Obstinated Maniac Veins Pre - Szokatlan preworkout? (Visszatekintés)

Az egyik dolog, amit nagyon szeretek a munkámban, hogy folyamatosan olyan márkák új termékeivel találkozom, amelyeket korábban nem is ismertem. Az egyik ilyen cég az Obstinated volt, amely nemrég lehetőséget adott nekem, hogy kipróbáljam a termékeiket.

A márka kiegészítőinek előző áttekintése a nagyon pozitívan értékelt Maniac Whey fehérjéről szólt, ma a Maniac Veins Pre edzés előtti edzésükön volt a sor. És milyen volt? Működött nekem? Érdemes befektetni? Nézze meg a mai felülvizsgálatunkban.

Obstinated Maniac Veins Pre
Obstinated Maniac Veins Pre
Kategória: Kickers
Ízlés
7.8/10
Oldhatóság
8.4/10
Hatékonyság
8.0/10
Összetevők
8.5/10
Ár
7.5/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

Rögtön az elején jó megemlíteni, hogy elsősorban az olyan szokatlan anyagok tartalma miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom ezt a pumpát, mint a glicerin, a norvalin vagy az almasav. Értékelésem alább olvasható.

Akadályozott rúgó

A nagyon jó szivattyú összetevői

Természetesen a kompozíció mindig egy olyan tényező, ami alapján én mindig megyek, amikor aMegfontolom, hogy egy kiegészítőt érdemes-e kipróbálni számomra, vagy haszontalan. És azt kell mondanom, hogy a Maniac Veins Pre összetevői nagyon jól megválasztottak. Természetesen az alapot bevált összetevők alkotják, nevezetesen a citrullin, a béta-alanin és az arginin, amelyeket valószínűleg nem kell ismerni.(ha érdekli, elolvashatja a Mikroszkóp alatt című kiegészítő sorozat egyik cikkét). De mindenképpen érdemes bemutatni azokat az összetevőket, amelyek a Maniac Veins Pre-t kivételes termékké teszik:

  • Glicerin - Egy olyan összetevő, amely nagyon gyakran szerepel a külföldi edzés előtti edzésekben, de a cseh cégeka cégek valamilyen ismeretlen okból kerülik (kivéve a Czech Virus páratlan m3/s szivattyútermékét). Ez az anyag növelheti az izmokban megkötött víz mennyiségét, amely ami sokkal jobb pumpálást, az erek tágulását és a fokozott érrendszer működését eredményezi.
  • L-norvalin - Ismét egy olyan összetevő, amelyet elsősorban a külföldi gyártók használnak. Ez a valin egyik izomerje, amely blokkolhatja a szervezet nitrogén-oxid kiválasztási képességét. Tehát egyrészt vannak olyan anyagok ebben a termékben, amelyek növelik a NO-termelést, másrészt vannak olyan összetevők, amelyek segítenek fenntartani a magas termelést és funkcionalitást.
  • L-Ornitin - Az ornitin egy alfa-aminosav, amely fontos szerepet játszik a karbamidciklusban. Ott karbamoil-foszfáttal kondenzálódik, citrulint képezve. Ezért nem meglepő, hogy az ornitin képes növelni a növekedési hormon szintjét, és segíti az izmok vérellátását is.
  • C-vitamin - A C-vitamint számos étrend-kiegészítőből ismerheti, de az edzés előtti étrend-kiegészítőkben ritkán található meg.
  • Almasav - Az edzés közbeni fáradtság késleltetésére szolgál.

Személyes véleményem szerint a termék szükségtelenül nagy mennyiségű arginint és AAKG-t tartalmaz, amelyet manapság már felülmúl a citrullin. Ezt bizonyítja az a tény, hogy az olyan edzés előtti termékek, mint a Serious Pre, amelyek tartalmaznaknagyobb mennyiségű citrullint tartalmaznak, mint arginint. Másrészt, a Maniac Veins Pre általános benyomását nagyban javítja a fent felsorolt atipikus, de funkcionális összetevők tartalma.

Táplálkozási adatok Tartalom 100 g-ban Adagonkénti tartalom 16 g
Béta-alanin 17 g 2,7 g
L-citrullin-malát 2:1 36 g 5,8 g
L-arginin AKG 2:1 5 g 0,8 g
L-arginin HCL 5 g 0,8 g
Koffein 1 g 0,16 g
Kolin-bitartarát 5 g 0,8 g
Glicerin 9 g 1,4 g
Norvalin 2 g 0,3 g
C-vitamin 3 g 0,5 g
L-Ornithine 6 g 1 g
Piperine 30mg 4.8mg
Almasav 1,5 g 240 mg

Energiaitalokra emlékeztető ízvilág

Az ízek tekintetében a Maniac Veins Pro csak egy, nevezetesen trópusi gyümölcsökben kapható. És őszintén szólva, bármennyire is próbálkozom, nem érzem a trópusi gyümölcsök illatát ebből az italból. Inkább az edzés előtti edzés íze emlékeztet az energiaitalokra. Ez nem azt jelenti, hogy nem tetszett a kicker, egyáltalán nem, de inkább teljesen más ízt vártam tőle.

Az én ízlésemnek ez a változat talán túlságosan vegyi és túlédesítettnek tűnik, a legtöbbTöbb vizet kellett használnom, mint amennyit a gyártó a csomagoláson feltüntet. Másrészt az utóbbi években nem iszom energiaitalokat, már csak az édes és kémiai ízük miatt sem. De ha szereted az ízüket, valószínűleg ezzel az ízzel is elégedett leszel.

Akadályozott mániákus vénák íze
A Kicker íze nagyon hasonlít egy energiaitalra, ami bárkinek megfelelhet
.

Egy problémamentes előkészítés, amely sok időt könnyít meg

Amikor a Maniac Veins Pre elkészítéséről van szó, nem találtam egyetlen problémát sem. Amikor megérkezett az edzés előtti edzésem, egész csomók és nagy darabok voltak a termékben. De egyébként maga az elkészítés simán ment, még shakerre sem volt szükség, elég volt egy tégelybe tenni. 3 mérőkanál, azaz az ajánlott adagot egy 400 ml-es pohár vízbe, keverje össze egy kanállal, és a hatóanyagok nagy része feloldódik.

A shakerben való elkészítés ezért szükségtelen, de természetesen ha Önnek így kényelmesebb, semmi sem akadályozza meg. Csak rázza fel néhányszor, és a kicker készen áll az ivásra, nem habzik, nem képez csomókat, és nem is jön ki.más termékekhez képest, természetesen néhány kulcsfontosságú összetevő nem teljesen oldódik).

Lump kicker
Még ha csomókat is találsz az edzés előtti csomagodban, az sem jelent túl nagy problémát. Könnyen szétválaszthatóak, és az oldhatóságuk még mindig nagyon jó
.

Viszonylag magas ár

Ha úgy dönt, hogy megvásárolja az Obstinated Maniac Veins Pre teljes csomagját, akkor 11150 Ft-t fizet érte, ami adagonként számolva adagonként alig kevesebb mint 570 Ft-t jelent. Hogy őszinte legyek, ez az ár elég magas, mert például az említett Serious Pre 80 Ft-val olcsóbb. Másrészt a hatóanyagok eltérő spektrumát hasonlítjuk össze. Tehát vannak jelentősen olcsóbb kickerek és sokkal drágább előedzések is.

Akadályozott mániákus vénák Pre adagolás Bár az
ár meglehetősen magas, ezt nagymértékben kompenzálja a nagyon jó hatás
.

Végső értékelés

Hogy őszinte legyek, már régóta kerestem egy olyan rúgót, amely különbözik a többitől. Miért? Egyszerű okból kifolyólag a szervezet egy bizonyos idő után ellenállást alakít ki a hatóanyagokkal szemben, és a kiegészítés nem "megy" tovább. Az olyan anyagok, mint a citrullin még mindig működnek, de nem érzed ugyanazt a stimulációt.

Nos, mivel a Maniac Veins Pre teljesen más anyagokat tartalmaz, mint a versenytárs termékek, ezért a súlyavalószínűleg nagyon jól fog működni, még akkor is, ha hasonló kiegészítőket szokott szedni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.