Powerlogy Collagen: A legtisztább kollagén a piacon? [felülvizsgálat]

A kollagén egy olyan fehérje, amely számos rendkívül fontos funkciót lát el a szervezetünkben. Része például az ínszalagoknak, inaknak, csontoknak, hajnak, körmöknek és fogaknak. Tagadhatatlan fontossága ellenére közel sem olyan népszerű, mint más étrend-kiegészítők. Ez annak ellenére van így, hogy az emberek 35 éves koruk körül kezdenek természetes módon veszíteni a kollagénből. Elég sok kollagén-kiegészítő van a piacon, de a minőségük gyakran tényleg borzalmas. Ezért úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a kollagént, ami jelenleg az egyik legjobb a piacon. A legjobb kollagének rangsorában még az első helyre is felkerült. Ez a Powerlogy kollagén, amely különösen a teljesen tiszta összetételével vonzza a figyelmet. Bevált a gyártók egyszerűségre tett fogadása? És vannak-e fenntartásaink ezzel kapcsolatban? A következő bekezdésekben minden fontos kérdésre választ kaphat.

Powerlogy Collagen
Kategória: Egyéb
Ízlés
5.0/10
Oldhatóság
9.0/10
Emészthetőség
9.5/10
Összetevők
9.5/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.3
10 pontból 10 pont
A Powerlogy Collagen legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat


A Powerlogy arról ismert, hogy nem ad hozzá felesleges adalékanyagokat a termékeihez. Ezért nem meglepő, hogy a kollagénjük is mentes az aromáktól és a hozzáadott édesítőszerektől. Nagyon tetszik ez a választás, mert amellett, hogy kéz a kézben jár a vállalat elveivel, egy olyan tendenciát is támogat, amelyet manapság egyre gyakrabban látunk a táplálékkiegészítők piacán. Agyártók valóban igyekeznek természetes forrásokra építeni termékeiket, és egyre inkább előnyben részesítik az összetevők egészségesebb változatait a mesterségesen feldolgozottakkal szemben . A végfelhasználó természetesen profitál ebből, mivel olyan terméket kap a kezébe, amely nemcsakhatékony, hanem a lehető legkíméletesebb is a testéhez. A Powerlogy az egyik legnagyobb úttörő ebben az irányban a cseh piacon, így tele voltam elvárásokkal, mielőtt teszteltem a kollagénjüket.

Abszolút verhetetlen kompozíció

A legtöbb értékelésünkben nagy gondot fordítunk az összetevők elemzésére, és a legapróbb részletekre is nagy figyelmet fordítunk. Ez az egyetlen módja annak, hogy magabiztosan tudjuk bemutatni véleményünket és értékelésünket egy adott termékről. Ebben az esetben azonban tényleg nem kell aggódnunk a kompozíció miatt. A Powerlogy Collagen kizárólag tiszta hidrolizált kollagén peptidet tartalmaz. Semmi több, semmi kevesebb. Így nincs itt semmi kivetnivalónk. Egyesek azzal érvelhetnek, hogy a terméknek tartalmaznia kellene például C-vitamint, hogy a bevitt kollagén jobban hasznosuljon. Mivel akollagént hidrolizálják, hogy a lehető legjobban emészthető legyen, és teljesen tiszta formában van, ezek az aggodalmak szükségtelenek. Igaz, hogy például a fent említett C-vitamin esetleges tartalma pozitívum lenne, deegy változatosan táplálkozó személy számára a hiánya nem jelent problémát.

A Powerlogy kollagént abszolút tisztaság jellemzi.

Az oldhatóság kiváló, az íze nem annyira.

A Powerlogy kollagént ugyanúgy adagolják, mint a fehérjét. Egyszerűen öntsön egy adagolókanálnyit vízbe, rázza fel és igya meg. A kollagén fogyasztásának kulcsa, akárcsak a fehérje esetében, elsősorban a jó oldhatóság, majd az ízlés. Ami az oldhatóságot illeti, a kollagénnel a legkisebb problémája sem lesz. Az összes por néhány másodperc alatt könnyen feloldódik. Nem habzik feleslegesen, és nem talál benne csomókat. A probléma azonban abban a pillanatban jelentkezik, amikor megkóstolod. A gyártó azt állítja, hogy kollagénjük "ízletes és finoman krémes". És bár eddig nem volt okom panaszra, itt határozottan ellent kell mondanom. Természetesen az ízesítetlen kollagénnek eleve nem lehet jó íze. Erre persze számítani lehetett, de én mégis hittem a gyártó szavainak.

Ez azt jelenti, hogy minden alkalommal, amikor eljön a napi kollagénadagod ideje, fogcsikorgatva és hősies elszántsággal kell leöntened a torkodon? Ez nem olyan drámai. Bár az íze semmiképpen sem csábító, de nem is túl jellegzetes. Ennek ellenére könnyen hozzáadhatja turmixokhoz, fehérjékhez vagy gyakorlatilag bárhova máshova, és nem kell aggódnia, hogy elrontja az ízét. Ennek köszönhetően a kollagén legnagyobb hátránya elég könnyen kiküszöbölhető. Egy jó adag kollagénnek anélkül is hódolhatsz, hogy provokálnád az öklendezési reflexeidet.

Emészthetőség a javából

Ahhoz, hogy egy étrend-kiegészítő valóban hasznos legyen a szervezet számára, könnyen emészthetőnek kell lennie. Akollagén azonban természetes formájában nagyon ellenálló az emésztéssel szemben, így a gyomorban nem bomlik le annyira, hogy a szervezet hatékonyan fel tudja használni. Ez azt jelenti, hogy itt állandóan olyan terméket véleményezünk, amit a testünk valójában nem használ? Egyáltalán nem. A Powerlogy kollagén, mint minden minőségi kollagén-kiegészítő, kollagén peptideket tartalmaz, ami hidrolízis útján feldolgozott kollagén. Ez megkönnyíti a szervezet számára a felhasználást, és a kiegészítés nem csak pénzkidobás. A kollagént részletesen tárgyaltuk aMi az a kollagén és miért szedjük, című cikkünkben , amelyben mélyebben elmélyedünk ebben a kérdésben. Számunkra azonban jelenleg az a fontos, hogy a Powerlogy kollagén minden probléma nélkül emészthető és tökéletesen felhasználható a szervezet számára.

Az ár/minőség arányt tekintve a Powerlogy kollagénje mindenképpen megéri.

Tökéletes ár-érték arány

Az ár-minőség arány sokak számára döntő tényező vásárláskor. Néhány igazán jó minőségű étrend-kiegészítő közel sem fogy olyan jól, mint az alacsonyabb minőségű változataik, pontosan a megfizethetetlen ár miatt. Fentebb egyértelműen a Powerlogy kollagént minőségi kiegészítőként kategorizáltuk, ez az árcéduláján is látszik? Bizonyos mértékig igen, de ez nem nagy dolog. Egy adag kevesebb mint 20 koronába kerül, ami nem a legkevesebb, de még mindig nagyon kedvező ár. Vannak sokkal olcsóbb termékek a piacon, de ezek aligha lesznek egyenlőek a kollagénnel. Hasonlóképpen találhatunk sokkal drágább termékeket is, de ezek nem feltétlenül jobb minőségűek. Ez a kollagént valahol középen helyezi el. Ha figyelembe vesszük a minőségét, azt találjuk, hogy azár-minőség arány ebben az esetben valóban kiváló. Igaz ugyan, hogy találhatnánk olyan változatokat, amelyekkel néhány fillért megspórolhatnánk, de a minőségük máshol lenne. Végeredményben tehát nincs más választásunk, mint pozitívan értékelni.

A Powerlogy Collagen legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső összefoglaló

Ahogy a bevezetőben írtam, nagyon nagy elvárásaim voltak a termék felülvizsgálatával kapcsolatban. Gyakran megesik velem, hogy amikor nagyon várom a kritikát, a végén csalódom. Nagyon örülök, hogy ma nem ez volt a helyzet. A Powerlogy kollagénje pontosan az, amit reméltem. Minőségi kiegészítő nagyon tisztességes áron, amely biztosan nem fog csalódást okozni. Kivéve, ha a gyártó állításai alapján vásárolja meg, miszerint remek íze és finom krémes állaga van. Valójában az íz az egyetlen dolog, amire igazán panaszkodhatok. De ismétlem, a kollagén nagyjából bármihez hozzáadható gond nélkül. Így rossz szolgálatot tennék a gyártónak, ha vakon kritizálnám a Collagent az íze miatt. A kellemetlen íz egyszerűen csak adó a teljesen tiszta összetételért.

Az összetevők a termék legnagyobb előnye. Nincs hozzáadott színezék, aroma, tartósítószer, semmi. Csak tiszta kollagén, amelyet hidrolizáltak is, hogy a lehető legjobban emészthető legyen. Ebben a tekintetben tényleg nincs okom panaszra. Ez az oka annak is, hogy a Powerlogy Collagen ma ilyen magas minősítéssel távozik. Boldogan ajánlom mindenkinek, aki jó minőségű és könnyen használható kollagént keres elfogadható áron.

Bátran ossza meg velünk gondolatait a Powerlogy Collagenről a hozzászólásokban, ahol bármilyen kérdését is felteheti.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.