Nutrend N1 - A rúgó, amely meglepett minket (Visszatekintés)

Tényleg kevés olyan cég van, amely ugyanolyan benyomást kelt bennem, mint a Nutrend. Míg egyes kiegészítők igazán jól átgondoltak, van fejük és sarkuk, és jól működnek, mások legfeljebb csak egy rakás egyszerű cukor egy fényes csomagolásban.

Szóval hová tartozik az N1-es rúgó, amit mi mára legjobb edzés előtti edzések tesztelésepróbáltuk? Megéri befektetni, vagy ez egy elvesztegetett befektetés? Ezt fogjuk megvizsgálni mai áttekintésünkben.

Nutrend N1
Kategória: Kickers
Oldhatóság
9.5/10
Ízlés
8.5/10
Összetevők
8.2/10
Hatás
7.9/10
Ár
8.9/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont
A Nutrend N1 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Előzetesként az N1-et is megvizsgáltuk az edzés előtti nagy videós értékelésünkben, amely hamarosan megjelenik a YouTube-csatornánkon.Ha tehát egy gyors, pár perces összehasonlításra vágysz, akkor addig is iratkozz fel csatornánkra.

Összetevők, amelyekben mindent megtalál, amire szüksége van

Őszintén meg kell mondanom, hogy bár nagyképű voltam, amikor megvettem ezt a kiegészítőt.Elég szkeptikus voltam, de miután alaposan tanulmányoztam az összetevőket, meggondoltam magam. Az N1-ben mindent megtalálsz, amire egy jó edzéshez szükséged lehet. És bár néhány összetevő lehetne talán egy kicsit koncentráltabb, arányaiban a ár és minőség aránya, amelyet a mai felülvizsgálatban fogunk megvitatni, ez a termék nagyon jól jön ki. Nézzük tehát, mit tartalmaz egy 17 g-os adag:

  • 3500mg béta-alanin a jobb állóképesség, erő és energia érdekében
  • 3500mg L-arginin-alfa-ketoglutarát az NO-termelés maximalizálása érdekében.
  • 3235mg kreatin keverék a nagyobb erő érdekében
  • 2250mg L-citrullin-malát a maximális pumpálásért és a jobb hormonális reakcióért
  • 500mg L-tirozin a fáradtság késleltetésére
  • 500 mg C-vitamin, amely különösen hasznos az edzés előtt, mivel energizáló hatású.
  • 200mg koffein a maximális koncentrációért az edzéshez és a jobb izzadásért
  • 53,6 mg B-vitamin, amelyek nélkülözhetetlenek a fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcseréhez.
  • 20mg DMAE a fáradtság késleltetésére
  • 10 mg fekete bors kivonat a többi anyag felszívódásának növelése érdekében

Nos, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az egész kiegészítőt csak szukralózzal és szteviol-glikozidokkal édesítették, egyáltalán nincs miért aggódni. Az összetétel ezért nagyon tisztességes, és bár szerettem volna egy nagyobb adag citrullinot az AAKG helyett, amihatékonyabbTeljesen elégedett voltam.

Nutrend N1 - összetétel
Még ha a kompozíciónak vannak is kisebb hibái, ár-érték arányban nagyszerű
.

Gondtalan előkészítés

AzN1 elkészítéséhez többnyire kb. 300 ml vizet használtam, mert ennél a mennyiségnél éreztem, hogy a kicker íze a legjobb. Ha csökkenteni szeretné az intenzív ízt, mindenképpen javaslom, hogy adjon hozzá vizet. Ha azonban később fogsz edzeni, és nem akarsz sok vizet inni, akkor nyugodtan használj csak 150 ml-t.

A kicker nagyon jól feloldódik a shaker nélkül is, így ha megissza, mielőttNem kell összepiszkítani a shakert, elég egy hagyományos poharat és kanalat használni.

Nutrend N1 - előkészítés
Bármennyi vizet is használsz, az N1-nek jó íze lesz
.

Vásároljon a legjobb áron

Kellemes íz

Ízre nézve az N1 nagyon jó kompromisszumot kínál a keserű és intenzív ízű kickerek és a túlcukrozott mesterséges adalékanyagok között. Az általam kipróbált grapefruitos változat nagyon frissítő volt, csak nagyon minimális kémiai utóízzel. és például az egyes szupermarketekben kapható szénsavas multivitaminokhoz hasonlítható.

Az N1 íze bármilyen mennyiségű vízben is jó, minden gond nélkül meg lehet inni.t 100ml-ben és egy literben is, amikor az ízét természetesen nehezebb érzékelni, de a grapefruit még mindig eléggé érezhető.

Nutrend N1 - kellemes íz
Ízben az N1 egy igazán jó kiegészítő, amelyet minden alkalommal vár
ni fogsz.

Megbízható hatás

Ha azt mondanám, hogy az N1 a legjobb kicker, amit valaha próbáltam, hazudnék. Másrészt, ez teljesítette a hatását, mint egy edzés előtti kiegészítés több mint megfelelően, ahogy tényleg észrevette a jobb véráramlást. és természetesen sokkal jobb koncentráció az edzéshez, nagyobb izzadás és később kezdődő fáradtság. Az N1 tehát határozottan megfelelt az elvárásaimnak.

Nutrend N1 - megbízható hatás
Az N1 hatás tekintetében nem versenyez a legjobbakkal, de nagyon stabilan teljesíti a hatását
.

Árban az N1 valóban nagyon jól jön ki.

Amikor az N1 edzés előtti áráról van szó, őszintének kell lennem, és be kell vallanom, hogy ismét kellemesen meglepődtem. A teljes csomagért, amely 510 g-ot tartalmaz, 9330 Ft-t kell fizetni, ami megfelel egy 17 g-os adag 320 Ft-nak.

Tekintettel arra, hogy egyes konkurens termékek többszörösébe kerülnek, ez valóban nagyon kellemes ár. Az N1 ezért igazán alkalmas a diákok vagy a szabadidős edzők számára, akik egyszerűen csake nincs szükségük a legmagasabb minőségre, mert a képzésük nem olyan igényes.

A Nutrend N1 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Nutrend N1 - ár
Tizenkilenc korona dózisonként nagyon jó ár, ami még a diákok számára is megfizethetővé teszi
.

Végső értékelés

Az N1 egy olyan jó kiegészítő, hogy nem haboztunk, hogy felvegyük a mi top tíz edzés előtti étrend-kiegészítő. Még mindig veszít a legjobbakkal szemben, de a hatása nagyon szilárd, és olyan áron, ami még sok diáknak is tetszeni fog. Tehát ha a költségvetésében van, az N1 a Nutrendtől egy nagyon megfelelő választás, hogy nem fog rosszul járni.

Egy nagyszerű összehasonlítás az edzőtermi rúgókról (videó):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.