Powerlogy BIO Nougat Cream: ha érdekel a minőség [felülvizsgálat]

Több tucat mogyoróvaj van a piacon, és rendszeresen újabbakkal bővül, így rendszeresen hogy frissítsük a piacon kapható legjobb dióvajak rangsorát. Mégis, időről időre megakad a szemünk egy-egy terméken ebben a zsúfolt szegmensben. Az egyik a Powerlogy BIO Nougat krémje volt, amely büszke arra, hogy 100%-ban bio.

De milyen íze van a vajnak is? Valóban van valami előnye az olcsóbb lehetőségekkel szemben? És hol ajánljuk a vásárlást? Erről fog szólni a mai áttekintésünk.

BIO nugát krém
Kategória: Vajak, krémek
Ízlés
10.0/10
Következetesség
9.0/10
Emészthetőség
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont
A Nougat Cream: Když si potrpíte na kvalitě [recenze] legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az összetétel egyáltalán nem kifogásolható

Az első dolog, ami a BIO Nougat krémmel kapcsolatban megragadott minket, és amiért úgy döntöttünk, hogy mi is kipróbáljuk, az a kiváló minőségű összetevők voltak. A termék 60%-a Olaszországból származó mogyoróból készül. Ezek BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek, és tényleg meg lehet mondani a különbséget az ízükben és az illatukban - míg néhányuknakmeglehetősen ízetlenek és íze meglehetősen ízetlen, a Nougat Cream hihetetlenül telt és mégis finom volt. A vaj a fent említett mogyoró mellett cukornádat is tartalmaz. cukor, kakaópor és kakaómassza - ismétlem, minden bio. Egy ilyen kompozíciót egyszerűen nem lehet kifogásolni, mert egyáltalán nem tartalmaz semmi rosszat. Az egyszerű cukrok 100 gramm vajból 23 grammot tesznek ki, de mit mondjunk, a cukrozatlan vajnak közel sem lenne ilyen jó íze. És még mindig sokkal alacsonyabb a cukortartalma, mint sok kereskedelmi forgalomban kapható szupermarketben kapható terméknek.

A Powerlogy dióvajnak aligha vetekszik az összetétele.

Ízre a vaj egy bomba volt.

A termék nevét látva azt gondoltam, hogy ez egy újabb csábító név, de valójában semmi köze az ízhez. Ezért nagyon meglepődtem, amikor megtöltöttem a vajat, és valóban olyan illata és íze volt, mint a nugátnak. Nem lehetett elhinni, hogy ilyen kevés összetevő volt az összetevőkben, és hogy a békákpálmaolaj vagy más adalékanyagok, amelyek gyakran javítják az ízt vagy az állagot. Mindenesetre, miután megkóstoltam, teljesen a vaj bűvkörébe kerültem. Telt, mégis hihetetlenül kiegyensúlyozott ízvilággal rendelkezik, és a legjobb része az, hogy teljesen természetesnek tűnik. és nincs nyoma a különböző nem kívánt utóízeknek, amelyeket én személy szerint a Nutellában érzek. Talán az egyetlen dolog, ami egy kicsit zavaró volt számomra, azok az egész diódarabok voltak, amiket ha a Nougat Cream-et például kenyérre vagy palacsintára kenjük, egy kicsit zavaró. Mindenesetre nem volt semmi olyan, amit ne lehetne elviselni, és az egész termék nagyon jól működött számomra, így a jövőben biztosan szívesen visszatérek hozzá.

Ízre nézve, abszolút szeretni fogod. Ahogy mi is.

A vaj drágább árú, de mindenképpen megér egy próbát.

Árban a vaj elég drágán jön ki, ezt őszintén be kell vallani. Míg a listánkon szereplő vajak némelyike kevesebb mint 2830 Ft-ba kerül, a Powerlogy vaj ennek több mint kétszeresébe. Mivel azonban ezek nem alsóbbrendű, hanem minőségi összetevők, nem bánjuk a magasabb árat. Megértjük, hogy a termék valószínűleg nem mindenkinek fog tetszeni, és talán azok a diákok, akiknek a valószínűleg nem lesz pénzük ilyen vajakra. De mi még mindig hiszünk abban, hogy a termék megtalálja a vevőit. És őszintén szólva, ha a lehető legjobb minőségű terméket szeretné, akkor nehéz lesz jobbat találnia. Mindenképpen visszatérünk a BIO Nougat krémhez, és szívesen rendeljük újra.

A Nougat Cream: Když si potrpíte na kvalitě [recenze] legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Ajánljuk a BIO Nougat krémet vagy sem?

Összefoglalva, még össze kell foglalni a termékkel kapcsolatos általános benyomásainkat. A BIO Nougat Cream őszintén szólva a drágább vajak közé tartozik, és ez sokak szemében lehet, hogy elriasztja őket. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy teljes egészében BIO összetevőkből készül, és egyáltalán nem tartalmaz ellentmondásos vagy nem megfelelő összetevőket, nincs miért aggódni. És bónuszként az íze is csodálatos - akár hiszed, akár nem, a különbség az olcsóbb vajakhoz képest valóban észrevehető.Már csak ezért is ajánljuk, hogy próbálja ki a vajat.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.