Obstinated Maniac Whey - A megfelelő fehérje minden fitneszmániás számára? (Visszatekintés)

Nem is olyan régen találkoztam az Obstinated termékekkel. Érdekelt a táplálékkiegészítők meglehetősen jellegzetes csomagolása, de nem fordítottam rájuk túl nagy figyelmet, mert naponta tucatnyi hasonló terméket látok. Amikor azonban ez a cég egy ideje megkeresett minket, hogy szeretnénk-e tesztelni a termékeiket, egy pillanatig sem haboztam.

Az egyik termék, amelyet kipróbálhattam, a Maniac Whey 100 fehérje volt. És milyen volt? Kíváncsivá tett a szokatlan íze? Kiemelkedett a konkurencia közül, vagy felesleges befektetés volt? Nézd meg ebben a felülvizsgálatban!

Obstinated Maniac Whey
Obstinated Maniac Whey
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.2/10
Oldhatóság
9.8/10
Emészthetőség
9.9/10
Összetevők
8.6/10
Ár
8.9/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont

A teljesség kedvéért csak annyit kell még elmondani, hogy ez a fehérje két változatban - pisztáciás és Nutella-banános - kapható. Bár az említett lehetőségek közül csak a másodikat próbáltam ki, minden fontos kérdésre tudok válaszolni. Tehát a lényeges dolgokat magában a felülvizsgálatban találja meg.

Összetevők, amelyek könnyedén vetekednek kategóriájuk legjobb termékeivel

A fehérjék összetevőit mindig elég nehéz lebontani, mert általában nagyon hasonlóak. A Maniac Whey 100 nagy előnye, hogy a fehérje előállítása keresztszűréssel (CFM) történik, amely az egyik legjobb és legkíméletesebb eljárás a fehérje kinyerésére. De ezt részletesebben tárgyaltuk a Whey Protein Under Scrutiny című cikkünkben.

édesítőszer) és a szukralóz, amely (sok más édesítőszertől eltérően) nem vitatott.

Akadályozott mániákus tejsavófehérje összetevők
Összetételét
tekintve a
Maniac Whey a piacon kapható legjobb fehérjékhez is hasonlítható
.

Hová tűnt a Nutella íz?

Képzeld el, hogy elkészítesz egy fehérjét, beleöntöd egy pohárba, és gyönyörű csokoládé színe van. Amikor megszagolja a fehérjét, a csokoládé és a banán kellemes kombinációját érzi. De aztán belekortyolsz, és csak a banánt érzékeled. Azt hiszem, ez az én tapasztalatom a "Nutela-banán" ízzel kapcsolatban.

Őszintén mondhatom, hogy nekem ízlett a fehérje, jéggel kombinálva nagyon frissítő volt, és nincs rá panaszom. Én csak azt vártam, hogy az íze csokoládésabb legyen. Ugyanakkor tetszett, hogy a fehérje nem volt túl édes. Követtem a gyártó által megadott adagolást, és csak 250 ml vizet használtam. Ennek ellenére a fehérjét határozottan nem éreztem mesterségesnek vagy édesnek, és csak ajánlani tudom ezt az ízt.

Obstinated Maniac A tejsavófehérje oldhatósága
Én a Nutella-banán ízű változatot próbáltam ki, ami lehetne csokoládésabb, de egyébként nincs benne semmi kivetnivaló
.

Könnyen elkészíthető és könnyen feloldható

Ami ennek a fehérjének az elkészítését illeti, nincs sok panaszra ok. A gyártó által ajánlott 250 ml vizet használtam csak, ami valamivel kevesebb a szokásosnál, de a kanálnyi fehérje (ami része aa csomag része) minden gond nélkül feloldódott, egyáltalán nem habzott, és néhány rázás után a shakerben már iható volt.

Akadályozott mániákus tejsavófehérje készítmény
Még a Maniac Whey fehérje elkészítése is teljesen problémamentes volt
.

Az egyetlen kisebb hátránya az egyetlen csomag mérete.

Az én szemszögemből nézve elég nagy hiányosság az, hogy csak egy csomagméret áll rendelkezésre. A fehérjét csak az 1000 g-os változatban kaphatja meg. És az üveg is elég szerencsétlenül van kialakítva, mert a quaa keskeny nyak miatt néha nehéz kihúzni a kanál fehérjét. Azt hiszem, sok sportoló nevében beszélek, amikor azt mondom, hogy ez a legjobb számunkra. hogy nagyobb kiszerelésben vásároljak fehérjéket, így mindenképpen üdvözölném a vállalat jövőbeni kínálatában.

Akadályozott mániákus tejsavófehérje csomag
Én személy szerint legalább egy 2 kg-os csomagot szívesen fogadnék
.

Olyan ár, amely minden szabadidős edzőt boldoggá tesz.

Eddig talán észrevettétek, hogy rendkívül elégedett vagyok a fehérjével. És ez az ár összehasonlítása után sem fog változni. Hogy egy ötletet adjunk, összehasonlíthatjuk például a Prom-IN CFM Evolution-jával, többek között a legjobb fehérje-kiegészítők összehasonlításának győztesével is. Az ő esetében egy adag egy nagy csomag megvásárlásakor körülbelül 300 Ft, míg a Maniac Whey esetében 270 Ft alatt van. Meg kell azonban jegyezni, hogy a Prom-IN 30 g fehérjét tartalmaz egy 40 g-os adagban, míg a Maniac Whey 100 alig 20 g-ot tartalmaz egy 25 g-os adagban.

Akadályozott mániákus tejsavófehérje vs. CFM Evolution A
CFM Evolutionhoz képest a Maniac Whey nagyon hasonló árú
.

Ha tehát az edzés után nagyobb fehérjebeviteli igénye van, akkor növelnie kell az adagot, és természetesen az ár is emelkedni fog vele együtt. De ha szabadidős edzőként betartja az ajánlott adagot, akkor ár-érték arányban nagyszerű választás.

Végső értékelés

Őszintén szólva azt kell mondanom, hogy nagyon kellemesen meglepett ez a fehérje. Ha egy igazán ízletes fehérjét keresel, amit nem fogsz "túlenni" és még az egész csomag elfogyasztása után is vágyni fogsz rá, akkor mindenképpen ajánlom a Maniac Whey 100-at. Viszonylag alacsony árának köszönhetően azoknak a diákoknak is jó választás, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy túl sok pénzt fektessenek fehérjébe.

És ennyi a mai áttekintés. Ha bármilyen tapasztalata van ezzel a fehérjével kapcsolatban, ossza meg a többi felhasználóval a hozzászólásokban. Hasonlóképpen, bátran tegye fel bármilyen kérdését ezzel a fehérjével kapcsolatban, mindig szívesen válaszolunk.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.