenül eper.

Megmondom őszintén, hogy íz tekintetében a fehérje sajnos csalódást okozott számomra . Azt vártam, hogy minden íz tökéletesen úgy legyen hangolva, ahogyan azt a gyártó bemutatta, de sajnos itt semmi ilyesmit nem találtam. A fehérjét minden lehetséges formában kipróbáltam, nevezetesen vízben, zabkásában, joghurtban és túróban.

A fehérje vízben való elkeverésekor a gyártó utasításait követtem, 40 g fehérje 200-400 ml vízhez. Íme, az egyes ízek értékelése:

  • Csokoládé (7/10), amit a legjobban vártam, de ez volt az, ami a legnagyobb csalódást okozta. A csokoládé íze közel sem volt olyan hangsúlyos, mint a többi márkáé, és még a zabpehelyben sem éreztem. Legalább a joghurtban és a túróban volt remény, és a fehérje hozzáadása gyengébb csokoládé ízt eredményezett. Miután a fehérjét a gyártó utasításai szerint vízben elkevertük, az íze egyáltalán nem volt hangsúlyos.
  • Nagyon csábító volta kókusz (6/10 ), arra számítottam, hogy tökéletes kókusz illatot érzek, amikor kinyitottam a csomagot, de sajnos. Kinyitás után csak nagyon gyenge kókusz illata volt. Ízre nézve a fehérje gyakorlatilag ugyanaz volt, mint a csokoládé ízű. Sem az íze, sem a szaga nem volt egyáltalán megkülönböztethető, még akkor sem, ha az előírt mennyiségű vízben keverték. Itt sajnos a joghurtba vagy túróba keverés sem mentette meg, így is csak egy enyhe kókuszillat maradt. Összességében ez az íz csalódás volt.
  • Azepres (9/10) számomra kevésbé volt üdvözítő. Rögtön a felbontás után kellemes eperillatot éreztem, és azt gondoltam, hogy ez végre sikerülni fog. Nem tévedtem. Az íze teljesen finom volt. Miután belekevertem a fehérjét a zabkásába, a hetedik mennyországban voltam, teljesen tökéletesen hangolt eper ízű. Kicsit rosszabb volt a fehérjét a joghurtba keverni, amikor a CFM Probiotics túl édes volt (de ezt víz hozzáadásával csökkenthetjük). A fehérjét vízben elkeverve egy epres turmixra emlékeztető ízűvé válik.
A tippünk
Próbálja meg a fehérjét kevesebb vízben keverni, hogy jobban kihozza a termék ízét. Az eperízre azonban ennek az ellenkezője igaz, adjon hozzá egy kicsit több vizet, ha nem szereti a túlcukrozott fehérjéket.
Prom-in CFM probiotikumok íz
Az összes kapható ízt kipróbáltuk.
A
legjobban az epres ízlett
.

Az emészthetőség és az oldhatóság valóban tökéletes.

A hozzáadott emésztőenzimeknek köszönhetően a termék emészthetősége teljesen tökéletes. 40 g fehérjét készítettem 300 ml vízben, és az állaga gyönyörűen krémes volt . Kipróbáltam a fehérjét zab- és rizskásában, joghurtban vagy túróban is, és minden teljesen problémamentes volt.

A fehérje oldhatóságával sem vettem észre semmilyen problémát, nem habzott, nem képzett csomókat és teljesen instant volt.

A tippünk
A finom, frissítő, krémes shake elkészítéséhez adjon hozzá jeget és használjon turmixgépet.
Prom-in CFM Probiotikumok emészthetősége és oldhatósága A
fehérje oldhatóságával nem volt problémánk
.

Mikor az ideális időpont a használatra?

A CFM Probiotics könnyen és gyorsan felszívódó fehérjét tartalmaz, így leginkább edzés utáni használatra alkalmas. Ugyanakkor a nap bármely szakában használható.

A fehérje jól használható számos édes receptben, ahol nincs szükség hőkezelésre (a fehérjefrakciók és a probiotikumok megőrzése miatt).

A tippünk
Próbálja ki a túróba kevert csokoládé ízesítésűt. Ebből nagyon finom csokoládé parfé készül.

Az ár több mint megfizethető

Azár teljesen megfelel a termék minőségének. A gyártó hivatalos honlapján a termék 2,25 kg-os kiszerelésben 18320 Ft-ba kerül, ami megfelelő és méltányos ár. Ha azonban kivárja a megfelelő pillanatot, akár 16320 Ft-ért vagy még olcsóbban is hozzájuthat a termékhez.

Úgy gondolom, hogy ezt a terméket mindenki megengedheti magának. Egy adag ára 300 Ft körül van, ami nagyon szép. Ezen túlmenően az a tény, hogy ez egy kivételesen magas minőségű termék, amelynek nincs nagy konkurenciája, hatalmas előny.

A Prom-in CFM Probiotics legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
A tippünk
A fehérje kisebb, 1 kg-os kiszerelésben 9250 Ft-ért, vagy egyadagos 30 g-os tasakokban 400 Ft-ért vásárolható meg.

Alternatív termék Pure Elite CFM

Hasonló termék a CFM Probiotics by Prom-IN termékhez a következő Pure Elite CFM a tapasztalt márkától Czech Virus. Ez a fehérje gyakorlatilag majdnem ugyanaz. Mindkettő kiváló minőségű, CFM-módszerrel feldolgozott tejsavófehérjét tartalmaz. Mindkettő hozzáadott proteolitikus enzimeket és probiotikumokat tartalmaz. A minőség gyakorlatilag azonos, a fehérjék íze teljesen egyéni kérdés, de számomra a Pure Elite győz a magasabb, 77%-os fehérjetartalma miatt.

Ezenkívül pontosan megadja a termékben lévő probiotikus anyagok mennyiségét. És a probiotikumok mennyisége itt egyáltalán nem kevés, ami hatalmas plusz. Egyesek azt is vonzónak találhatják, hogy természetes szteviol-glikozidokkal van édesítve.

Röviden, van egy kis előnye a CFM Probiotikumokhoz képest, de van egy nagy mínusz, mégpedig a sokkal magasabb ár. ár, ahol akár 4170 Ft felárat is kell fizetni, ami egyesek számára problémát jelenthet.

Czech Virus Pure Elite CFM - A legjobb összetételű fehérje a piacon?

CFM Probiotics vs. CFM Evolution

Ha összehasonlítjuk ezt a két testvérfehérjét, két nagyon hasonló termékkel állunk szemben. Mindkettő ugyanarra a célra használható, és emésztőenzimjeiknek köszönhetően tökéletesen emészthető, de mégis látok némi különbséget.

CFM evolúció alkalmasabb azoknak, akik magasabb fehérjetartalmat szeretnek a fehérjében, itt a fehérjetartalom 74-76% között van, ez lehetde én az Evolutiont választanám, mint megfelelőbb opciót az edzés utáni használatra, mivel a hozzáadott szabad aminosavak elősegítik az izomnövekedést.

Mindkét fehérje ára pontosan ugyanannyi, 300 Ft/adag. Az ízlés itt teljesen egyéni kérdés, és az Ön preferenciáitól függ. Azonban nem fog hibázni, ha bármelyik terméket megvásárolja, a különbségek olyan minimálisak, hogy alig fogja észrevenni őket.

Prom-IN CFM Evolution: A legjobb fehérje nem csak diákoknak (Visszatekintés)

Prom-in CFM Probiotics vs. CFM Evolution A
CFM Evolution egy kicsit több zenét kínál az edzőknek ugyanazért az árért
.

A végső felülvizsgálat

Megéri tehát befektetni a CFM Probiotikumokba? Nehéz lesz olyan fehérjét találni ebben az árkategóriában, amely minőségben és összetételben megfelel ennek .

Ami az ízét illeti, valószínűleg magadnak kell kipróbálnod, egyeseknek tetszeni fog, másoknak nem. Az eper volt a legjobb. Az általános érzés, amit a terméktől kaptam, nagyon jó volt, pozitívan meglepett, hogy milyen jó minőségű fehérje lehet. Az egyetlen kisebb mínusz az íze volt, de úgy gondolom, hogy sok ember abszolút élvezheti.

Ha olyan fehérjét keres, amely ár-érték arányban nagyon jól teljesít, a CFM Probiotics nagyon jó választás az Ön számára.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.