Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard - Az arany standard a tejsavófehérjék között (Vélemények)

Talán kevés fehérje lenne olyan ikonikus, mint az Optimum Nutrition Gold Whey Standard. Nem csoda, hiszen ez a fehérje sorozatban tízszer nyerte el a minőségi díjat a legnagyobb amerikai fitneszportálon, a Bodybuilding.com-on, amely ezt a díjat igazán tisztességesen ítéli oda. A mai áttekintésben pedig megnézzük, hogy jó befektetés-e, és hogyan teljesít a bevált cseh termékekkel összehasonlítva. Itt is van.

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.9/10
Oldhatóság
9.7/10
Emészthetőség
9.8/10
Összetevők
9.5/10
Ár
7.9/10
Általános értékelés
9.2
10 pontból 10 pont
A Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején szeretném emlékeztetni Önöket arra, hogy a Gold Whey Standard is nagyon jól szerepelt a mi Legjobb tejsavófehérje értékelések. Ha tehát a részletes elemzés előtt inkább másokkal szeretne összehasonlítani, nyugodtan nézze meg ezt a rangsort is.

Abszolút prémium összetétel még CFM nélkül is

Az első dolog, ami meglepheti Önt, ha részletesebben megvizsgálja a Gold Whey Standardot, az az a tény, hogy ez a fehérje nem keresztszűrési módszerrel készült, amelyet ma hazánkban a legjobb minőségűnek tartunk. Ez azonban nem jelent túl nagy problémát, ha részletesebben megvizsgáljuk a gyártási technológiát. Valójában a keresztmikroszűrés nem sokban különbözik más kiváló minőségű szűrőberendezésektől.Csak turbulens áramlást használ, ami kevésbé tömíti el a szűrőket. Ha a gyártó (és az Optimum Nutrition esetében kétségtelenül) más minőségű szűrési módszert alkalmaz, a hatás többé-kevésbé ugyanaz. Azt, hogy ez a táplálékkiegészítő kiváló minőségű, az aminosavprofilja is bizonyítja, hiszen egy adagolókanálban többek között több mint 5 g BCAA-t találsz. De most az elejétől kezdve:

AGold Whey Standard egy 3 fehérjeforrásból álló fehérje. Nevezetesen, tejsavó koncentrátum, tejsavó izolátum és hidrolizált tejsavó. izolátum, egy nagyon alkalmas fehérje, amely mind napközben, mind edzés után indokolt. Ezt a keveréket öt enzimből álló komplexszel (amiláz, proteáz, celluláz, lipáz és béta-D-galaktozidáz) dúsítjuk, így valóban nagyon jó emészthetőséget kapunk. Ezen kívül a fehérje természetesen tartalmaz édesítőszereket (nevezetesen aceszulfám-káliumot és szukralózt) és ízesítést, amely a választott változattól függően változik.Az összetétel tekintetében a fahéjas ízű a kivétel, amelyben nem talál emésztőenzimeket.

- Bár a
gyártó nem tünteti fel a CFM-et a csomagoláson, az aminosavprofil abszolút verhetetlen
.

Igazán problémamentes előkészítés

Mivel ezt a fehérjét a nyáron teszteltük Önöknek, a szokásos 300 ml víz mellett néhány jégkockát is használtam, hogy a Gold Whey Standard ízét intenzívebbé tegyem. Ebbe a vízmennyiségbe beleöntöttem egy adag fehérjét, és néhányszor megráztam. A fehérje azonnal és könnyedén feloldódott, egyetlen csomót sem hagyva maga után. Ugyanakkor az elkészítés során nem habzott, így a keverés után azonnal meg lehetett inni.

-
A csomagolásban található mérőpohárnak köszönhetően az adagot könnyű kanalazni és kimérni. Hasonlóképpen, az oldhatósága abszolút verhetetlen
.

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni?

Annyi ízesítés áll rendelkezésre, hogy mindenkinek választania kell.

Véleményeinkben mindig szokásunk, hogy többféle ízt is megkóstolunk, hogy Ön is olvashasson a következőkrőlhogy olvasóinknak is adjunk néhány rövid értékelést egymás között. A Gold Whey Standard esetében azonban ez meghaladta a lehetőségeinket, mivel csak a Fitness007.cz weboldal, ahonnan a fehérjét vettük, 13 különböző ízben kínálja. Ezért csak két olyan változatot választottam ki, amelyek a legjobban érdekeltek, és hosszabb ideig teszteltem őket. Ezek francia vanília és tejcsokoládé voltak, és az értékelésünk így néz ki:

  • Afrancia vanília (9,4/10 ) személy szerint engem lenyűgözött. Az íz keveréskor krémes állagú volt, és nagyon jól iható. Az illata valóban a vaníliára emlékeztet, a fehérje nincs túlédesítve, és nem érzem mesterségesnek. Amikor forró napokon jéggel fogyasztottam, nagyon frissítő volt, és minden alkalommal alig vártam. Minden túlzás nélkül azt kell mondanom, hogy bár több tucat vaníliafehérjét kóstoltam már, ez volt az egyik legjobb. 10 pontból 9,4 pontot adok.
  • Atejcsokoládé (5/10 ) pont az ellenkezője volt. Az íze nagyon ízetlen volt, egyáltalán nem volt édes, és nagyon nehéz volt inni. Az íze valószínűleg annak köszönhető, hogy a tejcsokoládés változatot választottam.Csokoládé, nem pedig a dupla csokoládé vagy bármely más csokoládé változat, amelyet a Gold Whey Standard kínál. Ennek a változatnak az íze egy hagyományos, ízesítetlen fehérjére emlékeztet, amely valóban finoman édesített. Aki nem szereti a merész változatokat, annak ez valószínűleg jó választás, de én személy szerint csak 5-re értékelem a 10-ből.
- A
Gold Whey Standard többféle ízben kapható, amelyek közül mindenki választhat
.

Kicsit magasabb ár, amit a minőség ellensúlyoz.

Ha úgy dönt, hogy befektet ebbe a fehérjébe, akkor egy nagy csomagért (2270g) körülbelül 20000 Ft-t kell fizetnie. Ezzel az árral a Gold Whey Standard a drágább átlagok közé tartozik, mert ez az ár teljesen megszokott a fehérjéinknél. Ebben az esetben azonban fontos figyelembe venni azt a tényt, hogy nem egy közönséges koncentrátumról van szó.Ez nem egy hagyományos koncentrátum, hanem három különböző forrásból származó keverék, ami növeli az előállítási/alapanyagköltséget.

A Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
-
Ha nincs elég pénze, hogy sokat költsön, biztosan vannak olcsóbb minőségű fehérjék
is.

Végső értékelés - Nagyszerű fehérje még napközben is

Azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen meglepett minket a Gold Whey Standard fehérje , azonban nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb fehérje a piacon. Ugyanebben az árkategóriában van például az MPS-5 is, amely véleményünk szerint a legjobb edzés utáni fehérje mind ízben, mind hatásban, és amely megnyerte a mi a legjobb több összetevőből álló fehérjék rangsora. Véleményem szerint sokkal jobb befektetés, még akkor is, ha más kategóriából való. Azonban, ha nem bánja a magasabb árat, akkor napközben is bátran fogyaszthatja ezt a fehérjét. Az ízek (még azok is, amelyeket nem kóstoltunk) rengeteg pozitív reakciót váltottak ki, így biztosan neked is tetszeni fognak.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.