Bodybuilding.com Új 100%-os tejsavófehérje: Olyan jó íze van, mint amilyennek mondják? [felülvizsgálat]

A Kulturistika.com weboldal az egyik leghíresebb sportkiegészítőkre összpontosító webáruház a piacon. Amikor lehetőséget kaptunk, hogy kipróbáljuk néhány terméküket, egy pillanatig sem haboztunk. Amikor egy hasonló méretű eszhop úgy dönt, hogy saját termékkel jelenik meg a piacon, érthető módon magas elvárások merülnek fel vele szemben. Ha más márkák prémium-kiegészítőit árulja, akkor valami igazán jó minőségű termékkel kell lenyűgöznie a vásárlót, hogy esélye legyen nevet szerezni magának. Ma a Bodybuilding.com új 100%-os tejsavófehérjét fogjuk megvizsgálni, amely már jó ideje kapható, és rengeteg pozitív véleményt kapott. Megérdemli őket? És van-e esélye felvenni a versenyt a piacon kapható legjobb fehérjékkel is? Az összes fontos kérdésre választ kaphat ebben az áttekintésben.

Kulturistika.com New 100% Whey Protein
Kategória: Fehérjék
Ízlés
9.5/10
Oldhatóság
10.0/10
Emészthetőség
8.0/10
Összetevők
9.5/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont

A Kulturistika.com New 100% Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Bodybuilding kiegészítők választéka jelenleg nem túl széles. A fehérjén, az ízületi táplálékon és az aminosavakon kívül csak a mogyoróvaj és a kókuszolaj maradt a repertoárjukban. Mégis a tejsavófehérje természetesen a legnépszerűbb termék. Hogyan teljesített a felülvizsgálat során?

Egyszerű, de minőségi összetevők

Mostanában nagy divatnak tűnik, hogy a fehérjékhez az emésztőenzimektől kezdve a hozzáadott aminosavakig mindent hozzáadnak.Ez természetesen növeli a termék árát, azonban a magasabb árral gyakran együtt jár a jobb emészthetőség és más előnyök. Egyes gyártók azonban néha megpróbálnak egy hosszú listát becsempészni az összetevőkről.valamilyen ellentmondásos színezéket vagy aromát abban a reményben, hogy a fogyasztó elnézi azt. Éppen ezért mostanában megkedveltem az egyszerű összetevőket tartalmazó fehérjéket, amelyek nem tartalmaznak semmi olyat, aminek nem kell benne lennie. A nagyobb tisztaság mellett ez a fehérje végső árát is csökkentheti, így sokkal megfizethetőbbé válik. A Bodybuilding új 100%-os tejsavófehérje gyönyörű példa erre.

A tejsavófehérje-koncentrátumon kívül az összetevők között csak a meg nem határozott aromát, sót, karamell színezéket és a szukralóz édesítőszert találja. Ezek tehát teljesen ártalmatlan anyagok, használatuk teljesen rendben van. Ha megnézzük a fehérje tápérték táblázatát, azt találjuk, hogy egy adagban 30,4 gramm fehérje, 2,7 gramm zsír és 2 gramm szénhidrát található. Ez valójában nem is olyan rossz. Harminc gramm fehérje igazán tisztességes terhelés, a zsír és a szénhidrát mennyisége pedig még mindig bőven az elfogadható normán belül van. A kompozíciót tekintve tehát tényleg nincs mit kritizálni. Lehet vitatkozni azzal, hogy egyes konkurens fehérjék tartalmazzák például a fent említett emésztőenzimeket, de ezek hiánya nem tekinthető hiányosságnak.

A Bodyburistika.com fehérje összetétele egyszerű, de kiváló minőségű.

Mi a legjobb módja a fehérje elkészítésének?

A gyártó az ajánlott adagot 40 gramm fehérje (kb. 2 adagolókanál) 300 ml vízben vagy tejben feloldva adja meg. De azt kell mondanom, hogy ez az adagolás egyáltalán nem felel meg nekem. Ez elsősorban az ízének köszönhető, amire mindjárt visszatérek. A fehérje tesztelése során egy ideig játszottam az adagolással, mielőtt arra a következtetésre jutottam, hogyhogy az íz, az ár és az emészthetőség szempontjából számomra a legkényelmesebb a 30 grammos adag, azaz az ajánlott adag háromnegyede. Ez persze nagyon szubjektív, de azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek egyszerűen nem tetszik az ajánlott adagolás.

Ami a vízben való oldhatóságot illeti, a Kulturistika fehérjével még egyetlen problémám sem volt.Rázást követően egy ideig habzik, de néhány másodperc múlva minden hab eltűnik. Ezután élvezheti a fehérjét csomók és lerakódások nélkül a shaker alján.

A tökéletes íz, ami garantáltan elvarázsolja Önt

A Bodybuilding.com New 100% Whey Protein 4 ízben kapható, ezek közül a legjobban értékelt a Sós karamellás, amit végül úgy döntöttünk, hogy kipróbálunk. Hogy őszinte legyek, elég ideges voltam az első kóstolás előtt. A sóskaramell egy olyan íz, amely lehet teljesen nagyszerű ízű, de ugyanígy teljes katasztrófa is lehet belőle, ha a gyártó nem finomít rajta az utolsó részletig. Az első korty után azonban megkönnyebbülten tapasztaltam, hogy ebben az esetben nem történt katasztrófa. Az íze tökéletesen kiegyensúlyozott, így nem kell aggódnia, hogy a fehérje túl sós vagy túl édes lesz.

Vissza kell térnem azonban a fent említett adagoláshoz. Két adagolókanál 300 ml vízben tényleg soknak tűnik nekem. Ha valóban betartanám ezt az adagolást, akkor sok időm lenne inni az edzés után.Nekem valószínűleg gondot okozna az egész fehérje megivása, mert az én ízlésemnek túl erős lenne. Ezért döntöttem úgy, hogy csak 30 grammot használok, és azt kell mondanom, hogy nagyon élveztem a fehérjét. Ha szereted a sós karamellt, akkor a Kulturistika fehérjéjét biztosan élvezni fogod.

A sós karamell egy nagyszerű választás számunkra. A
sós karamell egy nagyszerű választás számunkra
.

Tisztességes az ár?

Az utolsó szempont, amit figyelembe kell venni, az ár. Ezen a ponton jön az első nagy kritika, mivel egy adag Kulturistika.com New 100% Whey Protein körülbelül 27 koronát kóstál, ami valójában elég sok. Még ha figyelembe is veszem ennek a fehérjének az összes erősségét, nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy 27 korona egy adag egyszerűen túl sok. És ez visszavezet minket a beállított adagolásomhoz. Ha két kanál helyett csak másfél kanálnyi van, a jobbnál jobb íz és emésztés, akkor is sokkal jobb árat kap egy adagolókanál. Ha az adagolást 30 gramm fehérjére állítjuk, egy adag körülbelül 20 koronába kerül, ami már sokkal kedvezőbb. Egy ilyen ár egy kiváló minőségű és ízlésesen kiegyensúlyozott fehérjéért véleményem szerint teljesen megfelelő.

A Kulturistika.com New 100% Whey Protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Következtetés.

Végül a Kulturistika tejsavófehérje valóban megfelelt a kiváló hírnevének.Az egyetlen negatívum, amit látok, a rossz ajánlott adagolás, de nagyon könnyen beállíthatja az igényeinek megfelelően. Ebben az esetben csak ajánlani tudom a Kulturistika.com New 100% Whey Protein-t. A fő előnynek a tiszta és nagyon egyszerű összetételt és a tökéletes ízt tartom. Tetszik az egy csomag méretének megválasztása is. Nem fogsz egyből meginni egy nyolcszáz grammos csomagot, de ugyanakkor nem is tart otthon olyan sokáig, hogy túlzásba vigyed az ízlelést, és már nem fogod szeretni.

Mára ennyi. De bármilyen kérdéssel vagy észrevétellel fordulhat hozzánk a hozzászólásokban, amelyekre igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.