Prom-IN Pentha Pro Complete: Teljes értékű étkezés két adagolókanálban (Visszatekintés)

Mi jut eszedbe, ha néhány teljes értékű étkezés helyettesítéséről van szó? Számomra személy szerint népszerűsített termékek mindenféle indoklás nélkül és minimális gyártási költséggel.

De a Prom-IN, követve az olyan kiegészítők példáját, mint a Redcon1 MRE vagy a Riche Piana Real Food, olyasmit készített, ami teljesen szétzúzza a fent említett illúziókat. Miben különbözik a Pentha Pro Complete? Melyik íz a legjobb? Megéri ez a termék? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatunkból.

Pentha Pro Complete
Kategória: Fehérjék
Ízlés
7.3/10
Oldhatóság
10.0/10
Felszívódó képesség
9.8/10
Összetevők
9.9/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont
A Pentha Pro Complete legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A teljesség kedvéért csak annyit teszek hozzá, hogy ehhez a véleményhez mind a két elérhető ízt kipróbáltam, hogy objektíven ajánlhassam azt, amelyik jobban tetszett.

Összetevők, hogy nincs miért panaszkodnunk.

Szerintem teljesen felesleges minden egyes fehérjeforrást külön-külön értékelni, mert ezt már megtettük a Pentha Pro Balance felülvizsgálat és a Pentha Pro Complete esetében a felhasznált fehérjeforrások ugyanazok. Tehát ha jobban érdekel ez az összetevő, mindenképpen nézd meg az előző véleményt. A maiban jobban oda kell figyelnünk a szénhidrátokra, és más összetevőkre, amelyeket több mint megfelelően választunk ki:

  • Szárított édesburgonya por - Az édesburgonya egy nagyszerű élelmiszer, amelyet biztosan sok amerikai testépítőből ismerhet. Energiaértékük nagyjából fele a hagyományos burgonyáéhoz képest, ezért tökéletes mindazok számára, akik növelni szeretnék kalóriabevitelüket. De magas a vas-, rost- és vitamintartalmuk is.
  • Kukoricakeményítő - Ez egy növényi alapú poliszacharid, amely hosszabb ideig képes energiát szolgáltatni. Alacsony glikémiás indexe van, ezért a szervezet lassabban használja fel a benne lévő glükózt, mint más élelmiszereknél.
  • Maltodextrin - Ez egy kedvelt energiaforrás a sportolók számára, mert három-tizenhét glükózból áll.Glikémiás indexe éppen az egyszerű szénhidrátoké alatt van.

A Pentha Pro Complete a Pentha Pro Complete fehérjével megegyező fehérjéjén és a fent felsorolt szénhidrátokon kívül még többa sportolók számára több alapvető összetevőből álló komplexum , amelyeket egyenként is bemutathatunk:

  • Opti-7-digesttm, egy enzimkeverék, amelynek célja, hogy javítsa a termékben lévő egyes tápanyagok emésztését. Bár ezeket a keverékeket egyes gyártók fehérjékhez is használják, ott nem rendelkeznekA fehérjékben kevéssé indokoltak ezek a keverékek, mivel nem képviselik az összes makrotápanyagot. A Pentha Pro Complete-ben a zsírok, a szénhidrátok, a rostok és a fehérjék mind képviseltetik magukat, így az emésztőenzim-komplexumnak komoly létjogosultsága van.
  • Aleucin aminosav, amely egy kulcsfontosságú elágazó láncú aminosav, és biztosítja az edzés utáni fehérjeszintézist.
  • Aglutamin nevű aminosav, amely jótékony hatással van az immunrendszerre, és egyben az egyik legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav a vázizomzatban.
  • AzMCT-zsírok közepes láncú trigliceridek, amelyek gyors energiaforrásként szolgálnak. Ugyanakkor képesek felgyorsítani az általános anyagcserét és javítani a bélmikrobiomot, ami az edzés utáni étrend-kiegészítők nagyon hatékony összetevőjévé teszi őket.
  • AB-vitaminok, a C-vitamin, a laktobacillusok és a bifidobaktériumok komplexként szolgálják a termék funkcionalitásának maximalizálását.

A termék édesítésére szukralózt és neohesperidint használtak, a két legkevésbé ellentmondásos édesítőszert, amelyeket határozottan ajánlunk, és nehéz lenne jobb választást találni. Mindent egybevetve, a Pentha Pro Complete olyan képletet tartalmaz, amelyet nem tudunk kifogásolni.

Pentha Pro Complete formula Akárhogy
is nézzük, nincs semmi hiba az új Pentha Pro Complete-ben
.

Hogyan készítettem el a Pentha Pro Complete készítményt?

Ami a gyártó ajánlását illeti, 2 mérőkanál (50 g) Pentha Pro Complete-t javasol 250 ml vízzel vagy tejjel bevenni. Nekem személy szerint egy kicsit módosítanom kellett az adagolást, és nagyjából 350 ml-t kellett használnom, mivel különben ez a kiegészítés az én ízlésemnek elviselhetetlenül édes lenne.

Magától értetődik, hogy a tejből származó zsír meghosszabbítja a felszívódást, de ha a Pentha Pro Complete-t szedikha a Pentha Pentha-t nem edzés után, hanem bármikor máskor használja, a hosszan tartó felszívódás nem jelent problémát. Éppen ellenkezőleg, egyesek számára ez kívánatos lehet. És mivel utána sokkal jobb az íze, csak ajánlani tudom a tejet.

Prom-IN Pentha Pro Complete A
Pentha Pro Complete készítése nem okoz problémát, mert a termék nagyon jól oldódik, nem habzik vagy nem képez csomókat
.

Legjobb ár

Mindkét változat egyszerűen kiábrándító, ha vízzel keverik össze.

  • Csokoládéfagyi opció (7,5 a 10-ből)- Az én szemszögemből nézve a csokoládéfagyiopció messze a jobb. Miután összekevertük, egy meglehetősen sűrű és krémes állagú italt kapunk. emlékeztet a vállalat siralmas zászlóshajójára, a CFM Evolutionre. Ivás közben azonban nagyon vegyesek voltak az érzéseim. Egyrészt nagyon értékeltem a meglehetősen természetes ízt, másrészt az ital az én ízlésemnek elég édes volt, annak ellenére, hogy több vizet használtam, mint amennyit a gyártó állít. A csokoládé illata érezhető, de nem mondhatom, hogy túlságosan intenzív lenne. Ezenkívül a Pentha Pro Complete meglehetősen furcsa utóízt hagy a szájban és kellemetlen bevonatot a fogakon. Ha azonban tejet használ, akkor egy teljesen más terméket kapunk. Hirtelen sokkal jobb íze lett, különböző turmixokra emlékeztet, csak jó összetételű. És ha mélyen belegondolok, még az igazi fagylaltra is emlékeztet, amit más fehérjében nem igazán ismertem fel. Az ízét vízben elkeverve 10-ből 6-ra értékelem, tejben elkeverve pedig 9-re.
  • Vaníliafagylalt változat (7 a 10-ből) - A vaníliafagylalt értékelése nagyon hasonló a csokoládé értékeléséhez. Amíg nem kevered a tejben, nem különösebben vonzó. Bár elég édes, krémes és sűrű, maga az íz nem nagyon tűnik ki a vízben. Ha az ajánlott mennyiséget feloldja tejben, akkor nagyon is élvezheti. Nemcsak az íze, hanem a kellemes vaníliaaroma is sokkal jobban kiemelkedik, amit nem lehet 8,5 pontnál jobban értékelni. De ha a Pentha Pro Complete-et vízbe akarja keverni, akkor biztosan nem érdemel 5 pontnál többet.

A csokoládé- és vaníliafagylalt-változatot kínálja például a Cseh Vírus MPS-5 nevű, több összetevőből álló fehérjéje is, amelyet mi is teszteltés ezért megengedhetem magamnak az összehasonlítást. Azt kell mondanom, hogy ez a termék vízben nagyon ízlett, míg a Pentha Pro Complete-nek tejre van szüksége. Tehát a Czech Virus egy kicsit jobban jön ki ebből az ízek csatájából, de ezek különböző termékek, amit természetesen figyelembe kell venni.

Pentha Pro Complete ízesítés
A csokoládé íz határozottan előnyben van a vanília ízzel szemben, különösen, mivel aés a tej felhasználásával finom és táplálkozásilag kiegyensúlyozott turmixot készíthetünk.

Mikor a legjobb alkalom a Pentha Pro használatára?

Nagyon gyakran írnak nekünk, hogy milyen fehérjét válasszanak, ha nincs idejük szilárd étrendet tartani. A Pentha Pro Complete pedig egyszerű és hatékony megoldás, már csak azért is, mert több fehérjeforrás mellett szénhidrátokat is kombinál.

De remek reggeli is, különösen, ha reggel nincs kedved enni. Szépen eltelít, de mivel nem kell beleharapni, akkor is meg lehet inni, ha puffadtnak érzed magad. Én magam csak helyettesítőnek használtam néhány étkezésnél, amikor csak a munkámmal voltam elfoglalva, és nem tudtam betelni vele.

Pentha Pro Complete Ideális idő

Persze, külön kell fizetnie.

Amint azt valószínűleg helyesen feltételezi, ennek a kiegészítésnek az ára egy kicsit magasabb lesz, mint amit a Prom-IN esetében megszokott. A teljes csomagért alig 23330 Ft-t kell fizetnie, és egy adag körülbelül 28 koronába kerül. Bár ez soknak tűnhet, csak hasonlítsa össze más kiegészítőkkel ebből a kategóriából.

A Rich Piana Real Food Carbs + Protein, amelyet szintén áttekintettünk, 20000 Ft 1800g-ért, ami még drágább adagonként. Ráadásul olyan összetevőket is találsz benne, mint a zabpehely, amelyek még olcsóbbak. Ha a legjobbat szeretné, a Pentha Pro Complete a nyilvánvaló választás.

A Pentha Pro Complete legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Pentha Pro Complete ár Bár
vannak olcsóbb alapanyagok, a Pentha Pro Complete minősége csúcs
minőségű.

Végső értékelés

Nagyon vártam a Pentha Pro Complete-et, és határozottan nem csalódtam. Őszintén szólva, valamivel jobb ízekre számítottam, de ezt természetesen ellensúlyozzák a jó összetevők. Ha tökéletes ízű terméket vársz, akkor biztosan csalódni fogsz, de az összetevők tekintetében nem találsz jobb terméket ebben a kategóriában.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.