Nitrovírus: Megéri-e befektetni a nitrátokba? [felülvizsgálat]

Valószínűleg nem meglepő, hogy a Cseh Vírus márka rendkívül népszerű hazánkban. Nem is kellene, hiszen olyan nagy neveket szponzorál, mint Pavel Beran és Jiří Tkadlčík. A márka népszerűsége azonban kéz a kézben jár a termékek minőségével is. Ez egy olyan márka, amely folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit, de számos új terméket is kitalál. Nos, az egyik ilyen új termék a Nitro Virus. Ez egy új, nitrátokat tartalmazó termék, amely a cseh piacon még nem nagyon kapható. Miről is van szó, és hogyan nyűgözött le minket ez a termék? Ezt fogja megtudni ebben a felülvizsgálatban.

Czech Virus Nitro Virus
Kategória: Egyéb
Hatás
7.0/10
Adagolás
8.0/10
Csomag mérete
9.0/10
Összetevők
7.0/10
Ár
9.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

A Czech Virus Nitro Virus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mik azok a nitrátok és mire használják őket?

Egyszerűen fogalmazva, a nitrátok olyan anyagok, amelyek aamelyek a levélzöldségekben találhatók, és amelyek pozitívan befolyásolják az izmok pumpálását. De természetesen ez nem ilyen egyszerű. A nitrátok, vagy ha úgy tetszik, nitrátok olyan anyagok, amelyek fogyasztás után fokozatosan nitrogén-oxiddá alakulnak a szervezetünkben. A nitrogén-oxid pedig egy olyan molekula, amely számos egészségügyi előnnyel jár, többek között megakadályozza, hogya szívrohamot és stroke-ot okozó vérrögök kialakulása.
A nitrogén-oxid értágító hatású. Ami azt jelenti, hogy az erek kitágításával és ellazításával segít szabályozni a vér és a tápanyagok áramlását a testünkben. Így nem csak a magas vérnyomásban szenvedők vérnyomását csökkentheti, hanem pozitívan is befolyásolja az izmok pumpálását, és nem utolsósorban késlelteti az izomfáradást.
Természetesen a nitrátok mellett az olyan anyagok, mint az arginin és a citrullin, amelyek szintén elősegítik a nitrogén-oxid termelését, hasonló előnyöket biztosítanak. Az izomállóképesség szempontjából azonban egyes tanulmányok a nitrátok nagyobb hatékonyságát mutatták ki. Hatásmechanizmusuk némileg eltér az argininétól.
Míg az arginin nitrogén-oxiddá történő szintézise a NOS enzimek segítségével történik, amelynek mennyiségeaz oxigénfogyasztás a terhelés intenzitásával csökken, a nitrátok nitrogén-oxiddá történő szintéziséhez nincs szükség ezekre az enzimekre. Így a nitrátpótlás sokkal hatékonyabbnak tűnik, mint az arginin pótlása az izomállóképesség fokozására. A nitrátok ezért egy nagyon praktikus anyag lehetnek, amely az egészséged mellett az edzésedre is pozitívan hathat.

A Nitro Virus egy olyan termék, amelyet elsősorban az edzés közbeni vérkeringésre terveztek. A
Nitro Virus egy olyan termék, amelyet elsősorban az edzés alatti vérellátásra terveztek
.

Egyedi összetétel és adagolás, amit talán nem mersz

Egy vegán kapszula 500 mg céklakivonatot tartalmaz tíz százalék nitráttal. Így összesen 50 mg nitrátot találsz. Ahelyett, hogy egy egész cékla szemgolyót ennél, lenyelhetsz néhány Nitro Vir kapszulát a kívánt hatás eléréséhez. A gyártó ezután a Nitro Vir három lehetséges dózisából választhat.
Az alapadag naponta egyszer egy kapszula, azaz 50 mg nitrát. Afejlett adagolás ezután napi négy kapszula, ami 200 mg nitrátnak felel meg, és az ún. A HARDCORE adagja napi nyolc kapszula és összesen 400 mg nitrát. A kapszulákat körülbelül harminc perccel a fizikai aktivitás előtt kell bevenni.
A fantasztikus tíz százalékos nitrátaránynak köszönhetően én személy szerint remekül éreztem magam.jó pumpálás már akkor is, ha edzés előtt fél órával négy kapszulát vesz be. Természetesen kipróbáltam az úgynevezett HARDCORE adagolást is, azaz nyolc kapszulát. Bár az eredmény egyértelműen nagyszerű volt, a négy kapszulához képest nem volt akkora különbség.
Négy kapszulánál kevesebbet semmiképpen sem javasolnék. Ilyen esetekben a szivattyúzást láthatóan alacsonyabbnak találtam. Ami a fáradtság késleltetését illeti, be kell vallanom, hogy nem éreztem semmilyen hatást, még nyolc kapszula bevétele esetén sem. Ezzel kapcsolatban azonban hozzá kell tenni, hogy a nitrátok mindenkire kicsit másképp hathatnak. Tehát az Ön tapasztalata nagyban eltérhet és valószínűleg nagyban is fog különbözni az enyémtől.
A Nitro Virus a céklakivonat mellett egy, a kapszulakiegészítőkre jellemző anyagot is tartalmaz, nevezetesen növényi magnézium-sztearátot. Ez egy növényi zsírokból készült szilárd fehér anyag, amely pontosan töltőanyagként szolgál a kapszulák és tabletták gyártásánál. Összetételét tekintve a Nitro Virus egy meglehetősen egyedi kiegészítő, amelyet nem talál a piacon. A kérdés azonban továbbra is az, hogy valóban megéri-e a befektetés.

Tippünk: Természetesen nem a cékla az egyetlen nitrátokban gazdag zöldség. A zeller, a spenót, a póréhagyma, a rukkola és a saláta szintén magas nitráttartalmú.

Csomag mérete és ára

Egy csomag Nitro Vir, amely összesen 200 kapszulát tartalmaz, 9150 Ft-ba kerül. Egy adag négy kapszula kevesebb mint 180 Ft-ba kerül. Csak összehasonlításképpen: egy adag egy másik, a cseh Virus MS3/S Pumpból származó edzés előtti pumpa kevesebb mint 250 Ft-ba kerül. A Nitro Virus nagyon szép áron kapható. Ami miatt egy kicsit karcos, az a hatóanyagok mennyisége. Ha az MS3/S Pumphoz hasonlítom, a Nitro Virusnak a legkisebb esélye sincs.
Míg az MS3/S Pump tíz hatóanyagot tartalmaz, a Nitro Virus csak egyet. Úgyhogy rád bízom a megítélését. Én személy szerint a valamivel drágább, de a hatóanyagok tekintetében átfogóbb szivattyút részesíteném előnyben az MS3/S Pump formájában. Bár elismerem a Nitro Vir minőségét, a hatékonysága közel sem volt olyan meggyőző, mint reméltem.

A Czech Virus Nitro Virus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

A lényeg, hogy a Nitro Virus egyértelműen egy érdekes kiegészítő, amely egyedülálló formulával rendelkezik, és számos egészségügyi előnyt kínál. Ha azonban választanom kellene a Nitro Virus és egy másik pumpa között, valószínűleg inkább valami hagyományosabbat választanék. Valójában az edzés előtti pumpák stimulánsok nélkül az esetek túlnyomó többségében sokkal több előnyt tartalmaznak.amelyek a magasabb árcédula ellenére sokkal jobb befektetéssé teszik számomra.
Ha azonban csak gondolkodik azon, hogy kipróbálja a Nitro Vir-t, akkor semmiképpen sem beszélném le Önt erről. Ez még mindig egy érdekes kiegészítő, amelyet mindenkinek ki kellene próbálnia valamikor. Azt a kérdést azonban, hogy a Nitro Virus megéri-e az ismételt vásárlást, magadnak kell megválaszolnod.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.